Mi s-ar părea corect ca în regulament să fie prevăzut faptul că în momentul când este depistată o paletă neomologată aceasta să fie distrusă pe loc, lemnul sau fețele în culpă. Atunci cred că cei care au de gând să riște se vor gândi de două ori înainte.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Dezbateri curente
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 18 (0 members and 18 guests)
-
senior
- 22.ian.2022
- 274
- Bucuresti, S3
- 55
Likes given: 10Likes received: 98
Intentia nu este sa pedepsesti obiectul, ci jucatorul… El e de vina.
Mai degraba suspendare, iar o eventuala suspendare ulterioara sa fie pe termen mai mare.nicusortical Marian Irimia like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Cateva obs:
- ref la ceea ce a scris dl. Bodeanu: "Pentru viitor, legat de acest caz, rezolvarea pare simpla: jucatorii sunt deja avertizati, pot verifica paleta d-lui Moise si pot cere ferm, inainte de inceperea fiecarui joc inlocuirea paletei cu una conforma. In acest caz, organizatorul va fi obligat sa ia masurile cerute de Regulament."
Organizatorul o fi obligat (este?), dar masurile cerute de regulament....sunt sublime, dar lipsesc cu desavarsire (cel putin dpdv al claritatii).
- ref la propunerile facute de dl. Irimia: nu se va intampla nimic.
La randul meu am facut cateva propuneri acum x luni, dar nu am fost invrednicit nici macar cu un raspuns. Sau poate are mai mult noroc....ii doresc.....
- ref la ceea ce a scris dl. Manoiu: ar fi o idee, subscriu...chiar daca platesc putin mai mult ca taxa., sa amortizeze dansul investitia.
- ref la modificarea postarilor: de ce s-a renuntat la posibilitatea de a modifica / a sterge o postare proprie (din varii motive)?
O seara buna va doresc!Marian Irimia likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
-
ref la modificarea postarilor: de ce s-a renuntat la posibilitatea de a modifica / a sterge o postare proprie (din varii motive)?
Poate (desi va fi greu) cu fetele interzise sa se rezolve problema, dar cu fetele uzate nu cred ca o sa se rezolve niciodata problema.
Marian Irimia likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 15.ian.2021
- 332
- Lugoj
- 55
Likes given: 515Likes received: 187
Am avut aceeași problema la Ileanda, unul dintre combatanți a avut o fata super block, am sesizat pe domnul Darlea și pe organizator și sa rezolvat repede, cu uitoate insistentele colegilor din zona, ca eu find locul 1 in grupa nu vreausa joc cu el,Felicitări jucătorului, care a înțeles, la un moment situația și a cumpărat alta fata. Regulamentul este pentru toți, nu doar pentru unii. PS. Felicitări și pentru organizator.lemn: butterfly harimoto innerforce zlc
- Aprecieri 3
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Postat în original de Lucian SV Vezi postMi s-ar părea corect ca în regulament să fie prevăzut faptul că în momentul când este depistată o paletă neomologată aceasta să fie distrusă pe loc, lemnul sau fețele în culpă. Atunci cred că cei care au de gând să riște se vor gândi de două ori înainte.Marian Irimia likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 22.oct.2016
- 517
- Ploiești
- 51
Likes given: 73Likes received: 133
Postat în original de kdt123 Vezi postConfundam ciorba cu farfuria.
Dl. Irimia și dacă ar vrea, nu poate sa participe la un Circuit de Drifting pentru ca probabil nu are atestat de pilot de curse.
Asa cum nici noi amatorii nu putem participa la circuitele, campionatele, competițiile organizate sub egida ITTF sau de orice Federatie de tenis, pentru ca nu suntem legitimați.
Sa zicem asa de amorul artei ca as vrea sa ma legitimeze. Gginion, nu trec de vizita medicala și nu știu câți dintre noi pot sa treacă. Poate Adi Lazaroiu dar el nu știe cu bila. ITTF-un nu are nici o treaba sa ne impună regulamentele lor destul de restrictive, dar se pare ca noi din exces de zel ne cam punem piedica singuri.
Hai ca va las, ma duc să-mi fac ITP-ul la paleta ca mâine joc în deplasare 😃
Trimis de pe al meu FNE-NX9 folosind Tapatalk
P.S. Am înțeles ironia dumneavoastrâ și mi-am permis să răspund în egală măsură. Cu mențiunea că eu chiar am fost atât la academia Titi Aur, cât și să fac ITP.
Eu nu am luat pe nimeni la mișto și doar am încercat să semnalez o problemă. Restul este deja istorie...
Aceasta a fost ultimul meu comentariu în contradictoriu în discuțiile cu CD, pentru că până la urmă cineva trebuie să cedezeZosim1 likes this.R45 / Andro Ligna CI Off / R47
"My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi post
Lucian, regulamentele forurilor care au adoptat regulamentele ITTF in ceea ce inseamna fetele neomologate, interzice folosirea lor in competitii nu si detinerea lor in proprietate, deci nu poti atenta la distrugerea proprietatii cuiva , ci doar interzicerea disputarii unui meci oficial intr-o competitie reglementata de acele amendamente.Marian Irimia likes this.lemn-DHS H301
FH-729 Batle II / BH-V15 Extra
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 22.ian.2022
- 274
- Bucuresti, S3
- 55
Likes given: 10Likes received: 98
Asta inseamna ca deja decizi ca nu mai poate face contestatie. Pentru ca nu mai are nicio dovada in urma confiscarii.Marian Irimia likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
- 6328
- Victoria
- 50
Postat în original de Lucian SV Vezi post
Nu zice nimeni că nu ai voie să deții așa ceva, dar dacă vii la masă cu obiectul atunci rămâi fără el!
Eu nu m-as baga.Interzicerea jucarii cu aceea paleta mi-se pare ok.Orban Marius Marian Irimia like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6728
- București
- 64
Likes given: 247Likes received: 631
Postat în original de Marian Irimia Vezi post
Domnule Bodeanu, va stiu un om respectabil si de onoare... Raspunsul dumneavoastra si decizia este una diplomatica si "soft". In cazul respectiv, macar in finala "campionul" trebuia sa schimbe paleta. Din fair play si respect pentru adversat si tenisul de masa. Nu sa fie intrebat celalalt competitor daca accepta sa joace impotriva unei palete contrafacute, in asa fel ca hotzul sa apara negustor cinstit. Cazul este inca proaspat, se pot lua masuri de genul anularii punctelor obtinute in acel concurs... Totul depumde de conducerea amatur. Au fost prea multe comentarii, au fost concurenti defavorizati in fazele finale ale competitiei respective. Cu tot respectul, dar daca nu se iau masuri, se va crea un precedent foarte periculos.
Eu as recomanda sa faceti un amendament la regulamentul Amatur ca participantii sa declare cu ce joaca si macar cand raman 8 competitori in concurs sa li se verifice paletele. Asa ati descuraja astfel de evenimente nedorite.
Cu deosebit respect si consideratie va doresc o zi frumoasa si succes la revenirea un Echipa Amatur!
Observatiile d-vs sunt corecte, ar fi trebuit ca organizatorul sa fie mult mai ferm. Dar, asa cum v-am raspuns mai sus, regulamentul permite organizatorului sa ia masuri cum crede el. Asa ca nu se vor lua alte decizii privind evenimentul trecut.
Pentru rezolvarea acestei spete, am luat initiativa in cadrul Echipei Amatur si dupa schimbul de mesaje cu d-vs am deschis un topic in zona organizatorilor, unde, impreuna cu acestia, vom formula o completare pentru regulament si indrumari privind actiunea organizatorului, plecand de la litera regulamentului: " Fetele neomologate sunt interzise in Amatur". Sunt deja cativa organizatori care si-au spus punctul de vedere, sper sa devina activi si alti organizatori. Mentionez ca nu o consider o problema de regulament, problema o reprezinta modul de aplicare a lui - in aceasta speta.
Aceasta actiune nu se poate derula insa in cateva zile, termenul la care se pot face modificari in regulament este 30 iunie. Asadar pe langa initiativa, e nevoie si de putintica rabdare.
P.S. Subiectul este deschis in continuare aici, orice propunere, venita in acest topic de la orice amaturist va fi luata in considerare si analizata impreuna cu organizatorii ACTIVI.
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 22.oct.2016
- 517
- Ploiești
- 51
Likes given: 73Likes received: 133
Postat în original de Dan2 Vezi post
Domnule Irimia, Am vazut ca ati dezvoltat ideea si in alt topic, dar eu va voi raspunde numai aici.
Observatiile d-vs sunt corecte, ar fi trebuit ca organizatorul sa fie mult mai ferm. Dar, asa cum v-am raspuns mai sus, regulamentul permite organizatorului sa ia masuri cum crede el. Asa ca nu se vor lua alte decizii privind evenimentul trecut.
Pentru rezolvarea acestei spete, am luat initiativa in cadrul Echipei Amatur si dupa schimbul de mesaje cu d-vs am deschis un topic in zona organizatorilor, unde, impreuna cu acestia, vom formula o completare pentru regulament si indrumari privind actiunea organizatorului, plecand de la litera regulamentului: " Fetele neomologate sunt interzise in Amatur". Sunt deja cativa organizatori care si-au spus punctul de vedere, sper sa devina activi si alti organizatori. Mentionez ca nu o consider o problema de regulament, problema o reprezinta modul de aplicare a lui - in aceasta speta.
Aceasta actiune nu se poate derula insa in cateva zile, termenul la care se pot face modificari in regulament este 30 iunie. Asadar pe langa initiativa, e nevoie si de putintica rabdare.
P.S. Subiectul este deschis in continuare, orice propunere, venita in acest topic de la orice amaturist va fi luata in considerare si analizata impreuna cu organizatorii ACTIVI.
Va doresc o zi frumoasa si succes!R45 / Andro Ligna CI Off / R47
"My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."
- Aprecieri 2
Comentariu
Bună,
S-au scos de pe site punctele obținute de către jucători la turnee sau e doar ceva temporar? 🤔
Comentariu
Ca sa deschid si eu un subiect de discutie Doar mie mi se pare ca denumirea " Avansati " nu prea se potriveste cu celelalte categorii ? Avem Hobby, Open si Elite, toate denumiri "Englezite"Blade: Butterfly Timo Boll 30th Anniversary Edition
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Butterfly Tenergy 05
- Aprecieri 4
Comentariu
organizator tehnic- 05.dec.2016
- 1344
- Iași
- 26
Likes given: 1664Likes received: 586
Postat în original de Ciprian T Vezi postBună,
S-au scos de pe site punctele obținute de către jucători la turnee sau e doar ceva temporar? 🤔
- Aprecieri 3
Comentariu
Postat în original de Mytro93 Vezi postCa sa deschid si eu un subiect de discutie Doar mie mi se pare ca denumirea " Avansati " nu prea se potriveste cu celelalte categorii ? Avem Hobby, Open si Elite, toate denumiri "Englezite"
Comentariu
- 6328
- Victoria
- 50
Postat în original de Mytro93 Vezi postCa sa deschid si eu un subiect de discutie Doar mie mi se pare ca denumirea " Avansati " nu prea se potriveste cu celelalte categorii ? Avem Hobby, Open si Elite, toate denumiri "Englezite"
Prima categorie a fost Amatori dupa care s-a despartit in Amatori si Open, ca mai apoi sa apara Incepatori prin 2015 , si sa se tot transforme in Amatori -Incepatori si Amatori-Avansati, si dupa ce a aparut si Elite si dupa Master au inceput "Englezitele" , si incepatori sa se transforme in Hobby.
Cred ca in viitorul apropiat, se vor transforma in Amatori A,Amatori B, Amatori C si asa mai departe, cum am spus si acum 10 ani odata cu cresterea numarului de membri va creste si numarul de categorii.
- Aprecieri 3
Comentariu
Advance sau Amateur nu suna bine?
Prima categorie a fost Amatori dupa care s-a despartit in Amatori si Open, ca mai apoi sa apara Incepatori prin 2015 , si sa se tot transforme in Amatori -Incepatori si Amatori-Avansati, si dupa ce a aparut si Elite si dupa Master au inceput "Englezitele" , si incepatori sa se transforme in Hobby.
Cred ca in viitorul apropiat, se vor transforma in Amatori A,Amatori B, Amatori C si asa mai departe, cum am spus si acum 10 ani odata cu cresterea numarului de membri va creste si numarul de categorii.Blade: Butterfly Timo Boll 30th Anniversary Edition
- Aprecieri 3
Comentariu
Postat în original de Mytro93 Vezi post
Eh, eu doar am zis sa dau drumul la discutie, dar fiind un roman veritabil, nu am venit si cu o propunere , poate Contender, Intermediate, Aspirant . Nu e chiar cea mai mare problema de discutat, doar asa amicalButterfly Zhang Jike ALC
FH: Yasaka Rakza Z
BH: Butterfly Dignics 64
- Aprecieri 4
Comentariu
Postat în original de Costin1892 Vezi post
se poate incerca denumirea "Pui la jar" aparuta pentru categoria Avansati la un Turneu la TargovisteBlade: Butterfly Timo Boll 30th Anniversary Edition
Comentariu
Advance sau Amateur nu suna bine?
Cred ca in viitorul apropiat, se vor transforma in Amatori A,Amatori B, Amatori C si asa mai departe, cum am spus si acum 10 ani odata cu cresterea numarului de membri va creste si numarul de categorii.
Si mai este ceva gresit la noi. Categoria Open trebuie sa fie o categorie deschisa pt. orice participant indiferent de MP sau locul in clasament.Marian Irimia Zosim1 like this.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
- Aprecieri 2
Comentariu
- 6328
- Victoria
- 50
Postat în original de gpopescu Vezi post
Corect Emi, bine precizat. Toti suntem amatori. Sau putem lua modelul german Liga 1 Amatori (Elite), Liga 2 Amatori (Open), Liga 3 Amatori (Avansati), s.a.m.d.
Si mai este ceva gresit la noi. Categoria Open trebuie sa fie o categorie deschisa pt. orice participant indiferent de MP sau locul in clasament.
Comentariu
Hristos a Înviat! Am și eu o intrebare legată de turneul A+.Eu cu medie de avansati dar cu Clasament mai bun decât unul de la open,pot intra pe lista principala la open datorită clasamentului mai bun sau intru pe lista de așteptare din cauza categoriei?Lemn Innerforce Zlf
Fh Dignis 09C
Bh Dignis 05
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8124
- Brașov
Likes given: 1600Likes received: 3034
Postat în original de Tauciuc Edi Vezi postHristos a Înviat! Am și eu o intrebare legată de turneul A+.Eu cu medie de avansati dar cu Clasament mai bun decât unul de la open,pot intra pe lista principala la open datorită clasamentului mai bun sau intru pe lista de așteptare din cauza categoriei?
La A+ prioritatea este dată de clasament până la o anumită dată (7 zile înainte de turneu), categoriile fiind separate. Chiar și lista de așteptare vă poziționează după cei de la categ OPEN.
Există și varianta prin care să intrați pe lista principală la Open, numai dacă sunt locuri libere sau de la data care se declară stop prioritate Clasament, urcați în ordinea care vă aflați pe lista de așteptare
- Aprecieri 3
Comentariu
Postat în original de Tauciuc Edi Vezi postHristos a Înviat! Am și eu o intrebare legată de turneul A+.Eu cu medie de avansati dar cu Clasament mai bun decât unul de la open,pot intra pe lista principala la open datorită clasamentului mai bun sau intru pe lista de așteptare din cauza categoriei?gpopescu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:46.Procesare...X
Comentariu