Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am glumit ! Se va juca separat! Dar grila de puncare pt turnee '' A '' este deja o enigma pt ff multi !
Este foarte simplu acum, mai simplu ca înainte. Și eu am fost nelămurit la început dar am găsit lămuririle în topicul : http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...AMATuR/page142
Postul #2126 întrebarea mea și postul #2130 răspunsul foarte clar.
Exemplu acest concurs cu ultima lista la amatori : dacă ieși pe locurile 5-8 calculezi asa - Locul 5 are Mp 16,82 locul 6 are Mp 16,locul 7 are Mp 15,5 și locul 8 are are Mp 15.
Aduni 16.82+16+15.5+15 = 63.32 /4 = 15.83 (medica celor patru). Astfel dacă ieși pe locul 5-8 câștigi 16 puncte
Din cauza faptului ca, dupa expirarea perioadei de retrageri ,am fost sunat de mai multi participanti inscrisi la concurs,care mi-au comunicat ca nu mai pot fi prezenti maine, ma vad nevoit sa anulez concursul,cu scuzele de rigoare fata de cei carora le-am incurcat programul in acest weekend.Turneul o sa il reprogramez in alta perioada disponibila in calendar.O zi buna tuturor!
Ultima editare de stanciusilviu; 14.iul.2017, 10:40.
Din pacate inevitabilul s-a produs, noi cei din Tulcea (avand in vedere situatia), incercam sa prindem acum loc la un alt turneu organizat in apropierea noastra. Cert este ca odata cu anuntarea anularii acestui concurs, noi deja ne-am inscris in alta parte, ceea ce inseamna ca nu mai putem onora acest turneu chiar daca se anuleaza ANULAREA. Multumim de intelegere !
Din pacate inevitabilul s-a produs, noi cei din Tulcea (avand in vedere situatia), incercam sa prindem acum loc la un alt turneu organizat in apropierea noastra. Cert este ca odata cu anuntarea anularii acestui concurs, noi deja ne-am inscris in alta parte, ceea ce inseamna ca nu mai putem onora acest turneu chiar daca se anuleaza ANULAREA. Multumim de intelegere !
Scuze pentru situatia creata..multumesc pentru intelegere..decizia ramane definitiva!
Comentariu