Balla peter toplita avansati
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Eu și Paleta de Tenis", Aiud - 10.06.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 13 (0 members and 13 guests)
-
Vin si eu: Migea Cornel-Sibiu. Va multumesc.Bineinteles, daca se vor retrage destui, pentru a prinde loc.
Comentariu
O dubla fractura de tibie (survenita acu 2 ore), ma tine deoparte de masa de tenis pt o lunga perioada de timp..asadar ma simt nevoit sa ma retrag..multumesc pt intelegere. Un turneu reusit va doresc.Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
organizator local- 29.aug.2016
- 534
- aiud
- 51
Likes given: 1Likes received: 167
Barbate sa te faci sanatos cit mai repede iti doresc multa multa sanatate si te asteptam cu drag printre noi grija de tine.
Comentariu
organizator local- 01.mar.2015
- 878
- Dumbraveni-Sighișoara
- 48
Likes given: 103Likes received: 222
Comentariu
Bună seara.
Cristian Ilisiu sunt din Alba-Iulia. Vă rog să mă ștergeți de la înscriere deoarece eu o să fiu plecat în concediu în această perioadă.
Nu știu cine m-a înscris dar nu m-a întrebat.
De asemenea aș dori dacă se poate să corectați că sunt din Alba-Iulia nu din Vințu de Jos.DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
BH: DONIC ALLIGATOR DEF
FH: DONIC ALLIGATOR ANTI
Comentariu
Am sa fiu cu ajutorul Lui Dumnezeu la Concurs,,, ,,, Si vin si cu Materiale Tenis ca si-n prima editie,,,,, Nelutu, si Sotia lui si oameni de acolo foarte ospitalieri,,,
Sa fiti sanatosi pana atunci si cei care au probleme sa se faca bine cat mai repede!!!
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Postat în original de cule Vezi postO dubla fractura de tibie (survenita acu 2 ore), ma tine deoparte de masa de tenis pt o lunga perioada de timp..asadar ma simt nevoit sa ma retrag..multumesc pt intelegere. Un turneu reusit va doresc.
Comentariu
Postat în original de Sheshu Vezi postCristian Ilisiu sunt din Alba-Iulia. Vă rog să mă ștergeți de la înscriere deoarece eu o să fiu plecat în concediu în această perioadă.
Nu știu cine m-a înscris dar nu m-a întrebat.
Postat în original de soft Vezi postdin alba iulia danciu nicolae, popa decebal,bregar dan,mogut gabriel,ilisiu cristian amatoriTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postLa turneele din Vintu de Jos cineva v-a inscris ca fiind din Vintu de Jos ... o sa corectez ...
Il rog pe domnul Ispas Emil sa confirme pentru toti acesti jucatori (mai putin dl. Ilisiu), altfel voi fi nevoit sa sterg inscrierile.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:02.Procesare...X
Comentariu