Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ati vrea sa va antrenati cu un antrenor profesionist?
Mie cred ca mi-ar prinde bine sa pot merge undeva si sa ma antrenez cu un antrenor care are experienta cat mai mare ca antrenor. Evident ca as plati pentru serviciile lui.
Eu am vorbit cu un tip din bihor care era antrenor la Oradea pe cand aveau echipa in superliga (la fete) sa-mi dea ceva antrenamente peste cap si apoi o sa va zic impresiile (cu siguranta nu voi deveni ceva mai jucator decat sunt).
eu personal (exceptand perioada de fata in care sunt f.f. aglomerat) am mers de 2 - 3 ori pe saptamana la Mediaș unde iau "ore" de la antrenorul de acolo care e de la mine din Târnaveni. La robot nu m-a bagat ... in schimb la cutie ma rupe Si e GRATIS
blade> Butterfly - Schlager Carbon
FH> Donic Coppa Tenero 2.1 red
BH> Donic Coppa Tenero 2.1 black
Eu am fost la antrenorul care a antrenat Oradea cand a fost in superliga, si mi-a zis ca am un stil foarte bun si loviturile foarte corecte pentru un sportiv de strand, ca daca vorbim de tenis de masă nu stiu nimic nici priza paletei nici contrele nici topspinul de pe nici o fata nici returul servelor nu este peste nivelul de strand si daca mai vreau ceva (e cam tarziu pentru mine) ar trebui schimbat tot, asa ca nu stiu daca mai are rost sa ma stresez.
Poate ca daca as avea vreo 25 de ani ar mai avea rost sa trag de mine asa nu stiu inca ce voi face. Ma mai gandesc.
:P Domnilor..eu as prefera sa fiu pregatit de o mare campioana,mai bine dacat ea..nu cred ca poate sa explice altcineva..este vorba de Otilia Badescu..credeti ca se poate?? Sunt irealist???
:P Domnilor..eu as prefera sa fiu pregatit de o mare campioana,mai bine dacat ea..nu cred ca poate sa explice altcineva..este vorba de Otilia Badescu..credeti ca se poate?? Sunt irealist???
.................da.................... adica s-ar putea dar ar merita?
Valentin..
Eu sper ca Otilia Badescu sa antreneze pe tinerii cadeti,juniori si de ce nu amatori...Poate forma jucatori de perspectiva,are o gama larga si variata...a jucat un tenis deosebit si chiar diferit...singura jucatoare din europa care a folosit pe ambele parti fețe cu zimti scurti..
Comentariu