Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Pe data de 29 Noiembrie 2005 se va desfasura la Sala Polivalenta din București meciul Romania - Polonia.
Nu stiu exact ora dar daca o aflu am sa o comunic.
ORA DE INCEPERE ESTE 19. 00
DE LA ORA 17.00 INCEP ANTRENAMENTELE ( cine se duce are ce vedea !)
Cine ajunge primul, sa ocupe locuri in tribuna, ca, probabil, va fi atat de plin ca nu vom avea loc nici in picioare la cata reclama s-a facut evenimentului in presa si TV.
Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
BH: Sriver G2 FX 2.1 - black
In primul rand...salutari lui Valentin si lui Mihai-Gabriel. V-am vazut pe acolo...eu stateam vizavi si cand am iesit n-am mai avut ocazia sa va salut.
Pt cei interesati..scorul a fost 3-1 pentru Romania dar meciurile au fost mult mai stranse decat o arata scorul.
Am filmat toate meciurile, cu exceptia ultimului din care nu am filmat decat jumatate ca s-a terminat intai bateria si apoi caseta.
Le voi prelucra in cel mai scurt timp si cine le va dori, poate sa ma caute. Gasim o metoda sa le dau.
Apropo, cum le doriti: Divx-uri sau pe DVD?
Ca sa iasa un DVD frumos, cu fiecare meci separat, v-as ruga, pe cei care ati fost aseara, sa-mi dati numele jucatorilor, ca pe polonezii aia nu-i stiu. De ex.: primul meci A. Crisan-Vla... si tot asa.
Mercic. Daca stii si evolutia scorului ar fi si mai bine. Din pacate, pozitionarea camerei a fost de asa natura ca nu se vede nici o tabela din cele 3.
De ce vreau asta: ma gandesc sa ma "joc" putin si sa fac un DVD cu meniuri din care sa poti selecta meciul, setul, etc. Daca considerati ca e prea mult si nu merita efortul, il pot pune si asa, chior. In alta ordine de idei, daca cineva, preferabil din București, e mai "meserias" la astfel de joburi, poate il poate face el. Eu am facut mai mult divx-uri pana acum.
Pana sambata, 3 Dec. sunt putine sanse sa-l termin, deoarece are 1,5 ore (a fost pusa caseta pe LP), asta insemnand mai mult de 10 ore de pierdut pentru prelucrare. Fac tot ce pot, dar nu promit.
Comentariu