De ceva timp forumul se incarca ff greu sau spre deloc, sunt probleme ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Probleme forum
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7
LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED
LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de traian Vezi postDe ceva timp forumul se incarca ff greu sau spre deloc, sunt probleme ?
Din păcate administratorul este plecat din țară în această perioadă. O să rezolve problemele imediat ce se ?ntoarce.
Rezultatele, fotografiile și filmele (Facebook sau YouTube) pot fi consultate și pe site-ul www.amatur.ro urmând link-ul:
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Turnee
Ajunși acolo apăsați în partea dreaptă pe Clasament (În cazul turneelor încheiate) sau pe ...waiting (În cazul turneelor în derulare) și accesați pagina oficială a turneului, pagină ce poate conține: rezultate grupe inferioare și superioare, eliminatorii, clasamente, fotografii și filme.
Filmele postate acolo pot fi urmărite chiar pe pagină și site-ul se mișcă foarte bine.
Mulțumim frumos, FlorinBN!Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Ieri pe la prânz a fost postat un turneu B Concept Adial pt sambata la Tg. Mureș in care am scris si eu. Aseara anuntul turneului nu mai era pe forum. Acesta era linkul catre turneu http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...ata-13-07-2019 . Stie cineva ceva despre dispariție ?Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Postat în original de adishorul Vezi postIeri pe la prânz a fost postatFH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8122
- Brașov
Likes given: 1600Likes received: 3031
Postat în original de sasatl Vezi posttrebuie sa avem incredere in acest forum ?
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3293
- Giurgiu
- 57
Likes given: 746Likes received: 657
As sugera sa nu se mai permita plasarea pozelor acelea mari direct pe forum ci numai cu Post Image. Este foarte greu sa derulezi cu mouse-ul, pana ajungi in josul paginii pline de astfel de poze te doare degetul. Multi cauta altceva pe pagina. Cine vrea poze le poate deschide foarte repede si daca sunt postate cu Post Image. Nu am nimic cu cei care pun poze pe forum, le multumesc pentru asta.
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de Cornel 67 Vezi postAs sugera sa nu se mai permita plasarea pozelor acelea mari direct pe forum ci numai cu Post Image. Este foarte greu sa derulezi cu mouse-ul, pana ajungi in josul paginii pline de astfel de poze te doare degetul. Multi cauta altceva pe pagina. Cine vrea poze le poate deschide foarte repede si daca sunt postate cu Post Image. Nu am nimic cu cei care pun poze pe forum, le multumesc pentru asta.
-încarca exclusiv memoria forumului www.tenisdemasa.ro, toate fotografiile fiind stocate pe serverele unde este gazduit forumul (spre deosebire de cazul când se folosește Postimage, când pozele sunt stocate pe serverele deținute de către Postimage, pr forum apărând doar un link);
-face extrem de dificila citirea unui topic, mai ales de pe telefon, pentru că trebuie derulate foarte multe poze.
Solutia eleganta este ca cei care folosesc Tapatalk să nu abuzeze de acest lucru. Pui un instantaneu două cu fotografia de grup, la inceputul turneului si cateva cu festivitatea de premiere la final și in acest mod desfasurarea turneului poate fi usor urmărita pe forum.
Iar restul fotografiilor le postezi de acasa, dupa terminarea turneului, folosind Postimage.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Știe cineva de ce anumite subiecte care s?nt închise nu au iconița specifică care arată faptul că subiectul este închis? (fie închis scris cu majuscule de culoare roșie <bănuiesc că atunci când utilizatorul își închide propriul subiect>, fie lăcățelul și dunga oblică <bănuiesc că atunci când închide subiectul un moderator sau administrator>)
Mulțumesc
Exemplu: http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ighlight=Robot
Andro TP Ligna CI Off
Fh: Andro Rasanter R37 ultramax (neagră)
Bh: Der Materialspezialist Spectre OX (mov)
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4645
- Târgoviște, DB
Likes given: 420Likes received: 1326
Și, totuși, mie imi apare închis respectivul topic....
Trimis de pe al meu SM-N975F folosind Tapatalk
Comentariu
Am observat ca forumul se incarca greu in ultima perioada, atat pe PC, cat si pe mobil, in browser si in Tapatalk. Am incercat si pe conexiunea mea fixa, prin WiFi si cablu, dar si prin conexiunea mobila 4G/5G. Cam acelasi rezultat, toate topicurile se incarca lent, nu conteaza prea mult daca sunt imagini sau nu, externe sau din galerie (in Tapatalk).gicu_licu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi postAm observat ca forumul se incarca greu in ultima perioada, atat pe PC, cat si pe mobil, in browser si in Tapatalk. Am incercat si pe conexiunea mea fixa, prin WiFi si cablu, dar si prin conexiunea mobila 4G/5G. Cam acelasi rezultat, toate topicurile se incarca lent, nu conteaza prea mult daca sunt imagini sau nu, externe sau din galerie (in Tapatalk).
Te rog sa verifici din nou daca incarcarea e la fel de greoaie si acum.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
Pe Tapatalk merge mult mai bine acum fata de sapt trecuta.
Blade : Butterfly Omar Assar
FH: Xiom Omega V Pro
BH: Xiom Omega V Tour
Comentariu
Postat în original de clau Vezi post
Posibil ca supraincarcarea forumului sa fie din cauza modulului recent instalat "Last visitors in 24 hours". Am dezinstalat acest modul.
Te rog sa verifici din nou daca incarcarea e la fel de greoaie si acum.
Am incercat acelasi lucru pe Microsoft Edge: 5 secunde prima pagina, 3 secunde topicul curent.
Firefox pe WSL: 2 secunde prima pagina, 3 secunde topicul.
Chrome pe Windows: 10 secunde prima pagina, 4 secunde topicul.
Tapatalk - 1 secunda incarcarea primnei pagini, 1 secunda topicul. Remus82 Intr-adevar merge foarte bine Tapatalk.
L.E.: Am observat ca acum nu se mai vede autorul unui topic in lista. Se vede asa: "Creat de 10.ian.2022, 19:32"
Comentariu
Da, este ok acum în lista de topicuri, mulțumesc.
Prima pagină continuă să se încarce cam greu în browser, aproape indiferent de echipamentul pe care incerc. Tapatalk merge rapid.
Comentariu
maestru- 04.feb.2013
- 1787
- BECLEAN B-N
- 57
Likes given: 442Likes received: 111
intimpin si eu o problema ,nu ma pot conecta pe telefon ,i-mi scrie ca userul respectiv pe care-l folosesc pe desktop ,e folosit si nu ma lasa sa ma conectez....msLEMN TIMO BOLL ALC, FH TENERGY 64 , BH TENERGY 05HARD
Comentariu
Postat în original de alx_vass Vezi postintimpin si eu o problema ,nu ma pot conecta pe telefon ,i-mi scrie ca userul respectiv pe care-l folosesc pe desktop ,e folosit si nu ma lasa sa ma conectez....mslemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Postat în original de alx_vass Vezi post
ti-am trimis pe messenger ,doar asa am stiut si putut...ms
Nu da "inregistrare" ci " Autentificare"
lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
maestru- 04.feb.2013
- 1787
- BECLEAN B-N
- 57
Likes given: 442Likes received: 111
Postat în original de clau Vezi post
Din printscreen imi apare ca vrei sa faci user nou si nu te lasa ca mai exista unul cu acelasi nume.
Nu da "inregistrare" ci " Autentificare"mircea.garaz likes this.LEMN TIMO BOLL ALC, FH TENERGY 64 , BH TENERGY 05HARD
- Aprecieri 1
Comentariu
Ramai pe engleza, mai creste si MP-ul un picmircea.garaz likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:51.Procesare...X
Comentariu