Vândut
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vandut
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de danmihai Vezi postCe inseamna " foarte vechi " la lemnul Mazunov ? Poti fi mai exact ? Multumesc.
Comentariu
Nu e " dinainte de fluture negru "...eram curios daca proprietarul cere acea suma ( mare, mica, treaba dansului ) bazat pe ceva concret...TRUST NO ONE !
Comentariu
Postat în original de danmihai Vezi postNu e " dinainte de fluture negru "...eram curios daca proprietarul cere acea suma ( mare, mica, treaba dansului ) bazat pe ceva concret...Ultima editare de CornelTT; 22.mar.2017, 10:50.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
O sa deschid o firma de consultanta vizavi de lemnele Butterfly...cum sa explic fara sa par infumurat, plin de sine si fara sa para ca vreau sa stric afacerea cuiva care cere un anumit pret pe un anumit lemn ?? E mai bine sa-mi vad de treburile personale...faza e ca pe acest forum, am intalnit si oameni care vindeau pur si simplu, un lemn, fara sa se gandeasca la profit, avantaje, etc si am intalnit si oameni care se bucura de nestiinta unora, storcandu-le portofelul mult prea mult fata de valoarea Fetei Morgana cu fata de lemn..eu insumi, am cumparat scump si am vandut ieftin in 95 % din cazuri si am cumparat ieftin si am vandut cu adaos restul de 5 %...balanta e clar inclinata spre pierderi insa nu-mi pare rau...am invatat multe lucruri si am ajutat cu informatii atunci cand acestea mi-au fost cerute. Dl Cornel, nu mai sunt colectionar de lemne cu fluture negru, nu mai urc poze cu lemnele scumpe sau ieftine ca sa nu se agite spiritele, nu-mi mai exprim parerea despre organizari de turnee...joc tenis si atat. Daca vanzatorul doreste sa stie mai multe despre acest Mazunov si valoarea lui de piata, ma poate intreba pe privat...pana atunci, vanzare buna !TRUST NO ONE !
Comentariu
Postat în original de danmihai Vezi postO sa deschid o firma de consultanta vizavi de lemnele Butterfly...cum sa explic fara sa par infumurat, plin de sine si fara sa para ca vreau sa stric afacerea cuiva care cere un anumit pret pe un anumit lemn ?? E mai bine sa-mi vad de treburile personale...faza e ca pe acest forum, am intalnit si oameni care vindeau pur si simplu, un lemn, fara sa se gandeasca la profit, avantaje, etc si am intalnit si oameni care se bucura de nestiinta unora, storcandu-le portofelul mult prea mult fata de valoarea Fetei Morgana cu fata de lemn..eu insumi, am cumparat scump si am vandut ieftin in 95 % din cazuri si am cumparat ieftin si am vandut cu adaos restul de 5 %...balanta e clar inclinata spre pierderi insa nu-mi pare rau...am invatat multe lucruri si am ajutat cu informatii atunci cand acestea mi-au fost cerute. Dl Cornel, nu mai sunt colectionar de lemne cu fluture negru, nu mai urc poze cu lemnele scumpe sau ieftine ca sa nu se agite spiritele, nu-mi mai exprim parerea despre organizari de turnee...joc tenis si atat. Daca vanzatorul doreste sa stie mai multe despre acest Mazunov si valoarea lui de piata, ma poate intreba pe privat...pana atunci, vanzare buna !
Plus ca o cautare simpla cu Google pe forumuri externe va gasi multe lemn Mazunov, din acestea vechi, galbene, fara fluture si fara serie, care au valoare foarte mare. Acest lemn de la dl Calin este al treilea adus din Germania, cu cea mai mica greutate dintre toate si cea mai mare valoare. Celelalte doua (101g si 103 g) au fost vandute in strainatate iar oamenii sunt absolut incantati de ele (mai tin legatura cu ei). Am testat si doua Mazunov cu fluture negru dar care nu erau asa galebene si credeti-ma nu se compara cu acesta in ce priveste feelingul si controlul.
In plus, dl Calin a cumparat lemnul de cativa ani si ajucat cu el, stie ce calitate are lemnul.
Deci eu zic sa nu mai poluam topicul, sa-l lasam pe dl Calin sa vanda acest lemn la cunoscatori sau jucatori cu un nivel de joc potrivit pentru asa un lemn de bun. Stima tuturor !Ultima editare de CornelTT; 22.mar.2017, 11:52.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4657
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 360
Ultima editare de roman bogdan; 18.mai.2017, 10:34.Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Cred ca este prima generatie de Mazunov cu litere germanice pe lama si mâner. A doua generație este cu litere germanice doar pe mâner si a treia generație așa cum este al meu. Deasemenea niciunul nu are fluture negru. Poate confirma si Bogdan in cazul in care lemnul din poza este al lui.
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4657
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 360
Postat în original de calin_j Vezi postCred ca este prima generatie de Mazunov cu litere germanice pe lama si mâner. A doua generație este cu litere germanice doar pe mâner si a treia generație așa cum este al meu. Deasemenea niciunul nu are fluture negru. Poate confirma si Bogdan in cazul in care lemnul din poza este al lui.Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:52.Procesare...X
Comentariu