Ia legatura cu Boby Simion. Are userul boby.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cluj-Napoca
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
senior
- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
SIMION BOBY-0743842876.Este un antrenor cu experienta,are rezultate notabile prin antrenarea a doi tineri clujeni,talentati,precum MOCEAN LAURIAN si FARCAS VLAD.Si culmea,antrenandu-i periodic pe acesti 2 tineri supertalentati,i-a crescut si lui,antrenorului valoarea tenisistica,astfel toti trei ocupand locuri fruntase in clasamentul Amatur.Ultima editare de PRIZA TOK; 23.iun.2015, 08:30.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Din pacate de curand am fost dezamagit de noua locatie a salii de ping pong care se afla anterior deasupra clubului MIDI , iar acum e tot in zona , dar in spatele cladirii.Nu relocarea m-a deranjat ci aspectul deprimant . Mie personal imi placea mai mult inainte. Sunt foarte putine locuri unde se poate juca un tenis de masă , raportat la orasul Cluj. Se observa lipsa interesului in afara profitului imediat.FH: Donic Acuda S3 max - Lemn: Donic Waldner Senso Ultra Carbon - BH: Donic Acuda S3 max
? - Lemn: Donic Waldner Senso Carbon - BH: Donic Acuda S2 1.8
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Postat în original de Lim Vezi postDin pacate de curand am fost dezamagit de noua locatie a salii de ping pong care se afla anterior deasupra clubului MIDI , iar acum e tot in zona , dar in spatele cladirii.Nu relocarea m-a deranjat ci aspectul deprimant . Mie personal imi placea mai mult inainte. Sunt foarte putine locuri unde se poate juca un tenis de masă , raportat la orasul Cluj. Se observa lipsa interesului in afara profitului imediat.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Comentariu
Domnule Doctor,ajungeti la Turneul Final de la Focșani?Daca puteti, mi ar face mare placere, pentru ca am putea juca la aceeasi categorie.
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Postat în original de mmroglobalnet Vezi postDomnule Doctor,ajungeti la Turneul Final de la Focșani?Daca puteti, mi ar face mare placere, pentru ca am putea juca la aceeasi categorie.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Comentariu
Domnule doctor , chiar daca nu jucati, veniti la Focșani?Vreau sa mi iau revansa de acum jumate de ani de la București, cand m ati jumulit de toate penele.
- - - Actualizat - - -
V am zis eu ca treceti la Incepatori?Vedeti, am avut dreptate.
- - - Actualizat - - -
Inseamna ca jucam altadata cand puteti veni,sau turneul de doctori pe care il faceti eventual.
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Postat în original de mmroglobalnet Vezi postDomnule doctor , chiar daca nu jucati, veniti la Focșani?Vreau sa mi iau revansa de acum jumate de ani de la București, cand m ati jumulit de toate penele.
- - - Actualizat - - -
V am zis eu ca treceti la Incepatori?Vedeti, am avut dreptate.
- - - Actualizat - - -
Inseamna ca jucam altadata cand puteti veni,sau turneul de doctori pe care il faceti eventual.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Comentariu
Domnule doctor, mi au crescut alte pene de vreun an de atunci.Sunt mult mai rigide de fapt mi au crescut niste tzepi de arici.Long pimples.Sunt precum un cactus..Nu stati prea aproape ca va urzicati rau.
- - - Actualizat - - -
Ca incepator la Open o sa va fie greu , eu am ajuns si in grupa superioara la ultimul open.
Comentariu
Buna ziua! Unde pot sa dau cateva mingi in Cluj? Am treaba vreo2 zile. Multumesc.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Vreun amator in Cluj care ar dori sa joace cateva seturi?Blade:Kreanga Powerspin OFF FH:Sriver G2-FX -max BH:Sriver G2-FX-max
Comentariu
Voi fi in Cluj maine, mi-ar placea sa joc un tenis dupa ce termin treaba (in jur de ora 5). Este cineva dispus?Lemn: HM Blades X-Solis
Forehand: Tibhar MX-S
Rever: Tibhar MX-S
Comentariu
Salut, e careva in Cluj interesat de antrenament/jocuri? Ma intereseaza un partener care ii dispus sa joace saptamanal, ca si locatie imi place la Leul ca s-au mutat cei de pe Barbousse si au mese Stiga bunicele, dar as fi dispus si pentru alte locatii. Ca si nivel, sunt incepator spre mediu si prind destul de repede (cam de vreo 6 luni joc)
Comentariu
Salut,
Voi fi în Cluj pentru weekendul acesta (8 - 10 Septembrie 2017). Dacă există doritori pentru un antrenament, dați răspuns privat.
Mulțumesc,
Andrei
Comentariu
Salut baieti.M-am mutat recent in CJ si voiam sa intreb pe forum, este cineva care vrea sa schimbam cateva bile?
Nivel avansat
Multumesc
Comentariu
Salut Sergiule, eu voi fi in Cluj pe la sf?rșitul lunii noiembrie. Ne putem intalni la un schimb de mingi. Ce zici? Știi ceva localuri cu mese și suprafața de joc de calitate?
Comentariu
senior- 28.iul.2010
- 252
- Cluj-Napoca
- 34
Likes given: 39Likes received: 73
Tenis de masa Cluj-Napoca
Buna. Va rog frumos, imi poate enumera cineva locurile unde se practica tenisul de masa in Cluj? V-as fi recunoscator
Comentariu
Buna.La Complexul Leul in p-ta Mihai Viteazul,la Bamboo Fitness,et. 1.
Tapatalkkal küldve az én GT-S7582 eszközömről
Comentariu
senior- 28.iul.2010
- 252
- Cluj-Napoca
- 34
Likes given: 39Likes received: 73
Multumesc de raspunsuri. Am inteles ca mai este o sala si langa Fabrica de Bere. Alte locatii in afara de acestea 3 nu mai sunt in Cluj?
Comentariu
organizator tehnic- 15.iul.2014
- 607
- Brad
- 51
Likes given: 3853Likes received: 312
Salut.
Fiind in Cluj si avand timp liber am fost astazi la Clubul Lamont.
Le multumesc celor de acolo pentru primire si pentru cele cateva (destule ) partide jucate.
M-am simtit foarte bine si voi reveni cu placere.
Respect maxim!Lemn: E. Lebesson
Forehand: Yasaka Rakza X
Backhand: Yasaka Rakza X
Comentariu
boboc- 12.mai.2018
- 9
- Floresti
- 1025
Likes given: 0Likes received: 0
Sala de tenis de masă/Club unde te poti antrena in Cluj-Napoca?
Salutare,
Oare are cineva ceva informatii de actualitate referitoare la salile de tenis de masă din Cluj sau cluburi unde s-ar putea antrena si persoane de 30+ ani pasionate de acest sport contra unei taxe anuale/lunare de membru sau ceva asemenator? (si aici nu ma refer la Leul sau la Baza Sportiva Gheorgheni sau orice alt bar de prin Cluj care are o masa de tenis luata de la Metro, acestea le stiu deja).
Fac acest apel pe ideea ca as dori sa ma antrenez mai mult de o data pe saptamana si mi-ar placea daca ar fi intr-un mediu mai profi ca sa zic asa. Am practicat acest sport cativa ani si la un club in orasul natal pe vremea cand eram mai prichindel, insa la Cluj sunt "vinitura" cum ar spune unii, asadar putin guidance ar ajuta.
Ceva sugestii, date de contact? Multumesc anticipat!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:52.Procesare...X
Comentariu