Lemnul e ca si nou ,fără lovituri.Control foarte bun,foarte stabil si spinos,maner fl made in Koreea,jttaa,am cutia originala .Il apreciez ca Off - spre Off.Este asemănător cu inneforce zlf dar cu control mai bun si viteza puțin mai mica.Excelent la topspin si capace . Accept si schimb cu stiga carbonado 145 sau 45 ori nittaku acoustic carbon.Tel.0743070465. Pret 400 lei negociabil. Dat la schimb userului gabi.pop.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vând lemn Xiom Vega Pro
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
ofer 100 ron !Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Dacă pe un lemn de 600 Ron impecabil oferi 100 Ron as vrea si eu sa cumperi 10 asemenea lemne si ti le cumpăr eu pe toate cu 100 Ron fiecare.
Comentariu
Postat în original de reveneala Vezi postDacă pe un lemn de 600 Ron impecabil oferi 100 Ron as vrea si eu sa cumperi 10 asemenea lemne si ti le cumpăr eu pe toate cu 100 Ron fiecare.
P.S : 200 accepti ?Ultima editare de Alex.C; 07.apr.2017, 11:14.Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:46.Procesare...X
Comentariu