Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

CUMPAR FETE YASAKA X-TEND sau MARK V30. NU MAI E VALABIL.

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• CUMPAR FETE YASAKA X-TEND sau MARK V30. NU MAI E VALABIL.

De preferinta noi.
    Am jucat acum 4 ani cand m-am apucat de frumosul sport cu Mark V simplu, dar nu-mi dau seama cam ce mi s-ar potrivi mai bine acum. Poate ceva Mark V30, XS, GPS?
    Visco, tu ai jucat cu primele doua. Cum ti se par?
    Seamana cu Sriver FX si G2 FX? Ma intereseaza ca feeling si viteza, ca spin...e clar: fam. Mark V cam da clasa.
    Lemn: Xiom Solo
    FH: Joola Rhyzm-P
    BH: Joola Maxxx-P

Re: CUMPAR FETE YASAKA, FAM. MARK V

Inca nu te-ai hotarat la ce sa ramai?
    Ai renuntat la primele??????
    TENERGY // LIN Gaoyuan // TENERGY
    TENERGY // VISCARIA // TENERGY

Comentariu

Postat în original de mah.horea
      Inca nu te-ai hotarat la ce sa ramai?
      Ai renuntat la primele??????
      Mark V... sunt fete cu mult control, si spin, de ceea ce am eu nevoie, mai mult decat viteza.
      Sa nu mai vorbim de pret.

Comentariu

Dar de X-TEND HS stie cineva? Se compara ca feeling si spin cu fam. Mark V?
        Multumesc.

Comentariu

Este o fata puternica
          efect-10
          viteza-10
          control-5
          pentru cei care trag puternic,f.mare efect,trebuie sa fiti mai bun ca ea ,sa o dominati.
          www.tenismasa.ro

Comentariu

Postat în original de tibi
            Este o fata puternica
            efect-10
            viteza-10
            control-5
            pentru cei care trag puternic,f.mare efect,trebuie sa fiti mai bun ca ea ,sa o dominati.
            Aoleu!!! Eu ma feresc de fete de viteza, gen Bryce, Tenergy, G3. Daca x-tend hs seamana cu astea...n-are rost sa ma complic.
            Intreresat, pe "yasaka.se" zice ca ar avea vitea 19 in loc de 18+ cat au Mark V si acelasi control 17 . Spin X-TEND=19, Mark v=17.
            Deci, TEORETIC viteza e doar putin mai mare.

Comentariu

Usor ,usor o sa ne intoarcem la fetele Yasaka,ne intoarcem de unde am plecat toti.
              Sint fete bune,ele ne-au invatat tenis pe toti,vorbesc de generatia mea.
              www.tenismasa.ro

Comentariu

am probat si eu mai demult de la un coleg.. x-tend numai stiu exact ce model, dar erau bune, aveau efect f bun, poate putin mai rapide decat mark v urile, dar aveau si control se comporta ca o fata tensionata nu necesita relipire
                Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
                Fh: Xiom Omega II euro black
                Bh: Xiom Omega I euro max red
                Glue: Xiom i-bond
                http://www.okclub.lx.ro

Comentariu

Depinde si cu ce vrei sa le lipesti

Comentariu

Postat în original de tibi
                    Usor ,usor o sa ne intoarcem la fetele Yasaka,ne intoarcem de unde am plecat toti.
                    Sint fete bune,ele ne-au invatat tenis pe toti,vorbesc de generatia mea.
                    Eu m-am intors deja, dupa ce am incercat aproape totul din gama "tensor" si "high tension".
                    Am jucat mult cu Solcion si la un moment dat, am fost nemultumit de spin-ul acestora. Aveam o pereche de Mark V 30 pe un lemn mai vechi, uitat prin dulapuri. Am pus booster pe ele si le-am transferat pe lemnul cu care joc acum. Minune! Mai bune decat Solcion! Mi-am readus aminte de fetele Yasaka, cat de bune erau si cum le-am abandonat, alergand dupa himere cu denumiri pompoase.
                    Lemn- Bty Viscaria
                    FH - TENERGY 05
                    BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de Bogdy
                      De preferinta noi.
                      Am jucat acum 4 ani cand m-am apucat de frumosul sport cu Mark V simplu, dar nu-mi dau seama cam ce mi s-ar potrivi mai bine acum. Poate ceva Mark V30, XS, GPS?
                      Visco, tu ai jucat cu primele doua. Cum ti se par?
                      Seamana cu Sriver FX si G2 FX? Ma intereseaza ca feeling si viteza, ca spin...e clar: fam. Mark V cam da clasa.
                      Am jucat cu toate trei. Sunt excelente. Nu vreau sa le compar cu nimic. Diferenta intre ele este de duritate a buretelui. Crescator este asa: MarkV 30 (soft)- MarkV GPS (medium soft) - MarkV XS (medium).
                      Eu banuiesac ca topsheetul are cam aceiasi compozitie dar difera buretii. Cu cat buretele este mai tare si dai si din mana mai repede, cu atat spinul si viteza sunt mai mari.
                      Lemn- Bty Viscaria
                      FH - TENERGY 05
                      BH - TENERGY 80

Comentariu

A, si sa va mai spun ca mi-am luat si Fusion si V stage?
                        Lemn- Bty Viscaria
                        FH - TENERGY 05
                        BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de teodorus29
                          Depinde si cu ce vrei sa le lipesti
                          Eu nu obisnuiesc sa relipesc des. Poate o data la 4-5 luni. Nu stiu ce varianta sa aleg, dar din ce am mai vazut pe forumuri internationale, multe din fetele Yasaka "merg" bine si fara relipiri.

Comentariu

In acest caz Mark V 30 sunt cele mai indicate. Celelalte, nerelipite, o sa ti se para cam tari.
                            Lemn- Bty Viscaria
                            FH - TENERGY 05
                            BH - TENERGY 80

Comentariu

Va multumesc mult tuturor ptr. sfaturi.
                              Cred ca Mark V 30 e castigatoarea. Sau X-TEND
                              Si ptr. ca nici nu relipesc si le pun pe un lemn ALL+ am sa merg pe varianta de burete MAX

Comentariu

Re: CUMPAR FETE YASAKA X-TEND sau MARK V30 - nu mai este valabil

Daca sunt patrate ofer pana in 90 lei/buc.

Comentariu

Re: CUMPAR FETE YASAKA X-TEND sau MARK V30

Pot sa-ti dau Yasaka x-tend hs sau Yasaka Mark V xs jucate cate 2-3 ore.(perechi) Costin
                                  blade:Re-Impact MEDUSA
                                  fh :Joola Energy X-tra 2.0mm
                                  bh : _______XXX__________

Comentariu

Postat în original de costy7904
                                    Pot sa-ti dau Yasaka x-tend hs sau Yasaka Mark V xs jucate cate 2-3 ore.(perechi) Costin
                                    X-tend ma intereseaza. Poti sa-mi dai dimesiuni (incl. grosime burete), te rog?
                                    Cu ce fel de adeziv au fost lipite si ce nu ti-a placut la ele?
                                    Multumesc.

Comentariu

Fetele au burete de 2.0 mm.Dimensiuni : lunigime 163-164mm; latime 158mm. Le-am luat la schimb de la un prieten.Am dat o pereche de Yasaka Mark V xs care sincer nu m-au ipresionat.Xtend-urile inca nu le-am incercat. Au fost lipite o data cu SG.

Comentariu

Fetele au burete de 2.0 mm.Dimensiuni : lunigime 163-164mm; latime 158mm. Le-am luat la schimb de la un prieten.Am dat o pereche de Yasaka Mark V xs care sincer nu m-au ipresionat. Xtend-urile inca nu le-am incercat. Au fost lipite o data cu SG.
                                        Imi cer scuze daca o sa-ti par prea "fixist", dar uite ce zice un site american despre lipirea acestor fete cu SG:
                                        Powerful New Generation of STS developed to comply with new Speed glue rules.
                                        STS is well known for giving 2/3 of tension energy to spin and 1/3 to speed.
                                        Xtend HS has been re-designed to deliver even greater power.
                                        To comply with the ban on speed gluing, Yasaka has developed a powerful new tension rubber.
                                        The top sheet and sponge have been completely re-designed by ground breaking new technology.
                                        It delivers high-power speed with easy handling.
                                        Please do not apply speed glue, as it will destroy the rubber.
                                        iar, pe http://www.yasaka.se :
                                        Name Speed Spin Control Glueeffect Thicknesses
                                        XTEND HS 19 19 17 Not recommended 1,8 2,0 max
                                        Oricum, multumesc.

Comentariu

Nicio problema!

Comentariu

Postat în original de Bogdy
                                            Fetele au burete de 2.0 mm.Dimensiuni : lunigime 163-164mm; latime 158mm. Le-am luat la schimb de la un prieten.Am dat o pereche de Yasaka Mark V xs care sincer nu m-au ipresionat. Xtend-urile inca nu le-am incercat. Au fost lipite o data cu SG.
                                            Imi cer scuze daca o sa-ti par prea "fixist", dar uite ce zice un site american despre lipirea acestor fete cu SG:
                                            Powerful New Generation of STS developed to comply with new Speed glue rules.
                                            STS is well known for giving 2/3 of tension energy to spin and 1/3 to speed.
                                            Xtend HS has been re-designed to deliver even greater power.
                                            To comply with the ban on speed gluing, Yasaka has developed a powerful new tension rubber.
                                            The top sheet and sponge have been completely re-designed by ground breaking new technology.
                                            It delivers high-power speed with easy handling.
                                            Please do not apply speed glue, as it will destroy the rubber.
                                            iar, pe http://www.yasaka.se :
                                            Name Speed Spin Control Glueeffect Thicknesses
                                            XTEND HS 19 19 17 Not recommended 1,8 2,0 max
                                            Oricum, multumesc.
                                            de exemplu eu am lipit cu speed glue tibhar nimbus soft...dar nu am relipit decat dupa vro 3-4 luni din nou...la fel si cu un nimbus simplu acela am relipit cam dupa 1 luna 2 ..deci merge si cu speed glue..dar sa nu relipesti des parerea mea..speed glue -ul folosit de mine a fost Donic Enduro..pe care scrie ca ar tine cam 6 zile efectul de speed glue..dar eu cum am precizat nu am relipit cu lunile si a mers bine fata ..la sala cand veneam sa joc chiar ma intrebau cate straturi am dat si eu ii ziceam ca nu am mai relipit de vro 3-4 luni ..numai ca nimbus soft are si sunet taricel asa..., Nimbus sunt fete pt sol pe baza de apa... o solutie e sa iti cumperi fetele(cares facute pt sol pe baza de apa) si un tub mic de solutie pe baza de apa si relipind rar..se merita... eu fol donic coppa j o silver si xiom zeta.. si solutie pe baza de apa xiom i-bond

Comentariu

Foarte multi forumisti Americani sau Australieni spun ca nu este indicat sa folosesti Speed glue sau booster pe fete "tensor" sau "high tension". Tot ei dau cu booster pe Tenergy si spun ca este excelent. La noi este o practica curenta printre jucatori, sa relipeasca Nimbus cu speed glue si merge grozav fara sa se intample nimic rau. Singurul pericol apare cand se exagereaza cu straturi succesive, practica ce se folosea la fetele "clasice". Al doilea strat, gaseste porii buretelui mariti si face ravagii.
                                              Lemn- Bty Viscaria
                                              FH - TENERGY 05
                                              BH - TENERGY 80

Comentariu

Am facut si eu probe cu solutiile de lipit .
                                                Toate solutiile de lipit sint bune , toate .
                                                Poti lipi fețe de apa cu solutie clasica , nu au absolut nimic , sar mai tare atit . A doua zi sare cum trebuie adica cum e dat de la producator , efectul "speed glue " nu mai are nici o putere a doua zi .
                                                Deci merge linistit .
                                                Cu booster am dat pe mai multe fețe , cu mai multe tipuri ... nu s-a intimplat nimic rau nici prima data nici a doua nici a treia oara ... asa ca .. e ok .
                                                Conteaza insa sa cureti fețele inainte ca se "brinzeste" solutia anterioara . Al doilea strat care l-am dat ... am dat asa mult incit nu se mai usca nici macar a II -ua zi . Am sters-o am lasat-o sa se zvinte apoi am lipit . Foarte bun . Nu stiu cum se comporta pe Nimbus , ca vad ca Visco a avut probleme la acest capitol cu solutia clasica .
                                                In alta ordine de idei , majoritatea jucatorilor buni , de la noi , dau cu booster , aproape toti , nici unul nu zice dar se foloseste . De ce il folosesc ? ptr. ca ii ajuta ! Trecerea de la solutia clasica la cea pe "apa" schimba mult jocul , si toti trag sa ajunga cu ele in aceeasi situatie adica sa sara bine , cu toate ca fețele sint deja cu viteza si efect incluse acestea nu ajung la nivelul celor vechi.Putine am vazut care sa ajunga la acest nivel , sau daca ele sint bune , cu booster se incearca obtinerea unor performante mai mari ,asa incit sa-l multumeasca si sa domine jocul .
                                                Noi ca amatori , ar trebui sa fim multumiti cu ele asa cum sint (cele pe apa ) ca ... nu jucam mare brinza , iar fețele sint peste "puterile" noastre .
                                                Am mai zis si o mai zic , fara antrenament nu merge treaba , poti sa ai cele mai bune materiale .
                                                Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
                                                Fete de palete tenis de masa
                                                TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

eu am probat o paleta a lu cineva care lipise yasaka fusion cu sol pe baza de apa si avea lemn kreanga carbon, nu sarea deloc la valoarea fetei fusion, nu sarea mai deloc asa..fara viata, sarea atat de incet incat alta paleta fara carbon sarea de 2-3 ori mai tare , parearea mea e ca fetele care sunt de tip vechi adica nu sunt facute pt sol pe baza de apa si sunt lipite cu aceasta nu merg si mi se pare si logic deorece acel speed glue le activa si erau facute pt acel tip de solutie.
                                                  Eu cred ca sunt printre putini "jucatori" care fol de cateva luni sol pe baza de apa fara booster si sunt foarte multumit cum merge paleta . .. precisez ca fol fete donic coppa jo silver si xiom zeta si am lipit doar cu xiom i-bond dar cred ca tot cam la fel sunt si restul fetelor facute pt sol pe baza de apa si sol de la alte firme pe baza de apa...la fel si la lemne nu conteaza... acum cum e si vb aia: gusturile nu se discuta :P

Comentariu

Procesare...
                                                  X