Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cluj-Napoca
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de andreyutzu Vezi postSalut. Maine sunt in cluj si de la 10 la 15 as fi disponibil sa joc. Nivel: avansat. As gasi pe cineva la sala? Multumesc mult.
Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comentariu
-
antrenamente Cluj
Buna ziua,
E cineva care face antrenamente la politehnica cluj sau CSM? Sau daca e vreun jucator de pe amatur si vede aceasta postare, unde va antrenati pentru competitiile amatur in Cluj? Am fost jucator de tenis de masă timp de 7 ani in Tg. Mureș, dar acum locuiesc in Cluj deoarece sunt studenta aici. M-ar interesa unde se pot face antrenamente in mod organizat, de 2-3 ori pe saptamana, daca exista vreun loc unde joaca cei din cluj care participa la competitiile Amatur.lemn: Butterfly Viscaria
fete: Butterfly Dignics 05
Comentariu
-
Tenis de masa in Cluj
Buna ziua,
E cineva care face antrenamente la politehnica cluj sau CSM? Sau daca e vreun jucator de pe amatur si vede aceasta postare, unde va antrenati pentru competitiile amatur in Cluj? Am fost jucator de tenis de masă timp de 7 ani in Tg. Mureș, dar acum locuiesc in Cluj deoarece sunt studenta aici. M-ar interesa unde se pot face antrenamente in mod organizat, de 2-3 ori pe saptamana, daca exista vreun loc unde joaca cei din cluj care participa la competitiile Amatur.lemn: Butterfly Viscaria
fete: Butterfly Dignics 05
Comentariu
-
Din pacate, in ceea ce priveste tenisul de masa, nu sunt foarte multe variante in Cluj-Napoca. (Iubim acest oras, in ciuda acestui neajuns!!!)
Incearca sa obtii informatii de la Club Sportiv Lamont - foarte probabil vei gasi o solutie.
Gasesti pe FB sau pe Google locatia si contact.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Comentariu
-
Postat în original de B?rlădeanu Călin Vezi postOare pot sa găsesc și eu un partener cu cine sa joc?
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...878#post509878FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
-
Buna ziua,
As vrea sa stiu ce cluburi de tenis de masa exista in Cluj-Napoca, care sa accepte nu neapărat persoane care participa in mod constant la turnee, ci persoane care vor sa isi îmbunătățească jocul cu ajutorul unui antrenor si sa putem face antrenamente de 2-3 ori pe săptămână.
Mulțumesc!Ultima editare de Flavius93; 08.apr.2023, 13:00.
Comentariu
Comentariu