Ce fete s-ar potrivi la un lemn viscaria, in conditiile unui joc desfasurat preponderent in apropierea mesei, rar ajung la mai mult de 0,5 m (doar cand sunt nevoit), bazat pe topspin atat pe fh cat si pe bh si capace ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
viscaria, fete potrivite
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Desi nu joc cu Viscaria,domnul Florin BN(scris cu verde),joaca cu fete Tenergy 05,cu burete de 2,1mm.Mi-a spus ca este o combinatie perfecta in acest sens,mai ales pentru un jucator ofensiv ca el si ca n-ar renunta la aceasta combinatie.Incercati cele spuse de el.Succes.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
-
Postat în original de lucian75 Vezi postAm si eu o curiozitate. Cum puteti da topspin pe forehand stand lipit de masa la mingile lungi? Mi-ar placea sa stiu si eu lovitura asta.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
-
Postat în original de lucian75 Vezi postAm si eu o curiozitate. Cum puteti da topspin pe forehand stand lipit de masa la mingile lungi? Mi-ar placea sa stiu si eu lovitura asta.
Si ca sa-i raspund initiatorului acestui topic,jocul de langa masa(0,5m)este specific materialistilor(ierbarilor).Cum ma pot misca eu la masa la 59 ani,o poate face si el la 50 ani.Iar eu spre exemplu joc cu lemn off+ si fata(una)tenergy 0,5 cu burete de 2,1mm.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Comentariu
-
Postat în original de FlorinBN Vezi postNu cred ca ti-ai ales exemplul cel mai bun ... eu gresesc destul de des.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Comentariu
-
Postat în original de FlorinBN Vezi postNu cred ca ti-ai ales exemplul cel mai bun ... eu gresesc destul de des.))
...ce treaba are lemnul cu fețele, ca dai tu pe langa!?
Comentariu
-
dantimLikes given: 0Likes received: 0
-
Postat în original de dantim Vezi postLa tine toate loviturile sint vise
Ce zici? Nu m.am gandit bine?blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Comentariu