Acum că am ajuns acasă vreau sa multumesc organizatorilor pentru acest turneu la care am participat cu mare placere Ploieștiul fiind orasul meu preferat pentru concursurile din Amatur, cand încă o data cu organizarea tombolei au demonstrat ca Ploieștiul este un oras unde te simti ca acasă. Multumesc Ploiești, multumesc Amatur.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Cupa Olimpia", Ploiești - 24.06.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Postat în original de stefan09 Vezi postAcum că am ajuns acasă vreau sa multumesc organizatorilor pentru acest turneu la care am participat cu mare placere Ploieștiul fiind orasul meu preferat pentru concursurile din Amatur, cand încă o data cu organizarea tombolei au demonstrat ca Ploieștiul este un oras unde te simti ca acasă. Multumesc Ploiești, multumesc Amatur.
Comentariu
Multumesc frumos. Am un unchi care zice asa "Nu participi, nu castigi "BH- Donic Baracuda Big Slam
BLADE- Donic Defplay Classic Senso
FH- Donic Bluefire M3
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4692
- Târgoviște, DB
Likes given: 491Likes received: 1390
Eliminatorii Open
1. Nitescu Horia
-------------------- Nitescu Horia 3-0
16. Bye
---------------------------------------- Dima Cristi 3-0
9. Dima Cristi
-------------------- Dima Cristi 3-0
8. Mihaila Nicolae
------------------------------------------------------------ Dima Cristi 3-1
5. Voicu Ionut
-------------------- Voicu Ionut 3-0
12. Bye
---------------------------------------- Voicu Ionut 3-1
13. Bye
-------------------- Darmaz Ion 3-0
4. Darmaz Ion
. -------------------------------------------------------------------------------- Pascal Raul 3-0
3. Pascal Raul
-------------------- Pascal Raul 3-0
14. Bye
---------------------------------------- Pascal Raul 3-1
11. Bye
-------------------- Manta Viorel 3-0
6. Manta Viorel
------------------------------------------------------------ Pascal Raul 3-0
7. Ion Sebastian
-------------------- Ion Sebastian 3-0
10. Antal Denes
---------------------------------------- Ion Sebastian 3-0
15. Bye
-------------------- Avram Nicolae 3-0
2. Avram Nicolae
Clasament Open 1. Pascal Raul - Targoviște 2. Dima Cristi - București 3 -- 4 Ion Sebastian - Buftea Voicu Ionut - Ploiești 5 -- 8 Manta Viorel - Baicoi Nitescu Horia - Ploiești Avram Nicolae - Nedelea Darmaz Ion - Targoviște 9 -- 10 Mihaila Nicolae - Breaza Antal Denes - Brașov 11 -- 2v gr.sup. Ivan Valentin - Campina 12 -- 16 1v gr.sup. Ivan Sorin Ioan - Targoviște Orac Teodor - Ramnicu Valcea Sorescu Mircea - Paulesti Brulea Petre - Ploiești Radu Florin - Ploiești 17 -- 20 0v gr.sup. Micuda Mihai - București Laur Boro - Sinaia Bivolaru Marius - Ploiești Bodeanu Dan - București 21 -- 2v gr.inf. Marian Bogdan - Ploiești 22 -- 28 1v gr.inf. Iordache Marian - Ramnicu Valcea Popa Mircea - Brașov Cobeanu Marius - Breaza Visan Bogdan - Targoviște Popescu George - București Sarbu Dan - Ploiești Tutoveanu Razvan - Brașov 29 -- 30 0v gr.inf. Demeny Zoltan - Brașov Potarniche Bianca - Buzău
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4692
- Târgoviște, DB
Likes given: 491Likes received: 1390
Eliminatorii Elite
1. Enciu Alexandru
-------------------- Enciu Alexandru 3-0
16. Vlase Gheorghe
---------------------------------------- Enciu Alexandru 3-0
9. Sinita Eugen
-------------------- Sinita Eugen 3-1
8. Macovei Liviu
------------------------------------------------------------ Enciu Alexandru 3-0
5. Teodorescu Sandica
-------------------- Rosu Alexandru 3-0
12. Rosu Alexandru
---------------------------------------- Rosu Alexandru 3-2
13. Macarenco Andrei
-------------------- Macarenco Andrei 3-1
4. Tigau Dan
. -------------------------------------------------------------------------------- Lukasz Klimas 3-0
3. Petrescu Liviu
-------------------- Petrescu Liviu 3-0
14. Ropotan Iulian
---------------------------------------- Buzatu Vasile 3-2
11. Ciuca Dan
-------------------- Buzatu Vasile 3-2
6. Buzatu Vasile
------------------------------------------------------------ Lukasz Klimas 3-1
7. Dumitrescu Cornel
-------------------- Dinca Daniel 3-2
10. Dinca Daniel
---------------------------------------- Lukasz Klimas 3-1
15. Banescu Dragos
-------------------- Lukasz Klimas 3-0
2. Lukasz Klimas
Clasament Elite
1. Lukasz Klimas - Ploiești
2. Enciu Alexandru - Slobozia
3 -- 4
Buzatu Vasile - Buftea
Rosu Alexandru - Mioveni
5 -- 8
Dinca Daniel - București
Sinita Eugen - București
Petrescu Liviu - Pitești
Macarenco Andrei - București
9 -- 16
Banescu Dragos - Pitești
Vlase Gheorghe - Slobozia
Ciuca Dan - Pitești
Teodorescu Sandica - Ramnicu Sarat
Dumitrescu Cornel - București
Macovei Liviu - Brașov
Ropotan Iulian - București
Tigau Dan - București
17 -- 24 0v gr.sup.
Iancu George - Ploiești
Fratila Robert - Filipestii de Targ
Dobrin Adrian - Targoviște
Zamfir Ionel - București
Mostovoi Andrei - Campina
Vasile Gelu Iulian - București
Bodeanu Mihai - București
Panaitescu Stefan - Izvoarele
25 -- 27 2v gr.inf.
Sencu Victor - Targoviște
Padurariu Costel - Brașov
Grigore Alexandru - Campina
28 -- 30 1v gr.inf.
Totpal Marius - Busteni
Chiru Sorin - Campina
Boraciu Claudiu - Urziceni
31 -- 36 0v gr.inf.
Vranceanu Mihai - București
Marandici Adrian - Brașov
Dracea Gabriel - Sinaia
Popescu Valentin - București
Salariu Adrian - Buftea
Ene Dragos - Ploiești
Comentariu
Postat în original de teodoradam Vezi postConditii EXCELENTE! Nu caldura Nu condens! BRAVO!!!!!!!!!BH- Donic Baracuda Big Slam
BLADE- Donic Defplay Classic Senso
FH- Donic Bluefire M3
Comentariu
Totul la superlativ!Felicitări organizatorilor si câștigătorilor!Sa ne vedem sănătoși la următoarele turnee!
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2400
- București
- 64
Likes given: 576Likes received: 1337
buna seara tuturor.un concurs frumos curat bine organizat.felicitari tuturor rganizatori,participanti sustinatori.felicitari si lui vasile buzatu pentru rezultatul deosebit.sa ne reintilnim cu bine si o duminica frumoasa tuturor.
Comentariu
Felicitari domnu Pascal , Openul e joaca pentru dumneavoastra din cate observFH - Tenergy 05
Blade - Bty Viscaria
Bh - Tenergy 64
Comentariu
senior- 20.iul.2015
- 647
- Târgoviște
- 49
Likes given: 79Likes received: 90
Felicitari organizatorilor
Super sala
Bv Luci
Bv Bogdan
Bv Nea George
Sent from my Lenovo TB3-710F using Tapatalk
Comentariu
Intr-adevar organizarea si conditiile au fost extraordinare , cum rar am intalnit, asa ca felicitari organizatorilor in primul rand si participantilor de asemenea pentru sportivitate si sustinerea cu care o " inconjoara " intotdeauna pe Bianca.Multumim!
Trimis de pe al meu V1_ViperS folosind Tapatalk
Comentariu
《Felicitari domnu Pascal , Openul e joaca pentru dumneavoastra din cate observ 》
..am auzit ca l-a batut Ionut Voicu cu 4-0 la seturi.. la fel si Viorel Manta in eliminatorii l-a facut sa vorbeasca singur..
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Felicitări organizatorilor condiții super
Am ajuns cu bine acasă ce a ce doresc tuturor participanților.
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1457
- buftea
- 57
Likes given: 184Likes received: 504
Multumesc organizatorilor pt conditiile de joc felicitari tuturor participantilor pt admosfera deosebita , felicit pe Dima Cristi si Ion Sebastian pt trofeele obtinute(se vede ca s-au antrenat la Buftea) si nu in ultimul rand pe Dumitrescu Cornel pt sprijinul moral! Bine ca nu a fost cald ca prob nu treceam nici de inferioare . Frumos turneu si tineti minte...Aparatorii Nu Mor Niciodata!
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1457
- buftea
- 57
Postat în original de Antal Denes Vezi postFelicitări organizatorilor condiții super
Am ajuns cu bine acasă ce a ce doresc tuturor participanților.
Comentariu
maestru- 26.mar.2012
- 1514
- Paulesti
- 59
Likes given: 2275Likes received: 818
Conditiile in sala au fost excelente. Felicitări organizatorilor si câștigătorilor la cele 3 categorii
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1457
- buftea
- 57
Postat în original de Cornel 67 Vezi postBravo Vasilica, vad ca nu te mai opresti. La urmatorul sa-l iei pe ala de sus.
Comentariu
organizator principal- 13.dec.2009
- 4365
- Ploiești
- 64
Likes given: 668Likes received: 689
Multumim tuturor participantilor pt increderea pe care au avut-o si au venit la concursul organizat
in Ploiești pentru un ploiestean care a iubit tenisul de masa (tin sa reamintesc ca turneul a fost organizat in memoria lui Sandu Moise, fost presedinte AJTM) !!!
Multumim si pentru aprecierile primite referitoare la conditiile de joc dar pe care eu, personal nu le consider deosebite ci NORMALE pentru practicarea tenisului de masa in anul 2017 !!!
Felicitari castigatorilor ( pe unii din ei care s-au grabit sa plece ii astept la sala INDOOR sa-si ridice trofeele si diplomele),
felicitari norocosului castigator al tombolei ILIE STEFAN din Buzău ( sa nu uitam ca "bilele" incalzite au fost extrase tot de un
buzoian dar care cred ca este mai presus de orice banuiala - talentata si zic eu jucatoarea de mare viitor Bianca), felicitari
colegilor mei care au facut sa "treaca", prin atitudine si "profesionalism", primul meu turneu A ca organizator mai usor !
PS
Tin sa multumesc si celor care au pus umarul si la munca "de jos" (nu ii numesc dar au intreaga mea apreciere) fara de care
nu se poate tine un turneu AmaTur !!!
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Likes given: 1619Likes received: 3056
Iaca sunt două luni de la mesajul tău:
Postat în original de buzatu vasile Vezi postE corect ce ai spus Gelule! Dar raman la parerea ca la Open mai treb lucrat putin! Macar de la mp20-mp 30! Eu m-am trezit venind de la Avansati unde am un turneu A+ castigat, ca in cateva turnee de open sa castig 2 turnee A.
!!!! si m-am vazut zburat la Elite unde se va tara pe jos cu mine cel putin in primele luni si inca nu am 2 ani de Amatur impliniti. Tu stii care e valoarea mea si nici eu nici tu nu avem ce cauta (inca) la Elite
Sper ca obtin un autograf de la tine daca ne vedem la Pitești.
Felicitări Vasi si bineinteles organizatorilor!!!
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 10014
- Nedelea,PH
- 42
Likes given: 10809Likes received: 4773
Conditii de joc foarte bune,felicitari organzatorilor si in special lui Ionut Voicu pentru podiumul obtinut la Open.FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:49.Procesare...X
Comentariu