Cumpar fata Friendship 802-40 sau alt sendvis patrat de preferat rosie cu grosime 1.8 sau 2.0 mm(short pips sau sendvis)
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cumpar fata 802-40 sau sendvis patrat
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Donic Bluefire M1 turbo max 3 perechi + JP 01 turbo 1 pereche. Ambalate in tzipla made in Germany. Pret: 300 lei/perecheablade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
lichidare stoc tenis de masăblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
junior- 17.dec.2016
- 80
- Buzău/București
- 56
Likes given: 5Likes received: 9
Buna ziua, vreau sa va fac o oferta pentru masa Donic.
Vă rog să îmi dați un SMS cu nr. dvs. de telefon. pe 0749 020003.
Vă mulțumesc.
Comentariu
Inchideti sala din Tei unde ati tinut lectii ?Yasaka Rakza 7 Soft / Gewo Zoom Pro OFF- / Joola World Cup / Newgy 1050
Comentariu
Un pret pentru robot si plasa colectoare daca le vindeti separat de masa.
PS: aveti casuta de mp blocata (mai stergeti din corespondenta).
Comentariu
Cei care doresc sa ia legatura cu domnul Popescu, gasesc numarul lui de telefon in acest anunt:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ional-ROBOPONGCascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
Comentariu
Tenergy 05 jucate 1-2 saptamaniblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4645
- Târgoviște, DB
Likes given: 420Likes received: 1326
Pai asta face 2-3 antrenamente pe zi, inseamna ca fetele sunt jucate cam un an Amaturist.
Incanta-ne cu niste poze, pls.
Comentariu
George, ai vreo fata neagra taiata mai mare, 157x152mm? Pentru Liu Shiwen-ul meu. Si daca poti sa imi spui si cam cat de grele sunt? MersiButterfly Viscaria ST | FH: BTY Tenergy 05 | BH: BTY TENERGY 05FX
Fotograf de nunta - Website: www.vladgphoto.com
Comentariu
Postat în original de Vlad G Vezi postGeorge, ai vreo fata neagra taiata mai mare, 157x152mm? Pentru Liu Shiwen-ul meu. Si daca poti sa imi spui si cam cat de grele sunt? Mersi
dar nu se vand decat pereche
- - - Actualizat - - -
actualizareUltima editare de gpopescu; 17.mai.2018, 16:30.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:13.Procesare...X
Comentariu