iordachi adrian - adjud - amatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Magic Spin", Brăila - 25.02.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 16 (0 members and 16 guests)
-
Echipa AmaTur
- 21.nov.2007
- 5736
- Fălticeni
- 64
Likes given: 957Likes received: 1450
Apostu Ionel-Brăila-avansati(la rugamintea lui Mariusica)of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Nu am fost atent daca a fost inscris Apostu Ionel din Brăila si m-a rugat Marius sa-l inscriu, ca sa fie sigur. Hi, hi...
Scuze pt off-t
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Teodorescu Săndica, Râmnicu Sărat - Elite;
Apostu Ionel, Brăila - Amatori.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Se inscrie Stoica Sandel la amatori
---------- Post added 17.02.2017 at 21:33 ----------
Maresi Ion la open si Necula Nastase la amatori. Multumim.
Comentariu
Se inscrie Apostu Ionel _ Brăila _ AmatoriBlade : Butterfly Timo Boll W7
FH: Cornileau Target GT BH: Cornileau Target GT
Tel : 0752 155 898
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Lazar Vasile, Pufesti - Amatori.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Mihai Alexandru, Brăila - Amatori.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
- Obosit de atatea inscrieri si stresat ca pe undeva prin aer pluteste liber un... ALZHEIMER se retrage APOSTU IONEL - Brăila Amatori.
- Dar pentru ca "FORTA ESTE CU EL" se INSCRIE DIN NOU, APOSTU IONEL renascand ca pasarea PHOENIX, chiar pregatit si hotarat sa joace finala la toate categoriile.
- Aviz participantilor: - Este obisnuit sa joace finala si devine recalcitrant in caz contrar. Norocul nostru este ca ii place berea si este super prietenos si super ok.
- Gaitan Tiberiu - Brăila. - Partenerul lui Apostu Ionel din Finala Turneului B de la Brăila
- UN TURNEU FRUMOS, PLIN DE SURPRIZE PLACUTE SI POVESTI FRUMOASE LA FINAL PENTRU TOTI PARTICIPANTII
- Multumim anticipat ORGANIZATORILOR ca isi bat capul si trudesc sa ne ofere asa cum ne-au obisnuit conditii excelente de joc in Sala Polivalenta.
- Va fi o zi MAREATA in care TENISUL DE MASA VA FACE REGULILE si Participantii vor umple cu Viata acest SUPER TURNEU.
- Toate TURNEELE sunt frumoase si unice in felul lor, dar unele sunt SUPER TURNEE pentru fiecare din noi.
- Probabil pentru ca am luat un Loc si o Cupa, sau pentru ca am iesit din Grupe si am ajuns in Eliminatorii, sau pentru ca am castigat niste "Meciuri Revansa", sau doar pentru ca am reusit sa participam la un turneu bine organizat unde atmosfera specifica a turneului ne-a facut sa ne simtim excelent.
- TENIS DE MASA AMATUR = MULTI PRIETENI SI O ATMOSFERA DE VIS
Gaitan Tiberiu - Brăila
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1774
- București
- 72
Likes given: 710Likes received: 1317
Dinu Gheorghe, București, avansati.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5736
- Fălticeni
- 64
Likes given: 957Likes received: 1450
Se poate suplimenta nr de locuri la Amatori? M-a rugat un bun amic sa-l inscriu si n-as vrea sa-i dau sperante degeabaof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Postat în original de cata_60 Vezi postSe poate suplimenta nr de locuri la Amatori? M-a rugat un bun amic sa-l inscriu si n-as vrea sa-i dau sperante degeaba
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:56.Procesare...X
Comentariu