Postat în original de victor0987
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Magic Spin", Brăila - 25.02.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Se retrag din Comănești
Anastasiu Constantin
Darie Daniel
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Comentariu
patap vladimir- braila - pe lista de asteptare - open sau amatoriblade - JOO SE HYUK
rubbers - XIOM VEGA PRO & long pimples frictionless
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de AnghelxAmator-CONSTANTIN ANGHELUS -BrăilaBlade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
L-am trecut pe Ditu din Onesti ieri la open si nu vad nimic pe lista de asteptare. si azi il trec si pe colegul meu Palaghita Remus la amatori poate gasim un loc.
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de Cherry Vezi postL-am trecut pe Ditu din Onesti ieri la open si nu vad nimic pe lista de asteptare. Si azi il trec si pe colegul meu Palaghita Remus la amatori poate gasim un loc.
(MP=27,29)Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Radem , glumim intens pe seama lui APOSTU IONEL dar fac un pariu modest ,pe o sticla de bere . Sa va spun de ce eu cred ca se va CALIFICA IN SUPERIOARE ,dar si in ELIMINATORII . EU merg pe o bere de partea lui APOSTU ...MARCEL TE BAGI ORI MARIUS ... Cu consideratie gabriel Pascu
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de gapas Vezi postRadem , glumim intens pe seama lui APOSTU IONEL dar fac un pariu modest ,pe o sticla de bere . Sa va spun de ce eu cred ca se va CALIFICA IN SUPERIOARE ,dar si in ELIMINATORII . EU merg pe o bere de partea lui APOSTU ...MARCEL TE BAGI ORI MARIUS ... Cu consideratie Gabriel Pascu
Ironiile ii sunt adresate, indirect, lui Marius care l-a inscris, fara sa-si aduca aminte, de trei ori la turneu.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Marcel m-ai luat repede, ba am inteles , sunt in rolul elevului care a asimilat gluma .Ramane pariul zi...Hai
Comentariu
Se retrage Stoica Liviu Gabriel din Slobozia (Amatori). Multumim frumos pentru intelegere.Când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească.
Comentariu
senior- 01.feb.2015
- 519
- IASI
- 46
Likes given: 141Likes received: 361
Buna ziua, din pacate din cauza unui accident cu masina........sunt nevoit sa ma retrag.... Cristi Ciortescu - Iași - Open
Mult succes tuturor!
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Stimați participanți, vă reamintim că azi Joi - 23.02.2017, ora 21.00 este data limită până la care se pot face retrageri fără penalizări.
De asemenea dorim să vă reamintim că toți jucătorii aflați acum pe lista de așteptare vor putea participa la concurs, prin mărirea numărului de mese.
Lista de așteptare va dispărea diseară la ora 21.00.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la Brăila. Noi ... și Tanti Elvira!Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:39.Procesare...X
Comentariu