Din Pitești se înscrie Rada Florin - OPEN.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Simfonia Lalelelor", Pitești - 22.04.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
senior
- 05.mar.2014
- 471
- București/Targu-Jiu
Likes given: 885Likes received: 261
Bogdan Ileanu, Targu-Jiu, avan-satzi desi eu nu ma consider avansat.Lemn dă Cireș supranumit și Fix-caria
FH Cauciuc natural de la Danubiana
BH Camera de bicicleta de la Luduș
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1941
- Mioveni
- 68
Likes given: 3639Likes received: 1403
Din Mioveni - Rizescu Gheorghe - incepatori; Stoica Mihai - avansati.Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Comentariu
Postat în original de florin toma Vezi postImi pare rau, dar infrastructura sportiva este asa cum o stiti.....si turneele de baschet, avind in vedere ca se transmit in direct la TV, au prioritate.
Si nu am schimbat locatia dupa ce v-ati inscris....
Mai aveti un pic de rabdare..... si urmariti meciurile de baschet......Daca Steaua va cistiga, atunci puteti veni si la tenis de masă la Pitești...
Si daca aveti timp, puteti vizita si Simfonia Lalelelor....e gratis
de ce nu organizati turneul Simfonia Lalelelor la Scoala Generala nr. 19 parca, unde sunt conditii foarte foarte bune??? (mult mai bune decat cele de la Sala Sporturilor Pitești)
P.S.: Din cate imi aduc aminte se incingea afara si un gratar cu mititei, fripturi, carnati si chiar si bere pentru cunoscatori...blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Tonciu Mihai Tascu - București - Avansati .
Multumesc .DHS Skyline TG2 / Galaxy T-11+ / Friendship 729 Focus 3 Snipe
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3541
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3549Likes received: 1414
Avansati:
Manoiu Claudiu
Petre Adelin
începători:
Ionescu Andreea
Glavan AlexandruBlade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Incepatori : Ficleanu Gabriel
Tanase Claudiu
Avansati : Dumitrache Gabriel
Badulescu Rafael
Trandafir Catalin
Open : Badulescu Mario
Toti din Giurgiu. Multumim
Sent from my Lenovo P70-A using TapatalkBlade - Butterfly A.Mazunov -FL OFF+
FH - Butterfly Tenergy 05
BH - Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Echipa AmaTur- 01.nov.2009
- 5141
- Pitești
- 65
Likes given: 551Likes received: 1654
Postat în original de gpopescu Vezi postDl. Toma,
de ce nu organizati turneul Simfonia Lalelelor la Scoala Generala nr. 19 parca, unde sunt conditii foarte foarte bune??? (mult mai bune decat cele de la Sala Sporturilor Pitești)
P.S.: Din cate imi aduc aminte se incingea afara si un gratar cu mititei, fripturi, carnati si chiar si bere pentru cunoscatori...
Anul acesta Ministerul Invatamintului a ales Piteștiul pentru finale pe tara la diferite sporturi in acea perioada, si asa cum am spus mai inainte, referitor la infrastructura, singura scoala din oras cu tribune este sc 13, asa ca nu am putut rezerva sala pentru turneul de tenis.
Revenind insa la conditii de joc, nu cred ca exista in Ro vreo sala de sport a unei scoli generale, care sa se ridice la conditiile oferite de Sala Sporturilor.
Nu exista condens, lumina este mai mult decit suficienta, nu intra soarele pe nu stiu ce geamuri, e parchet si nu linoleum sau ciment, sonorizare excelenta....
Va invit la turneu ca sa va convingeti singur, si discutam apoi.
Comentariu
Staicu Dan - Constanța - avansatiPentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:03.Procesare...X
Comentariu