A incercat cineva noile fete de la Butterfly? Daca da, ceva impresii? Cum sunt fata de Tenergy 05, 05fx?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Butterfly Rozena
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Roman Bogdan parca are una la vanzare, poate a jucat cu ea si ne poate spune ceva impresii.blade :TB ALC
fh : joola rhyzm-P, 2.0
bh : andro rasant grip, 2.0
Am dat cu Rozena de 2.1 pe un lemn Tibhar Sams Force pro be, adica un lemn all wood foarte foarte puternic. Fata are foarte mult control avand alt burete si alt topsheet decat Tenergy. Din punctul meu de vedere parca ar semana mai mult cu tenergy 25 decat cu 05 fx.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Salut,
Ceva exepriente noi cu Rozena mai are careva? Am inteles ca e buna pt BH, o folosete carevacu succes si pe FH? Recomandari de grosimi pentru BH/FH? 1.9/2.1 sau egale?
Multumesc
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1549
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 25Likes received: 65
Postat în original de george.c Vezi postSalut,
Ceva exepriente noi cu Rozena mai are careva? Am inteles ca e buna pt BH, o folosete carevacu succes si pe FH? Recomandari de grosimi pentru BH/FH? 1.9/2.1 sau egale?
Multumesc
Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalktb alc t05/t05 fx
Comentariu
Postat în original de george.c Vezi postSalut,
Multumesc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:39.Procesare...X
Comentariu