Se retrag după lista de așteptare Bodea Vasile,Iordaniu Aurel Socaci Sorin
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Băicoi - 25.03.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 28.mar.2016
- 1004
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 613
Postat în original de Adtopa Vezi postBuna,
Eu mai am 2 locuri in masina. Da-mi un mesaj 0724569369
Trimis din Samsung Galaxy S6 Edge prin TapatalkBlade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4682
- Târgoviște, DB
Likes given: 458Likes received: 1346
Postat în original de NoRo Vezi postSe va fAce si categoria eLite?Ultima editare de Bogdan V; 22.mar.2017, 17:41.
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1433
- buftea
- 57
Likes given: 153Likes received: 471
Postat în original de Bogdan V Vezi postAvand in vedere faptul ca in lista principala a inscrierilor la categoria Open/Elite nu se regaseste numarul de jucatori de jucatori cu MP>27 specificat in anuntul turneului, in acest moment nu luam in calcul organizarea Elite.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8127
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3040
Postat în original de DAN LAZAR Vezi postImi cer scuze ca ma bag in seama dar v-ati gandit vreo clipa ca jucatorii care se incadreaza (potrivit mediei) la Elite poate ca nu doresc sa aiba adversari cu medie sub 27 ?
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1433
- buftea
- 57
Postat în original de DAN LAZAR Vezi postImi cer scuze ca ma bag in seama dar v-ati gandit vreo clipa ca jucatorii care se incadreaza (potrivit mediei) la Elite poate ca nu doresc sa aiba adversari cu medie sub 27 ?
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1433
- buftea
- 57
Are cineva un loc pt sambata dimineata(incepatori/avansati) bucuresti-baicoi doar dus? Va multumesc!
Comentariu
Postat în original de buzatu vasile Vezi postHai ca ai zis o mare prostie! Pai asa amestecat o sa aiba majoritatea adversarilor dub 27 mp. Mai cugetati putin(mai mult) la ce vreti sa postati!
Avand in vedere ca acelasi organizator a sutat (a la Roberto Carlos) intr-o mantinela, deranjat fiind de faptul ca, in timp ce el disputa o semifinala la acelasi concurs ‘de casa’, alti doi jucatori disputau un meci amical pe o masa alaturata, ma intreb daca nu cumva inainte de a primi calitatea de ‘organizator’ pretendentii ar trebui sa fie supusi unui test de stres.
Am tot respectul pentru Organizatorii de turnee. In majoritatea cazurilor sunt Oameni de toata isprava. Exceptiile nu fac decat sa confirme aceasta regula…
Am postat aici in primul rand pentru ca forumul concursului respectiv a fost blocat temporar de organizator si in al doilea rand pentru ca am vazut o oarecare similitudine…
Comentariu
Din pacate trebuie sa ma retrag(Dan Petrov) probleme cu o fractura la deget,va doresc un super turneu a la Lucian
Comentariu
Ma retrag de la amatori, Rusu Andrei, Strejnicu.
Succes tuturor!Increde-te in Domnul din toata inima ta si nu te bizui pe intelepciunea ta! Prov 3:5
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4682
- Târgoviște, DB
Likes given: 458Likes received: 1346
Stimati participanti,
Va reamintesc ca termenul pana la care va puteti retrage din concurs fara a fi penalizati, conform Regulament Amatur, este in aceasta seara la ora 21:00.
4.4.2. Retragerea jucătorilor pe forum:
- retragerea jucătorilor de la turneele la care s-au înscris se poate face astfel:
a. retragere înainte de termen (R1);
b. retragere după termen (R2);
c. absență nemotivată (N);
- termenul limită de retragere de la un turneu, Joi ora 21.00;
- retragerea trebuie să apară explicit pe forum până la ora limită, responsabilitatea de a verifica acest lucru revine strict persoanei care se retrage;
4.4.3 Penalizarea jucătorilor:
- retragerea jucătorilor înainte de termen – 0 puncte;
- retragerea jucătorilor după termen – 2 puncte;
- absența nemotivată – 3 puncte;
- se suspendă automat pe o perioadă de trei luni jucătorul care acumulează minim 6 puncte de penalizare.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:37.Procesare...X
Comentariu