Ce diferenta este intre Hurricane 2 si Hurricane 2 (No. 19 sponge)? Buretele e mai soft la a doua fata? Se apropie mai mult de fetele europene?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Hurricane
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Coordonator Onorific
- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Re: Hurricane
Razvan,
Din ceea ce am citit pe diverse site-uri, diferenta ar fi ca la No 19 buretele e mai soft. Eu am luat sambata la Moreni un Hurricane 3 de la Valigti si e destul de bun. Am bagat 3 straturi de speed-glue la lipire si nu mi-a dat impresia ca ar fi excesiv de tare fata. Daca ar fi sa o compar cu Donic, ar fi pe la Medium spre Medium+, in niciun caz Hard.
Cred ca ti se potriveste de minune pe FH, avand in vedere ca agata exceptional si intra niste topspinuri devastatoare. Dar are si dezavantajul ca orice efect trebuie "dezamorsat", adica trebuie lovita fiecare minge. Cu Donic F2 imi mai ieseau si niste preluari prin care trimiteam efectul inapoi, acum s-a terminat. Daca doar pui paleta la preluare, nu se mai duce mingea pe masa.
Nu stiu cat te-am lamurit, poate ar trebui sa spuna si Costin Olaru cate ceva sau Horia Nitescu, jucatori care joaca de mai mult timp cu asa ceva.
Toate bune!
Comentariu
Nu se apropie de fetele europene.H2 folosita cu speedglue are spin bun.Xi En Ting-X828
Pryde 30
Calibra LT Sound
Comentariu
H2 cu orice burete ar fi nu se apropie ca si stil de joc sau caracteristici de fetele europene. E din alt filmBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
sunt fete extraordinare, dar trebuie sa le domini, nu sa te lasi dominat. eu am jucat cam un an, un an si ceva si am fost f multumit, numai ca jocul este "din alt film", exact cum spunea cineva. trebuie sa uiti ce jucai cu fetele europene, pur si simplu trebuie sa joci, tare si precis. topspin si smash, fara mingi moi gen "mangaieri" ca ti-o iei... ti le recomand cu caldura.
p.s.: cred ca o sa ma reintorc la ele si eu cat de curandLemn: MJ ZLC
BH: Dignics 05, 2.1
FH: Dignics 05, 2.1
Comentariu
Postat în original de zuhardusunt fete extraordinare, dar trebuie sa le domini, nu sa te lasi dominat. eu am jucat cam un an, un an si ceva si am fost f multumit, numai ca jocul este "din alt film", exact cum spunea cineva. trebuie sa uiti ce jucai cu fetele europene, pur si simplu trebuie sa joci, tare si precis. topspin si smash, fara mingi moi gen "mangaieri" ca ti-o iei... ti le recomand cu caldura.
p.s.: cred ca o sa ma reintorc la ele si eu cat de curand.. no 19 e burete european, si sunt mai usoareLemn: MJ ZLC
BH: Dignics 05, 2.1
FH: Dignics 05, 2.1
Comentariu
merg si mingi moi , doar ca trebuie sa iti fie inkeietura extrem de "moale" ca sa invalui mingea , altfel o mica greseala si - tavanBlade DHS PG 2
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Postat în original de RazvanCa viteza cum ti se pare fata de Donic?
Zicea cineva mai sus ca trebuie sa joci altceva si trebuie rabdare multa pana te obisnuiesti! Altfel, topspinul are un efect formidabil, iar topspinul covrig are o traiectorie ireala!
Comentariu
Lemnele cele mai bune cu care am jucat , potrivite pentru fete de genu asta sunt Clipper Wood si Mazunov (doar ca asta e cam greu). Cred ca si lemnu meu actual merge bine cu kinezesti dar nu am incercat (inca). Trebuie niste lemne care sa nu fie dominate de fetele astea si sa aiba si ceva catapult.Blade DHS PG 2
Comentariu
Termenul "dominare" in cazul fetelor vs lemne, l-am introdus eu cand a aparut Tenergy, asa ca trebuie sa-mi platesti copyright!Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:10.Procesare...X
Comentariu