iata noul setup al lui Ma Lin
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Paleta lui Ma Lin
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Re: Paleta lui Ma Lin
Maine mai vorbim despre asta.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Si eu am inceput sa joc cu ceva asemanator...dar nu am ajuns ca si Ma Lin...din pacate. Este un Meteor cu "fete scurte". Mai era si varianta cu "fete lungi" care acopereau toata suprafata lemnului pana la maner. Diferenta intre ele (in comertul anterevolutionar) era de doar 2 lei. Cea din imagine costa 70 lei si cealalta "doar" 72 lei. Sper sa fie din colectia proprie, Vali.
Comentariu
Deci una se dorea "Shakehand" iar cealalta "Penhold".Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Sigur.
Asa au crezut chinezii ca o sa invete europenii sa joace cu "penhold" pentru...a juca de la egal la egal
Comentariu
Adi cacare sa fie? Pai la "Penhold" se taie mai scurte pt ca langa maner stau degetele si este mai confortabil pe lemn decat pe fete.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5736
- Fălticeni
- 64
Likes given: 957Likes received: 1450
Acesta este setupul cu care Ma Lin va juca incepand de la 01.04..dar nu anul asta,ci poate 01.04.2040,cand va fi batriorof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Postat în original de cata_60Acesta este setupul cu care Ma Lin va juca incepand de la 01.04..dar nu anul asta,ci poate 01.04.2040,cand va fi batriorBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
o da..cum mai cautam paletele astea, jucam cu un Pioneer fara burete, si cand vedeam un Meteor plangeam lanaga el.. Pana mi-am luat un Hanoi..cred ca avea un kil paleta aiablade: DHS HURRICANE KING 655
fh: DHS Hurricane 3
bh: TENERGY 25
Comentariu
Postat în original de taikaio da..cum mai cautam paletele astea, jucam cu un Pioneer fara burete, si cand vedeam un Meteor plangeam lanaga el.. Pana mi-am luat un Hanoi..cred ca avea un kil paleta aiaBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:50.Procesare...X
Comentariu