Postat în original de dantim
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A+ Gura Humorului 29.04.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
Înțelept
- 25.feb.2008
- 3936
- Deva
- 74
Likes given: 2086Likes received: 1413
Se retrage-Mocean Dan,Cluj Napoca-elite,
Peta Octavian,Cluj Napoca-amatori.
Am o camera cu 3 paturi rezervata la hotel Casa Nobilis(pt. cine doreste),28 euro toata camera,la cursul zilei.Maine daca nu sunt solicitari,anulez rezervarea.
Comentariu
- O minunatie de Turneu A+ la GURA HUMORULUI
- FELICITARI ANTICIPATE COORDONATORILOR, ORGANIZATORILOR SI TUTUROR CELOR CARE SUNT IMPLICATI SI AJUTA CA ACEST TURNEU SA FIE ASA CUM SE ANUNTA SI SE DORESTE. UNUL DE NEUITAT.
- M-am uitat pe liste si m-am bucurat pentru toti cunoscutii prietenosi, zelosi si dragi mie care pot ajunge la acest "GRANDIOS TURNEU A+" de la GURA HUMORULUI.
- Cu siguranta ca toti cei care vor participa sunt deja castgatori. Unii vor lua o cupa iar altii satisfactia ca au trait LIVE "STAREA DE SPIRIT SI FIORUL COMPETITIONAL" a unui Turneu de calibrul asta.
- Regret ca treburile prioritare ma tin in loc si nu pot ajunge la turneu desi mi-am dorit, dar asta nu ma impiedica sa-i salut pe toti cei dragi care vor ajunge, sa le urez multa bafta si sa aiba parte de tot ceia ce isi doresc la un Turneu la care pot sa-si doreasca orice
- SUCCES MAXIM TUTUROR PARTICIPANTILOR IN TOT CE VA DORITI SA AVETI SUCCES SI SA AVETI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN PE TOATA PERIOADA DE DESFASURARE A SUPER TURNEULUI A+ DE LA GURA HUMORULUI
Comentariu
Coordonator Onorific- 09.iun.2006
- 1514
- Gura Humorului, Romania
- 55
Likes given: 0Likes received: 3
Postat în original de shogun Vezi post- O minunatie de Turneu A+ la GURA HUMORULUI
- FELICITARI ANTICIPATE COORDONATORILOR, ORGANIZATORILOR SI TUTUROR CELOR CARE SUNT IMPLICATI SI AJUTA CA ACEST TURNEU SA FIE ASA CUM SE ANUNTA SI SE DORESTE. UNUL DE NEUITAT.
- M-am uitat pe liste si m-am bucurat pentru toti cunoscutii prietenosi, zelosi si dragi mie care pot ajunge la acest "GRANDIOS TURNEU A+" de la GURA HUMORULUI.
- Cu siguranta ca toti cei care vor participa sunt deja castgatori. Unii vor lua o cupa iar altii satisfactia ca au trait LIVE "STAREA DE SPIRIT SI FIORUL COMPETITIONAL" a unui Turneu de calibrul asta.
- Regret ca treburile prioritare ma tin in loc si nu pot ajunge la turneu desi mi-am dorit, dar asta nu ma impiedica sa-i salut pe toti cei dragi care vor ajunge, sa le urez multa bafta si sa aiba parte de tot ceia ce isi doresc la un Turneu la care pot sa-si doreasca orice
- SUCCES MAXIM TUTUROR PARTICIPANTILOR IN TOT CE VA DORITI SA AVETI SUCCES SI SA AVETI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN PE TOATA PERIOADA DE DESFASURARE A SUPER TURNEULUI A+ DE LA GURA HUMORULUI
Hai ai nostri !
In ultima zi de retrageri mai sunt 4 locuri la Incepatori, 4 la Avansati si 10 la Open/ EliteUltima editare de Dakiro; 27.apr.2017, 08:26.
Comentariu
In ceasul al doisprezecelea Ținutul Secuiesc a decis să facă deplasarea în Bucovina! Deci se inscriu Fancsali K?lm?n din Lunca de Sus , Lazlo Levente, Fazakas Gergely si Lakatos Zsolt din Miercurea Ciuc, TOTI LA OPEN!Ultima editare de laky; 27.apr.2017, 09:36.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3936
- Deva
- 74
Likes given: 2086Likes received: 1413
Am vrut sa vin,dar,durerile cauzate de o piatra de 7 mm la rinichi, nu ma lasă. Riscul sa fac o colică renală este prea mare. îmi pare rău,dar, trebuie sa ma retrag.
Va doresc sa va simțiți excelent. !
Comentariu
Coordonator Onorific- 09.iun.2006
- 1514
- Gura Humorului, Romania
- 55
Likes given: 0Likes received: 3
Pentru a putea desfasura turneul in conditii optime ma vad nevoit sa limitez numarul de jucatori la Elite la 36 , deci la Open vor fi maxim 60 persoane. Jucatorii care sunt pe lista de asteptare si nu se incadreaza la categoria lor vor fi inscrisi la o categorie inferioara.
Comentariu
Bate in retragere Bucurel Ion-Comănești-incepatori.Blade-Donic Valdner AR/FH-Rakza7 Soft/BH-Rakza7 Soft
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1854
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 36Likes received: 56
Ursulean Florin la elite
Ursulean Daniel si Brandusan Lucian la incepatoriBlade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
Rodica Sicoe - M / F - Cugir , daca mai prind loc . Rog sa mi se comfirme daca voi putea venii. Multumesc
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5856
- Fălticeni
- 64
Likes given: 990Likes received: 1541
Postat în original de rodica sicoe Vezi postRodica Sicoe - M / F - Cugir , daca mai prind loc . Rog sa mi se comfirme daca voi putea venii. Multumesc
extras din Regulament AMATUR 2017
?n situația depășirii numărului de locuri rezervat turneului, prioritate au jucătorii din categoria respectivă, în ordinea clasamentului.
Adica prinzi locUltima editare de cata_60; 27.apr.2017, 17:37.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:44.Procesare...X
Comentariu