Ar fi bine sa mai incarci cate o poza ....
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sort tricou adidasi Joola 43/44 /Fleece Butterfly marime M/trening DONIC si LI NING
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Postat în original de adi catri Vezi postVAND sau SCHIMB cu fata patrata sau lemn:
sort Donic marime S - 70 lei
sort Joola marime L - 70 lei
Tricou Andro marime L - 80 lei.
Trening feminin impecabil LI NING marime M bluza cu gluga -140 lei
alte detalii /POZE pe whatsapp telefon 0771751602.
Comentariu
Pt sortul joola masura L si tricoul Andro masura L, ambele barbatesti, am un lipici Joola lex 100 ml, sigilat, cu 10 bureti si clema, o cutie superba ramasa de la un lemn xiom vega europa fl. Leam pus aici in anunturi. Si sa mai dau diferenta, ca ale mele 65 lipiciu cu 15 cutia. Si ale tale probabil 150 impreuna...deci sa mai dau 70 . Restu am vandut, astea sunt ultimele ,nu mai am marfa prea curand. Sortul stiga si vesta , care leam primit, atunci la schimb cu lemnu gewo, superbe, ca noi, sunt foarte incantat. Ceva de incaltat nr 43, adidasi de sala daca va pica...sa ma anuntati. Pe whap 0727456190, sau aici . Ca intru si pe forum aici o data la 1-2 zile
Comentariu
Si in felu asta va fac si vanzare de 70 , adica sa iau sortul joola, iar lipiciu cu cutia , la schimb pe tricoul Andro L
Comentariu
Postat în original de adi catri Vezi postVAND
sort si tricou Joola XL noi 170 lei
Adidași noi Joola lungime talpic 28 cm 200 lei.
Fleece cu gluga Butterfly marime M - 130 lei
Trening Donic M pret 150 lei.
Trening Li Ning marime S/ M 100 lei.
Pantalon trening feminin impecabil LI NING marime M -50 lei.
alte detalii /POZE pe whatsapp telefon 0771751602.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:38.Procesare...X
Comentariu