Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Bistreanu Armand - București - Avansati (sambata)
Bistreanu Armand - București - Incepatori (duminica)
Sunt persoane diferite, ex. Senior si Junior? Sau este permisa inscrierea aceleasi persoane la categorii diferite? Intreb pt ca nu stiu si daca da se deschid noi posibilități... [emoji33]
Nu sunt persoane diferite! Dar avand punctajul (sau mai bine zis....neavand punctaj ) m-am gandit ca ma pot inscrie , fiind competitii si zile diferite!
Nu sunt persoane diferite! Dar avand punctajul (sau mai bine zis....neavand punctaj ) m-am gandit ca ma pot inscrie , fiind competitii si zile diferite!
Va rog sa alegeti un singur turneu. Nu sunt permise inscrieri multiple.
Cred ca este aceeasi competitie, zilele sunt diferite din motivele explicate la inceput. Dar daca este voie, de ce nu (urla invidia in mine ca nu am avut si eu ideea asta geniala[emoji23] [emoji15], dar prefer sa fiu batut măr doar la o singura categorie[emoji57] [emoji3] ) ? Bafta la amandoua!
Comentariu