Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Buna dimineata!
Daca la incepatori nu se vor completa cele 4 grupe planificate, turneul va incepe dimineata cu o singura categorie (comasata) de amatori.
In ce priveste dupa-masa, la open se mai pt suplimenta locurile.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Lista de incepatori este mai mica decat cea de la Elite, asa ca propun sa inversam categoriile. Elite, open, incepatori+avansati. Orele de incepere raman aceleasi.
as ajunge si eu la turneu daca se pastreaza categoria de "Incepatori" si pentru zona frumoasa de acolo, merita un miniconcediu.
mai astept cateva zile pana la o ferma inscriere, sa vedem daca tendinta este spre ocuparea locurilor la incepatori.
as ajunge si eu la turneu daca se pastreaza categoria de "Incepatori" si pentru zona frumoasa de acolo, merita un miniconcediu.
mai astept cateva zile pana la o ferma inscriere, sa vedem daca tendinta este spre ocuparea locurilor la incepatori.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Si eu tot pentru zona vin la turneu. Am ceva rezervat la Tusnad si in trecere am zis sa ma opresc si prin Targul Secuiesc.
R45 / Andro Ligna CI Off / R47 "My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."
Buna ziua! Asa cum am spus in ultimul meu post, ma reinscriu la categoria amatori, deoarece am cu cine ajunge dimineata. Va multumesc si va cer scuze pentru schimbari. Deci, Cazanel Gheorghe- amatori.
Comentariu