Postat în original de mateidumitru
Vezi post
Dar anul asta poate nu prinzi loc la Medias si nu mai e nevoie sa imi strici matale vreo masa de arbitraj sau vreun gard si de bani aia le iau fursecuri cu ciocolata participantilor, si imi raman si mesele intregi pt urmatoarele turnee.Apropo in urma vizualizarii filmarilor pentru a indentifica o problema sesizata de un participant am vazut ca ai dat de 2 ori cu paleta in masa de nervi.
"""Parcă așa era vorba, că locul de desfășurare a TC va fi desemnat doar după ce CD va vizita și inspecta toate locațiile propuse, pentru a se convinge de toate aspectele ce determină cea mai bună organizare. Eu am fost în multe locații în țară și vă asigur că nici unde nu există condiții care măcar să se apropie de cele oferite de Arad. Și haideți să nu neglijam nici ofertele de protocol ale Aradului. Marțienii au cheltuit toți banii din taxe, pentru a ne oferi câte-n lună și stele. Și asta pentru o taxă de doar 50 lei. Lor nu le-a rămas nici un ban și nu s-au plâns că au pus bani de-acasă. Spre deosebire de Piatra Neamț, unde, la o taxă mai mare, nu s-a oferit mai nimic. Veți vedea ce vi se va oferi la Mediaș și la ce preț."""
Metode securiste de a baga in traista, Cand a zis CD ca va vizita toate locatiile????Cine decide care gulas e mai bun sau nu???Eu as merge la LAZAREA sa mananc un gulas bun.
Las-o asa Nea TITI ca macane, tu nici la ALBA IULIA nu ai mai prins de mancare cat de carcotas esti, a trebuit eu sa merg la bucatarie sa nu ramai flamand.
Comentariu