Postat în original de Kantor Imre-Zoltan
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Dezbateri curente
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
maestru
- 12.ian.2013
- 2368
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1291
Kantor Imre-Zoltan likes this.
- Aprecieri 1
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3306
- Giurgiu
- 57
Likes given: 747Likes received: 657
Postat în original de Ciprian T Vezi post
Probabil a fost în regulamentul anterior - în cel intrat în vigoare la 01.11.2022 nu se mai face referire la posibilitatea aceasta de a organiza la nivel județean un turneu cu participarea exclusivă a jucătorilor din județul respectiv. 🙂
- Aprecieri 4
Comentariu
Echipa AmaTur- 22.mar.2006
- 2414
- Reghin
- 58
Likes given: 236Likes received: 423
Postat în original de Dantim Vezi postMda, dar bunul simț ar trebuie să fie în tot circ.. uitul AMATUR
1. A trebuit sa se gaseasca solutii de a contracara vanatorii de trofee, care vor sa obtina cupe si rezultate la o categorie inferioara valorii lor. (Se trantesc jocuri dupa cate un turneu major castigat).
A fost situatie cand jucatorul a vrut sa joace la 2 categorii deasupra valorii lui.
2. Bani alocati pentru un scop si deturnati in alta parte
3. Folosirea de fetze interzise.
4. Conturi multiple
5. Certuri nejustificate la masa
6 Conditiile de joc niciodata nu sunt bune,( lumina insuficienta, sau geamuri neacoperite, vara caldura mare, alteori condens)mai ales pentru categoriile inferioare, tot ei sunt cei care nu tin corect rezultatele si apar probleme. Tot ei se plang ca materialele de premiere( Cupele) nu sunt de aceeasi marime ca a celor de la ELIT( uita ca nici jocul lor nu se ridica la valoarea celor de la Elit)
7. Lipsa protocol( mancare). Se da o sticla de apa.
8. Participarea la campionatele judetene a jucatorilor din alte judete
9. Retrageri inainte si dupa termen, respectiv lipsa neanuntata la concurs.
Pentru toate acestea numai conducerea Amaturului este de vina, ea trebuie sa gaseasca solutii de rezolvare. Jucatorii sau organizatorii locali care genereaza aceste situatii nu sunt niciodata de vina ei sunt cinstea si corectitudinea intruchipata. Lista ar putea continua si intotdeauna vor fi cazuri si situatii generate ad-hoc pentru care conducerea este de vina pentru ca nu le-a prevazut.
De aceea insist asupra bunului simt, al respectului reciproc si al spiritului fair- play. Daca acestea ar exista Amaturul ar fi mai calm si mai prietenos. Circuitul s-a ridicat la o valoare ridicata, unii jucatori nu se pot ridica la acest nivel numai prin mijloace ortodoxe, dolosive respectiv manifesta o atitudine de frustrare si aici pe forum refuleaza.
Va doresc un an 2013 mai bun si bazat pe mai mult respect. Lasati orgoliile si ambitiile ca dauneaza grav sanatatii.
Acest text reflecta parerea mea personala nu si obligatoriu a conducerii Amaturului, dar avand in vedere prerogativele si obligatiile pe care le am in cadrul Amaturului m-am vazut obligat sa raspund.
- Aprecieri 9
Comentariu
Postat în original de Kantor Imre-Zoltan Vezi post
Da, ... si atunci nu ar trebui sa ne batem capul cu reglementarile exprese de interdictie. Avem obiceiul sa incalcam regulile, nu sa le respectam. Anual ne confruntam cu diferite situatii care sunt generate din nerespectarea Regulamentului, goana dupa trofee, neajunsuri datorate unor situatii obiective sau subiective si as enumera cateva:
1. A trebuit sa se gaseasca solutii de a contracara vanatorii de trofee, care vor sa obtina cupe si rezultate la o categorie inferioara valorii lor. (Se trantesc jocuri dupa cate un turneu major castigat).
A fost situatie cand jucatorul a vrut sa joace la 2 categorii deasupra valorii lui.
4. Conturi multiple
6 Conditiile de joc niciodata nu sunt bune,( lumina insuficienta, sau geamuri neacoperite, vara caldura mare, alteori condens)mai ales pentru categoriile inferioare, tot ei sunt cei care nu tin corect rezultatele si apar probleme. Tot ei se plang ca materialele de premiere( Cupele) nu sunt de aceeasi marime ca a celor de la ELIT( uita ca nici jocul lor nu se ridica la valoarea celor de la Elit)
Pentru toate acestea numai conducerea Amaturului este de vina, ea trebuie sa gaseasca solutii de rezolvare, jucatorii sau organizatorii locali care genereaza aceste situatii nu sunt niciodata de vina ei sunt cinstea si corectitudinea intruchipata. Lista ar putea continua si intotdeauna vor fi cazuri si situatii generate ad-hoc pentru care conducerea este de vina pentru ca nu le-a prevazut.
De aceea insist asupra bunului simt, al respectului reciproc si al spiritului fair- play. Daca acestea ar exista Amaturul ar fi mai calm si mai prietenos. Circuitul s-a ridicat la o valoare ridicata, unii jucatori nu se pot ridica la acest nivel numai prin mijloace ortodoxe, dolosive respectiv manifesta o atitudine de frustrare si aici pe forum refuleaza.
Va doresc un an 2013 mai bun si bazat pe mai mult respect. Lasati orgoliile si ambitiile ca dauneaza grav sanatatii.
Acest text reflecta parerea mea personala nu si obligatoriu a conducerii Amaturului, dar avand in vedere prerogativele si obligatiile pe care le am in cadrul Amaturului m-am vazut obligat sa raspund.
Sarbatori fericite! 😊
- Aprecieri 3
Comentariu
- 2414
- Reghin
- 58
Postat în original de Ciprian T Vezi post
E vorba doar de plăcerea de a juca și nu neapărat de a fugi după puncte, trofee sau alte chestii de genul ăsta. Am menționat de la început că sunt nou în sistemul Amatur și nu cunosc trecutul acestuia. (Regulamente sau cutume anterioare). Am pus o întrebare și m-am lămurit...asta e...o să fie destule turnee. Chiar îmi doream să mai joc și cu ocazia asta să mai văd Sibiul.
Sarbatori fericite! 😊
- Aprecieri 2
Comentariu
Nu m-am referit la d-voastra, am vazut ca sunteti nou. Dupa 1 an vechime imi veti da dreptate.Dupa mine puteti pleca linistit la Sibiu sa vvedeti Sibiul si sunt sigur ca veti gasi parteneri dispusi sa joace cu d-voastra chiar daca in afarade concurs. Merita sa jucati cu ei, sa-i cunoasteti si sigur veti castiga pe langa experienta jocului si multi prieteni. Dupa mine veti deveni prieten cu toti Sibienii. sa auzim numai de bine.
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2368
- București
- 64
Da, ... si atunci nu ar trebui sa ne batem capul cu reglementarile exprese de interdictie. Avem obiceiul sa incalcam regulile, nu sa le respectam. Anual ne confruntam cu diferite situatii care sunt generate din nerespectarea Regulamentului, goana dupa trofee, neajunsuri datorate unor situatii obiective sau subiective si as enumera cateva:
4. Conturi multiple
Pentru toate acestea numai conducerea Amaturului este de vina, ea trebuie sa gaseasca solutii de rezolvare. Jucatorii sau organizatorii locali care genereaza aceste situatii nu sunt niciodata de vina ei sunt cinstea si corectitudinea intruchipata. Lista ar putea continua si intotdeauna vor fi cazuri si situatii generate ad-hoc pentru care conducerea este de vina pentru ca nu le-a prevazut.
- Aprecieri 5
Comentariu
Echipa AmaTur- 10.ian.2019
- 417
- Romania
- 18
Likes given: 86Likes received: 963
Postat în original de Ciprian T Vezi postBună ziua, am o întrebare legată de organizarea turneelor în general. Se poate stabili exclusivitate la participarea la un turneu de tip B numai pentru jucători din județul în care se organizează turneul?
Mulțumesc.
Postat în original de Zosim1 Vezi post
Deci pana la raspunsul oficial CD, cam greu de zis.
Am incercat prin noul Regulament sa mentinem conditiile OBLIGATORII bunei desfasurari a turneelor Amatur, si sa eliminam unele paragrafe, inclusiv acesta cu "poate" , special ca acest Regulament sa fie citit de cit mai multi jucatori.
A existat in Regulamentele trecute deoarece la sfirsit de an erau multe judete ce organizau aceste turnee cu caracter local....dar in timp, acest lucru s-a diminuat.
Referitor la aceasta speta, fiind un turneu dedicat doar jucatorilor din judetul Sibiu, nu puteti participa
Doar inafara concursului ,daca organizatorul doreste sa va primeasca.
- Aprecieri 3
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4647
- Târgoviște, DB
Likes given: 422Likes received: 1326
....Va doresc un an 2013 mai bun si bazat pe mai mult respect. Lasati orgoliile si ambitiile ca dauneaza grav sanatatii....
darmaz ion likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 12.mai.2018
- 573
- remetea mare
Likes given: 87Likes received: 488
Nu imbirlig, dar trebuie sa spun ca a mai trecut un an competițional în care am reușit sa enervez citiva organizatori și colegi(restul.... va vine rindul la anul...) , dar acum, de CRĂCIUN va doresc tuturor SĂRBĂTORI FERICITE, BUCURII ȘI VIATA LUNGA ALĂTURI DE CEI DRAGI!mircea.garaz likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2368
- București
- 64
Postat în original de Bogdan V Vezi post
Mulțumim, la fel si dvs! 🙂darmaz ion likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1462
- zalau
Likes given: 4212Likes received: 2063
Postat în original de jurescu sorin Vezi postNu imbirlig, dar trebuie sa spun ca a mai trecut un an competițional în care am reușit sa enervez citiva organizatori și colegi(restul.... va vine rindul la anul...) , dar acum, de CRĂCIUN va doresc tuturor SĂRBĂTORI FERICITE, BUCURII ȘI VIATA LUNGA ALĂTURI DE CEI DRAGI!darmaz ion Zosim1 like this.lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
fete Andro Rasanter R42 ultramax
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Postat în original de patraulea1980 Vezi post
Mulți jucători nu.prea ai enervat de când ești la elite ))))) hai câte un om unu din grupa mai rarut....sărbători fericite domnul Jurescu fie ca noul an sa va aducă cât mai aproape de mp 40 și nu statutul de rezerva la TF Butterfly😉😉😉😉
Hai sa nu confundam marfa cu ambalajul.
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 12.mai.2018
- 573
- remetea mare
Oare mai vine clasamentul???
Așteptăm să putem face socoteli ptr turneul butterfly, sa stim cit putem sa coborim în categorii, ptr a nu atrage atenția!!!
Întreba un prieten!!!,,,,.... Eu nu sint interesat!!!
Lumea e rea!!!
Comentariu
senior- 12.mai.2018
- 573
- remetea mare
Ce înseamnă sărbătorile de iarna!..... Nici o cearta, contradicție..... parca nici nu mai i-mi vine sa întru pe site!!
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3890
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Sărbători fericite și,, La mulți ani " tuturor amaturistilor !
- Aprecieri 7
Comentariu
senior- 12.mai.2018
- 573
- remetea mare
La mulți ani 2023!!!
Cind începem jocurile?
Nu se postează nici un CALENDAR OFICIAL!!!
.........
Întreb și eu..... asa....!!!grecu gheorghe likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de jurescu sorin Vezi postLa mulți ani 2023!!!
Cind începem jocurile?
.........
Întreb și eu..... asa....!!!Butterfly Zhang Jike ALC
FH: Yasaka Rakza Z
BH: Butterfly Dignics 64
Comentariu
- 2414
- Reghin
- 58
Postat în original de jurescu sorin Vezi postLa mulți ani 2023!!!
Cind începem jocurile?
.........
Întreb și eu..... asa....!!!
Poate anul acesta nu veti fi interesat de scandaluri si veti fi atent la ce se intampla pe forum. ...asa de bun simt va rog sa lasati comentariile fara rost. Un An Nou Fericit cu rezultate si ganduri pozitive , pentru a nu " scadea in clasament" .
- Aprecieri 4
Comentariu
senior- 12.mai.2018
- 573
- remetea mare
buna ziua domnule Kantor,
Se mai intimpla sa nu observ si eu cite un lucru odata in 4 ani de activitate in amatur,promiit ca am sa fiu si mai atent la tot ce se scrie.
sa stiti ca eu nu caut scandal,ci doar i-mi spun politicos cite o parere,sau arat o realitate de prin turneele la care particip(.....ca deranjeaza.....asta e )
AN NOU FERICIT!Dantim likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 12.mai.2018
- 573
- remetea mare
Bună seara
Cu deosebit de mare respect ptr dl Kantor doresc sa v-a anunț ca am tot citit si nu am reușit sa găsesc o motivare a faptului ca jucătorii de divizia B sunt evidențiați în clasamentul amatur în chenar verde, iar jucătorii de divizia A și SL sunt ca și mine.... la comun!!!
Exista vreo explicatie??
Ani la rind erau cu rosu în clasament!!!
Mulțumesc anticipat daca voi primi vreun răspuns!!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:15.Procesare...X
Comentariu