Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
1. Astăzi, orele 21, se închid înscrierile ce au prioritate conform clasamentului, eventualele locuri disponibile rămân valabile la înscriere în ordinea postărilor pe forum
2. Tot la orele 21 retragerile sunt penalizate R2, 2 pct.
3. Inafara de traditionalele cupe, medalii, diplome, ca si premii pentru primii 4 clasati la fiecare categorie, se acorda, asa cum sunteti obisnuiti cu turneele de la Topoloveni, urmatoarele:
- un borcan cu binecunoscutul "Magiun de Topoloveni"
- o sticla de vin
4. Tot primii 4 clasati, vor fi premiati si cu materiale de tenis de masă. Aseara am primit pachetul de la Viva Shop (carora le multumim)
Intrucit VIVA Sport Shop au anuntat ca nu mai pot veni cu stand la Pitești, pentru ca iubitorii tenisului de masa sa aiba totusi ocazia de a-si completa garderoba, va anuntam ca in ziua concursului va fi prezent George DURDUN, dealer ANDRO, cu produse specifice acestei marci.
Ii multumim anticipat pentru amabilitatea de a participa la turneu, si in acelasi timp ii dorim vinzare buna!!
andro - performance table tennis si PING PONG SHOP - Magazinul tau de incredere, te ajuta si te va indruma in tot ceea ce inseamna echipament profesional de tenis de masă.
Nea Tomita,am o rugaminte,vinul ala de la premii sa fie rece macar la Open ca nu imi place sa il beau cald
In rest un super dublu turneu marca Pitești & Topoloveni
Comentariu