Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Echipament Second Hand

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Problema este ca tu poate stii sa joci contra la fete "antitopspin", dar poate ca majoritatea nici macar nu au auzit de asa ceva ... apropo .. dak vrei iti aduc un jucator care te bate mai mult ca sigur .... si are o fata care nu prinde de loc efect! Pun pariu ca din 10 topspinuri ... doar 4-5 intra pe masa .. dar o sa ai surpriza sa iti dea mingea inapoi si sa nu mai poti sa o pui pe masa! Nu fii asa de sigur ca bati lume care au "palete de agrement" dupa parerea ta! Sunt jucatori care au 2 fete antitopspin ... si joaca la pariu cu tine si nu le faci nici macar 5 puncte pe set! Pun pariu cu tine la chestia asta!! Deoarece fetele antitopspin arata exact ca fetele de la paletele de agrement
    Blade: Butterfly Photino
    Fh: Butterfly Tenergy 05
    Bh:Yasaka Rakza 9

www.lovetodance.ro

Comentariu

Problema mea e ca nu prea imi intra topspinul pe masa cu un jucator cu antitopspin sau antipower

(at)Bebe: Noi, aici, incercam sa fim prieteni, pentru ca ne uneste aceeasi pasiune: tenisul de masa. Nu cred ca are importanta asa mare cine castiga, sau daca cineva face 5 puncte intr-un set cu alt jucator. Suntem amatori, iar intalnirile dintre noi nu au miza meciurilor profesioniste. Asa ca nu cred ca isi au locul aici, pe forum, afirmatii prea "acide".

Si, fiindca esti nou pe forum, iti spun un mic secret: s-ar putea ca prietenul tau sa nu faca 5 puncte cu katyacsinia pentru ca el a fost campion national de juniori...

Comentariu

Haideti sa nu transformam forumul intr-o casa de pariuri ! Cine pe cine bate si in cate minute..si la ce avantaj. Va intalniti...jucati....va simtiti bine...ne spuneti si noua cum a fost....ramanem prieteni si invatam cate ceva unii de la altii. ( Doamne ca tarziu m-am nascut...puteam sa fac propaganda comunista !!! )

Comentariu

Razvan , cred ca problema se poate rezolva daca exersezi loviturile ''din drept'', adica cu paleta perpendiculara pe masa dar palalela cu fileul...prima lovitura ce trebuie stapanita perfect in tenis de masă pt a trece la celelate...

- apoi poti incerca sa liftezi un pic mingea, insa depinde cu ce joaca oponentul, cu anti topspin, cu super anti topspin, cu iarba etc)

- iti sugerez sa citesti cartea lui NICOLAE ANGELESCU - '' Tenis de masa '' (Editura Sport Turism / București 1977 )
          Daca nu poti face rost de ea, anunta-ma cand vii in Buuresti si o xeroxez.

- Catalin are dreptate...

Comentariu

Re: Echipament Second Hand

Si eu sunt in categoria celor care ar accepta sa joace cu fețe si mai ales cu lemn SH. Mai ales daca fetele se prezinta bine, de ce sa nu platesti 50-60% din pretul unei palete noi si sa beneficiezi de 90-95% din caracteristicile acesteia. CUm spunea cineva mai sus, la nivelul nostru conteaza mult mai mult sa executam miscarea corecta si sa ne antrenam regulat, decat echipamentul.
            FH: Butterfly Sriver FX
            Blade: Butterfly Balsa Carbo X5
            BH: Butterfly Sriver FX
            Produse procurate de la valigti: http://s221.photobucket.com/albums/dd222/valigti/

Comentariu

pe la ce pret ajunge o paleta second hand buna nu cu fetele uscate ,,,rog seriozitate am dat 140 pe un timo boll platin nou din magazin
              Blade: kiso hinoki VII
              Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
              tel.0741118700

Comentariu

Re:

Postat în original de elefantel_roz
                Sa cumpar repede 10 lemne....peste 10-15 luni le vand dublu !!!!
                foarte tare!!!!!!!!!!!!
                Butterfly Viscaria fl
                Butterfly tenergy05

Comentariu

Postat în original de petre poli
                  pe la ce pret ajunge o paleta second hand buna nu cu fetele uscate ,,,rog seriozitate am dat 140 pe un timo boll platin nou din magazin
                  De la 170 lei pana la 600 lei, dar daca te "chinui" un pic poti ajunge si pe la 800 lei sau chiar un pic mai sus.
                  Eu am postat spre vanzare un Donic Waldner Dotec Hinoki cu fete Donic Sonex JP Gold, care este aproape noua si o paleta deosebita, pretul cerut a fost 450 lei(noua a fost 610 lei) cu o husa perfecta inclusa, dar lumea dorea sa o ia foarte ieftin, asa ca am retras-o de la vanzare, preferand sa o pastrez.
                  HM Levi OFF- ST : T05/Rakza9
                  HM Levi OFF ST : T05/Donic slice
                  Nu poti atinge perfectiunea, ci doar sa tinzi la ea

Comentariu

Placerea de a juca nu poate fi rapita neaparat de calitatea echipamentului,dar si acesta nu trebuie sa coboare sub orice limite.Pt amatori sau cei care joaca pt divertisment (printre care ma aflu si eu),nu ar trebui sa conteze prea mult .Totusi,preferabil ar fi echipamentul nou, care reprezinta o constanta la care sa-ti raportezi evolutia in joc.E doar o parere.Multumesc.

Comentariu

Procesare...
                    X