Ce fete s-ar potrivi la un lemn viscaria, in conditiile unui joc desfasurat preponderent in apropierea mesei, rar ajung la mai mult de 0,5 m (doar cand sunt nevoit), bazat pe topspin atat pe fh cat si pe bh si capace ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
viscaria, fete potrivite
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Pe fh am acum yasaka 7 , iar pe bh am pastrat yasaka soft, imi plac fetele, dar nu stiu daca merg pe viscaria....blade:butterfly korbel SK 7
FH:victas limber
BH:rakza 7 soft
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1550
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 25Likes received: 65
incercati cu fetele care le aveti vedeti daca se impaca abia dupa cautati alte fete!tb alc t05/t05 fx
Comentariu
senior- 31.mar.2015
- 363
- drobeta turnu severin
- 47
Likes given: 9Likes received: 2
Pe Viscaria de 82 gr pe care am avut o jucam cu tenergy 80 la fh și 05 fx la bh și pot spune că super combinație. La fh am mai incercat și ynhe big diper și a mers perfect.
Cu stima!Blade Buterfly Apolonia Tiago
FH Tenergy 80
BH Tenergy 05 FX
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 112Likes received: 65
Desi nu joc cu Viscaria,domnul Florin BN(scris cu verde),joaca cu fete Tenergy 05,cu burete de 2,1mm.Mi-a spus ca este o combinatie perfecta in acest sens,mai ales pentru un jucator ofensiv ca el si ca n-ar renunta la aceasta combinatie.Incercati cele spuse de el.Succes.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Am si eu o curiozitate. Cum puteti da topspin pe forehand stand lipit de masa la mingile lungi? Mi-ar placea sa stiu si eu lovitura asta.blade :TB ALC
fh : joola rhyzm-P, 2.0
bh : andro rasant grip, 2.0
Comentariu
Postat în original de lucian75 Vezi postAm si eu o curiozitate. Cum puteti da topspin pe forehand stand lipit de masa la mingile lungi? Mi-ar placea sa stiu si eu lovitura asta.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Postat în original de lucian75 Vezi postAm si eu o curiozitate. Cum puteti da topspin pe forehand stand lipit de masa la mingile lungi? Mi-ar placea sa stiu si eu lovitura asta.
Si ca sa-i raspund initiatorului acestui topic,jocul de langa masa(0,5m)este specific materialistilor(ierbarilor).Cum ma pot misca eu la masa la 59 ani,o poate face si el la 50 ani.Iar eu spre exemplu joc cu lemn off+ si fata(una)tenergy 0,5 cu burete de 2,1mm.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Comentariu
Nu cred ca ti-ai ales exemplul cel mai bun ... eu gresesc destul de des.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Postat în original de FlorinBN Vezi postNu cred ca ti-ai ales exemplul cel mai bun ... eu gresesc destul de des.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8137
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3051
Postat în original de FlorinBN Vezi postNu cred ca ti-ai ales exemplul cel mai bun ... eu gresesc destul de des.
...ce treaba are lemnul cu fețele, ca dai tu pe langa!?
Comentariu
Postat în original de dantim Vezi postLa tine toate loviturile sint vise
Ce zici? Nu m.am gandit bine?blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:01.Procesare...X
Comentariu