Felicitari, Stanciu Stelian!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Cupa PRO TM", Giurgiu - 11 Martie 2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Bravo Buzatu Vasile! Se pare că nu prea are nimeni ac de cojocul lui!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2368
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1291
buna dimineata.felicitari lui cornel dena si echipei din targoviste pentru organizare si suport.felicitari si pentru alexandru rosu si "tataie"eugen, care a trait intens alaturi de nepot acest concurs.sper ca sa nu se voaleze aceste randuri precum aseara !
Comentariu
organizator tehnic- 25.feb.2009
- 1157
- calarasi
- 49
Likes given: 106Likes received: 91
Felicitari Stanciu Stelian pentru rezultatul obtinut!
Felicitari si pentru Ceacarescu Cristian, a meritat cupa,a jucat foarte bine!Blade : Nitakku Violin FH : Tenergy 05 fx max: Nitakku Beautry-2,0.
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1907
- Mioveni
- 68
Likes given: 3533Likes received: 1358
Postat în original de Cornel 67 Vezi post27 -- 30 0v gr.inf.
Trocan Nicolae - Mioveni
Petrov Dan - București
Viciu Dragos - Pitești
Varbanescu Marian - GiurgiuBlade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
Coordonator Onorific- 08.mai.2007
- 1728
- Constanța, Romania, Romania
- 60
Likes given: 336Likes received: 304
FELICITĂRI ! tuturor celor implicați în organizarea turneului.Felicitări caștigătorilor,tuturor participanților.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Likes given: 146Likes received: 462
Buna dimineata! Vreau in primul rand sa adresez multumiri organizatorilor pt desf concursului si nu in ultimul rand tuturor concurentilor si celor care m-au sprijinit printre care nu pot sa nu-l remarc pe mentorul meu nea Nicu care a trecut la pas de prima grupa(foarte grea) iar in superioare a cedat fizic! Bravo nea Nicu sa joci la Open si sa treci de grupe la 75 da ani si 37 de zile un lucru Unic la noi in Amatur!
Referitor la competitie meciuri grele f echilibrate(probabil cea mai echilibrata sectiune e Openul),toate meciurile au fost cate o finala si ii felicit pe ocupantii podiumului si nu in ultimul rand pe Serghei Zelenciuc cu cre nu am mai jucat niciodata care este un jucator complet si numai inspiratia mea l-a oprit de la castigarea trofeului(s-a vazut mana lui Sandu Enciu pe care il felicit pt castigarea trofeului).
Am vrut sa demonstez inca odata ca Aparatorii nu au murit si n-o sa moara nici din iulie in colo. Fara Aparatori probabil ca tenisul de masa nu va fi la fel de spectaculos
Ii doresc lui NoRo si ceilati sa isi gaseasca cat mai repede fata potrivita pt a stapani furia Atacantilor
Comentariu
junior- 17.ian.2009
- 129
- Călărași
- 63
Likes given: 0Likes received: 0
Bravo Stelica!timo boll alc-tenergy 05-tenergy 64 ,amultart-vega europe-vega asia
zhang jike- tenergy 05-tenergy 64 ,timo bool spirit-spinart-tenergy 64
liu shiwen-andro hexer hd-yoola explode senzitiv
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3306
- Giurgiu
- 57
Likes given: 747Likes received: 657
Postat în original de buzatu vasile Vezi postBuna dimineata! Vreau in primul rand sa adresez multumiri organizatorilor pt desf concursului si nu in ultimul rand tuturor concurentilor si celor care m-au sprijinit printre care nu pot sa nu-l remarc pe mentorul meu nea Nicu care a trecut la pas de prima grupa(foarte grea) iar in superioare a cedat fizic! Bravo nea Nicu sa joci la Open si sa treci de grupe la 75 da ani si 37 de zile un lucru Unic la noi in Amatur!
Referitor la competitie meciuri grele f echilibrate(probabil cea mai echilibrata sectiune e Openul),toate meciurile au fost cate o finala si ii felicit pe ocupantii podiumului si nu in ultimul rand pe Serghei Zelenciuc cu cre nu am mai jucat niciodata care este un jucator complet si numai inspiratia mea l-a oprit de la castigarea trofeului(s-a vazut mana lui Sandu Enciu pe care il felicit pt castigarea trofeului).
Am vrut sa demonstez inca odata ca Aparatorii nu au murit si n-o sa moara nici din iulie in colo. Fara Aparatori probabil ca tenisul de masa nu va fi la fel de spectaculos
Ii doresc lui NoRo si ceilati sa isi gaseasca cat mai repede fata potrivita pt a stapani furia Atacantilor
Comentariu
Postat în original de stanciusilviu Vezi postEu din cate am vazut Stanciu Stelian a castigat finala!
Trimis de pe al meu SM-J120FN folosind Tapatalk"Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Likes given: 146Likes received: 462
Postat în original de Cornel 67 Vezi postVasile, joci din ce in ce mai bine, ai progresat mult de la meciul din finala de anul trecut. Bravo.
Comentariu
senior- 29.iun.2013
- 656
- București
- 1024
Likes given: 125Likes received: 159
Din nou m-am simtit foarte bine la Giurgiu. Felicitari, Cornel Dena, pentru organizare, pentru conditiile bune de joc si pentru meniul inclus in cei 25 de lei, taxa de participare (am facut aceasta remarca intrucat in alte orase taxa pentru un turneu A, fara meniu, este de 35 de lei...).
Ii felicit, de asemenea, pe toti castigatorii, in mod special pe Gelu Vasile pentru merituosul loc 2 de la Open, pe Daniel Dinca si pe Adi Bratescu!
Voi reveni cu placere in Giurgiu, toate cele bune!
Comentariu
Urmăresc cu interes turneele de la Giurgiu felicitări organizatorilor
Sper ca la următorul să fiu și eu prezent.Pe ce dată e???? Sănătate
Comentariu
- 3306
- Giurgiu
- 57
Postat în original de Aurel Fratea Vezi postFELICITĂRI ! tuturor celor implicați în organizarea turneului.Felicitări caștigătorilor,tuturor participanților.
Comentariu
senior- 18.nov.2015
- 657
- Moinesti
- 57
Likes given: 81Likes received: 186
Postat în original de Cornel 67 Vezi postClasament Avansati
1. Stanciu Stelian - Călărași
2. Solcan Florin - Constanța
3 -- 4
Bratescu Adrian - Targoviște
Nicola Marian - Constanța
5 -- 8
Cojocaru Didi - Ramnicu Valcea
Luca Octavian - Tulcea
Papacu Bejoli - București
Sorescu Gabriel - Pitești
9 -- 16
Stoica Mihai - Mioveni
Minica Rares - Giurgiu
Cristescu Cristian - București
Dinu Gheorghe - București
Scraba Marius - Alexandria
Lazar Ion - București
Orac Teodor - Ramnicu Valcea
Cuna Gheorghe - Buzău
17 -- 18 2v gr.sup.
Marian Bogdan - Ploiești
Potarniche Bianca - Buzău
19 -- 27 1v gr.sup.
Dospinescu George - București
Jaouir Khaled - București
Niculescu Daniel - Pitești
Bivolaru Marius - Ploiești
Babus Liviu - Ploiești
Rusu Geanini - Targoviște
Salariu Adrian - Buftea
Patrascu Traian - București
Grigore Marian - Ramnicu Valcea
28 -- 32 0v gr.sup.
Ispas Victor - Turnu Magurele
Taru Alex - Targoviște
Carata Catalin - Tulcea
Pantelimon Andi - București
Tonciu Mihai - București
33 -- 3v gr.inf.
Florea Marian - Targoviște
34 -- 35 2v gr.inf.
Popescu Remus - Ramnicu Valcea
Vana Narcis - Tulcea
36 -- 44 1v gr.inf.
Carjan Dumitru - București
Lupsa Bogdan - Ramnicu Valcea
Hutanu Adrian - Slobozia
Alexandru Marius - București
Lita Gabriel - București
Tudor Emil - București
Stanca Cristian - Ramnicu Valcea
Sandu Stefan - București
Todi Dumitru - Slobozia
45 -- 48 0v gr.inf.
Constantin Cristina - București
Oancea Vasile - Buzău
Docan Cristian - București
Tache Petre - București
Comentariu
Lovin Eusebiu, iti multumesc frumos pentru aprecieri. Am trei cuvinte la adresa ta: recunostinta, stima si respect! Sa ne revedem sanatosi!
Comentariu
Cornele, esti bun tata! Ai ridicat stacheta sus de tot. Organizare, conditii, ospitalitate. Implicare suta la suta, pe toate fronturile. Bravo si felicitari atat tie cat si echipei tale! (Alex si Geanini)
Sa ne revedem sanatosi!
Comentariu
Multumesc mult. Felicitari Cornel. Totul a fost bine organizat. Si apropo: de unde ai luat vinul ala, ca tare bun a fost?! Am 'lins' doar un pahar, ca eram cu cel mic si mai aveam ceva de condus prin București
Comentariu
- 3306
- Giurgiu
- 57
Postat în original de geluvro Vezi postMultumesc mult. Felicitari Cornel. Totul a fost bine organizat. Si apropo: de unde ai luat vinul ala, ca tare bun a fost?! Am 'lins' doar un pahar, ca eram cu cel mic si mai aveam ceva de condus prin BucureștiUltima editare de Cornel 67; 13.mar.2017, 13:38.
Comentariu
- 3306
- Giurgiu
- 57
Postat în original de Flo43 Vezi postCornele, esti bun tata! Ai ridicat stacheta sus de tot. Organizare, conditii, ospitalitate. Implicare suta la suta, pe toate fronturile. Bravo si felicitari atat tie cat si echipei tale! (Alex si Geanini)
Sa ne revedem sanatosi!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:36.Procesare...X
Comentariu