Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eu nu dau pe Alin, este partenera mea si nu cred ca e normal. Dl. Lucian, dvs nu aveti nicio legatura cu acel "2", asa ca renunțați la aceste dorințe public. Dacă e ceva ne intelegem fără să știe toată lumea.
Clar!?
D le nu vă cunosc,dar cum să dai nota 2 unui turneu la care ai stat 10-15 min? E păcat de munca unor oameni care ne au primit cu căldură de fiecare dată!
Plus că aruncați cu noroi in numele comunei Cocorasti !
Sper să analizați mai bine și să vă reconsiderați poziția.... poate anul viitor prindeți loc ...cum credeți că o să vă privească localnicii?
Cred ca localnicii si organizatorii il vor primii dupa merit.
Blade - Butterfly Zhang Jike Super ZLC
FH - Butterfly Tenergy 05 FX
BH - Butterfly Tenergy 05 FX
Eu stiu ca AI=usturoi.Inseamna ca respectiva persoana a dat pe BOT ceva AI(usturoi).E si normal ca la o cantitate mare de AI sa te deranjeze stomacul si sa-l "stingi"musai cu o damigeana de vin de calitate.Va rog ca pe viitor sa postati in afisul principal si daca se organizeaza concurs la dublu,deoarece doresc sa particip la aceasta actiune cu domnul DANTIM.Pesemne ca si dumnelui ar fi fost interesat de actiunea dinamica de dublu(nu sa vada dublu).Felicitari pentru organizarea concursului si mai ales pentru cea de ..dupa.
Eu nu dau pe Alin, este partenera mea si nu cred ca e normal. Dl. Lucian, dvs nu aveti nicio legatura cu acel "2", asa ca renunțați la aceste dorințe public. Dacă e ceva ne intelegem fără să știe toată lumea.
Clar!?
Comentariu