Felicitari pt organizare.Plecaciune din partea tuturor din Cernauti.Neam simtit ca acasa
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Zilele Orașului Fălticeni", Fălticeni - 22.07.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Felicitari pentru toti castigatorii acestui turneu dar si tuturor participantilor care au infruntat caldura, organizare foarte buna.
Sa ne vedem sanatosi la urmatorul turneu.
Spor la antrenamente.Blade : Butterfly Photino ST
Bh : Xion Yanus DF 1,5
Fh : Tibhar Evolution MX-P 2,1
Comentariu
Felicitari Domnule Cozma pentru super organizare de unul singur cu foarte multe pe cap dar rezolvate cu succes!😀😀😀felicit pe Mihaita Rosca pentru locul 1 la elite,felicit pe Ticu Dorin pentru castigatea openului,felicit pe pascaneanul meu Alex M?rț pentru locul 2 la incepatori si multumesc tuturor celor care m-au felicitat!!!sa ne vedem sanatosi in marea familie Amatur!!!
Comentariu
Din partea micii delegații din Rep.Moldova, vrem sa aducem sincere felicitări și mulțumiri pentru ospitalitate de care am avut parte, precum și pentru un turneu frumos, bine organizat și cu jucători valoroși! Sperăm să venim mai des, și într-o componență mai mare. Felicitări!!!
Comentariu
Un turneu la care voi reveni cu placere! Frumoasa locatie, organizare excelenta, competitori pe măsură. Felicitări!Nicu Sisca
Comentariu
cadet- 27.feb.2016
- 47
- Dolhestii Mari
- 1025
Likes given: 0Likes received: 0
Felicitări Bacău ptr rezultate dar în mod special domnului Ticu(chiar daca nu am jucat finală) pentru domnul Cozma o organizare ireproșabilă si tuturor participantilor felicitari!!!!!!
Trimis de pe al meu HTC Desire 526G dual sim folosind Tapatalk
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:40.Procesare...X
Comentariu