Ilascu Eduard Andrei - Hunedoara - Avansati
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"RotaCup Iași", Iași - 29.07.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
organizator local
- 27.sep.2010
- 1076
- Iași
- 39
Likes given: 3Likes received: 18
Croitoru Alexandru - Amatori , IașiBlade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Comentariu
organizator local- 27.sep.2010
- 1076
- Iași
- 39
Likes given: 3Likes received: 18
Se retrage Axinte BogdanBlade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Comentariu
Hai Costele, arată-le cum se face apărare cu softulTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5860
- Fălticeni
- 64
Likes given: 990Likes received: 1547
Daca se aglomereaza treaba cu inscrierile la Elite,modificati limitele - 36 O, 36 E,(am vb ceva in sensul asta azi la pranz cu Paul),la Amatori faceti 16 gr de 4 cu sup de 4,lasati 4 mese pt Eliminatoriile lor si pe celelalte 12 dati drumul la O si E.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
organizator tehnic- 14.sep.2009
- 1132
- Iași, România
- 54
Likes given: 507Likes received: 116
Am operat aceste modificări și în anunțul turneului, pentru Amatori grupe de 4 pentru inferioare și superioare pe 16 mese, listele de așteptare au fost eliminate la O&E. N-am mai apucat să le scriu explicit și aici. Mulțumim!TB ZLF & T05/T05FX
Comentariu
Din Iași, la amatori, se inscrie Pintilie Vlad.
Multumesc !
Trimis de pe al meu SM-J500F folosind Tapatalk
Comentariu
Bogdan Gheorghiu Avansați Iași
Trimis de pe al meu Vodafone Smart ultra 6 folosind TapatalkBlade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
Comentariu
Știu ca va iese " schema " cu grupele de 4 in inferioare la amatori dar , pentru mine , și poate nu sunt singurul , ca participant la aceasta categorie , ati stricat tot farmecul ..... adică vin la Iași , sa joc in inferioare 3 meciuri fără nici o miza ( repoziționarea e o " vrăjeala " ) in loc de 5 cu miza .
Asta ca sa aveți și un feedback la deciziile pe care le luați !
Comentariu
Postat în original de TENIS EFECT Vezi postBuna,
Amatori (incepatori si avansat):
1. Foca Dorin
2. Foca Melania
Multumesc
Ne-am inscris de saptamana trecuta dar nu am fost inclusi in lista participantilor.
Confirm din nou inscrierea:
Amatori (incepatori si avansati):
1. Foca Dorin
2. Foca Melania
Multumesc
Comentariu
Probabil nu conteaza, dar subscriu si eu pentru grupele de 6 in inferioare. Chiar nu e aproape niciun farmec cu sistemul de 4.
Comentariu
Pentru ca am inteles ca exista oarisce discutii cu privire la inscrierea mea la categoria Elite ( nu am media necesara ) si pentru a nu da nastere la alte discutii cu privire la organizarea turneului , am hotarat sa ma retrag .
Asa cum i-am promis lui Lucian am sa merg la sala si am sa platesc taxa de inscriere deoarece turneul este in primul rand despre a ajuta un copil aflat in dificultate si nu despre puncte , clasamente , cupe si campioni pe sate .
Cine cunoaste tenisul de masa prestat de catre mine stie ca am valoarea necesara sa particip la categoria Elite.
In rest spor la joc si la cat mai multe turnee reusite .
PS.
Florin promit ca la primul turneu organizat la Bistrița am sa vin
Comentariu
Postat în original de taietot Vezi postPentru ca am inteles ca exista oarisce discutii cu privire la inscrierea mea la categoria Elite ( nu am media necesara ) si pentru a nu da nastere la alte discutii cu privire la organizarea turneului , am hotarat sa ma retrag .
Asa cum i-am promis lui Lucian am sa merg la sala si am sa platesc taxa de inscriere deoarece turneul este in primul rand despre a ajuta un copil aflat in dificultate si nu despre puncte , clasamente , cupe si campioni pe sate .
Cine cunoaste tenisul de masa prestat de catre mine stie ca am valoarea necesara sa particip la categoria Elite.
In rest spor la joc si la cat mai multe turnee reusite .
PS.
Florin promit ca la primul turneu organizat la Bistrița am sa vin
Buna ziua - nu se pune problema. Ramaneti si jucati la Elite Multumesc.
Comentariu
Buna ziua!
Va rog înscrieți pe Albu Tiberiu si Hociung Ciprian din Iași la Amatori. Va mulțumesc!
Comentariu
senior- 27.mar.2012
- 1135
- Piatra Neamț
Likes given: 782Likes received: 125
Burghelea Florin - Piatra Neamț - amatori.Ultima editare de darksideofthemoon; 11.aug.2017, 11:25.blade: btf amultart
fh: acuda blue p1
bh: rasanter r37
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:10.Procesare...X
Comentariu