Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am fost la Buzău...Schlager trebuie vazut live, modul cum loveste este incredibil...reverul lui este DISTRUGATOR. In meciul cu Crisan pur si simplu l-a ridiculizat pe acesta. Ma felicit ca am fost in sala si ca am reusit sa stau de vorba cu Schlager si sa imi fac amintire o poza cu acesta.
echipa AUSTRIEI a venit cu 3 oameni noi cu cu 5,Schlager putea foarte bine sa joace singur contra echipei Romaniei si sa bata fara probleme,Filimon iarasi ne-a facut o demonstratie de cum se da baloane,
Am fost la Buzău...Schlager trebuie vazut live, modul cum loveste este incredibil...reverul lui este DISTRUGATOR. In meciul cu Crisan pur si simplu l-a ridiculizat pe acesta. Ma felicit ca am fost in sala si ca am reusit sa stau de vorba cu Schlager si sa imi fac amintire o poza cu acesta.
Mai bine-i luai autograful pe lemnul din semnatura ta....
Fericitule! Schlager e o legenda iar reverul lui e inuman.
Pot sa aiba in cap si taratze, din partea mea... Totusi, nu stie nimeni vreun site pt ei, ceva unde li se poate spune ca noi chiar am vrut sa vedem tenis de masă? Daca suntem destui, poate ca se mai gandesc si ei...
Le-am trimis eu azi un e-mail in care "le-am umplut frigiderul" celor de la GspTv!
Pot sa aiba in cap si taratze, din partea mea... Totusi, nu stie nimeni vreun site pt ei, ceva unde li se poate spune ca noi chiar am vrut sa vedem tenis de masă? Daca suntem destui, poate ca se mai gandesc si ei...
Le-am trimis eu azi un e-mail in care "le-am umplut frigiderul" celor de la GspTv!
Ei saracii nu is asa de vina . Cea mai multa carne o merita aia de la TVR televiziunea asa zis nationala care cultiva zice-se natiunea. La ei platim toti vrand-nevrand.
Bravo Rares sa le inchida postu
Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Comentariu