Postat în original de GeluBv
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Simfonia Lalelelor", Pitești - 22.04.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
senior
- 20.ian.2015
- 1443
- buftea
- 57
Likes given: 174Likes received: 484
senior- 23.sep.2012
- 160
- Mioveni, Romania
- 57
Likes given: 5Likes received: 40
Felicitări participanților care au putut să învingă frigul! Eu am jucat âmbrăcat și gandindu-ma sa nu plec și mai răcit decât am venit! Azi am constatat că mă simt mai bine! O zi plăcută tuturor!
Comentariu
Postat în original de buzatu vasile Vezi postMs mult Gelu! Nu ma asteptam nici eu!Deocamdata Elitul e in formare ca sa spun asa adica toate meciurile sunt ca o finala dar o sa fac tot ce imi sta un putinta sa raman aici si binenteles ca va astept si pe voi cei de la open sa urcati langa mine! Inca consider ca ascensiunea mea in Amatur a fost prea rapida doar ambitia enorma si putin talent a facut sa aj aici! In ori ce caz nu o sa ma vezi trecand la o grupa inferioara pt a castiga trofee cum am vz ieri o divizionara B la Avansati care a si castigat turneul!
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1443
- buftea
- 57
Postat în original de florin toma Vezi post
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1801
- București
- 72
Likes given: 734Likes received: 1334
Vasile, Vasile ... cata dreptate ai! Ce regulament poate fi cel in care un jucator legitimat Liga B - FRTM poate surclasa avansati-Amatur la categoria Amatori. Dl. Marian Iordache, un openist remarcabil de altfel, picat la Amatori din cauza unei accidentari la glezna in urma cu ceva vreme a pierdut in superioare la D-ra Cerasela cat si finala. Eu am avut ghinionul sa-i intalnesc pe amandoi in grupa superioara.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Vă rog frumos citiți Regulamentul AmaTur 2017, inclusiv ultimele modificări din 27.02.2017!
Postat în original de marcelgiosan Vezi postArticolele 2, 4 și 5 din Regulamentul Amatur 2017 se modifică astfel: (colorat cu roșu - nou, colorat cu albastru - abrogat)
2. Participanții la circuit
Clasificare jucători
2.1. Categoria ?Open?:
?Elite? - toți participanții cu media mai mare de 27 și toți participanții legitimați în divizia B, indiferent de medie (inclusiv fetele);
?Open? - toți participanții cu media cuprinsă între 20 și 26,99 inclusiv;
2.2. Categoria "Amatori":
?Avansați? - toți participanții cu media cuprinsă între 10 și 19,99 inclusiv;
?începători? - toți participanții cu media de până la 9,99 inclusiv.
4.1.2. Jucătorii activi legitimați în divizia B pot participa în circuitul AmaTur, la prima participare numai la categoria Elite, sau Open/Elite și începând cu a doua participare acolo unde-i recomandă media. în cazul jucătorilor legitimați în diviziile inferioare din străinătate participarea acestora în circuit va trebui aprobată de Comitetul Director.
Modificările intră în vigoare începând cu 1 Martie 2017!Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1443
- buftea
- 57
Postat în original de Gigi Spin Vezi postVasile, Vasile ... cata dreptate ai! Ce regulament poate fi cel in care un jucator legitimat Liga B - FRTM poate surclasa avansati-Amatur la categoria Amatori. Dl. Marian Iordache, un openist remarcabil de altfel, picat la Amatori din cauza unei accidentari la glezna in urma cu ceva vreme a pierdut in superioare la D-ra Cerasela cat si finala. Eu am avut ghinionul sa-i intalnesc pe amandoi in grupa superioara.
Daca Divizionarele B vin sa joace in amatur la Avansati treb sa ne simtim mandrii ca jucam intr-o competitie unde stacheta se tine tot mai sus! Domnisoara la alt concurs mi-a facut poze la paleta(dr Neubauer fh-joola rhyzm-p si bh-giant dragon giant long) si i-a spus organizatorului ca-i interzisa!!! Mai bine facea poze la masa de joc ca in meciul ala partea mea de masa a fost mult mai scurta !
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1443
- buftea
- 57
Postat în original de Gigi Spin Vezi postVasile, Vasile ... cata dreptate ai! Ce regulament poate fi cel in care un jucator legitimat Liga B - FRTM poate surclasa avansati-Amatur la categoria Amatori. Dl. Marian Iordache, un openist remarcabil de altfel, picat la Amatori din cauza unei accidentari la glezna in urma cu ceva vreme a pierdut in superioare la D-ra Cerasela cat si finala. Eu am avut ghinionul sa-i intalnesc pe amandoi in grupa superioara.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:13.Procesare...X
Comentariu