Postat în original de MihaiLupu
Vezi post
Conducerea AMATUR poate obliga toți organizatorii sa ofere un minim de comfort participanților.Acel comfort înseamnă costuri și totodată profit mai mic.Cine nu se încadrează nu este nevoie să facă turneu A sau A+.,sa organizeze turneu B.chiar și acolo am văzut că e 60 RONI intrarea.
Dar conducerea AMATUR nu prea are intenția să protejeze sau să mulțumească participanții.
Tot timpul găsesc cite o modalitate de a face bani pe spatele împătimiților acestui sport.
Au scos regionalele pe motiv că nu Sint rentabile!!!!???
Nu a fost rentabil într-o singură zona din tara,iar din această cauză STAPINUL a hotărît scoaterea regionalelor.
Cît despre comparația care am făcut-o :CA LA NUNTA....da așa se fac turnee la arad.Dar Aradul este un oraș în capăt de țară unde dumneavoastră nu ați ajuns niciodată,și nici nu o să ajungeți.
Nimeni nu pretinde ce oferă Aradul,Oradea,Pericei,familia DARLEA,Dumbravita,și mulți alții,ci doar un minim de respect participanților.
Sa trecem peste partea cu masa,că văd că nu va convine....
Poate i-mi spuneți și mie la voi in mijlocul țării unde așteptați 400 de participanți din toată țara,după terminarea turneului oamenilor transpirați le asigurați cel puțin accesul la un furtun cu apa rece ????ptr spălat ,că de dusuri văd că nu se pomenește.(sau sunt mofturi)
Conducerea AMATUR nu se sesizează nici la așa ceva???
P.s
Puteți continua cu orice comentariu doriți de acum înainte,eu nu am sa va mai răspund.
O seara buna să aveți și sper că tot ce scrieți sa fie din comvingerile dumneavoastră,sa nu fit portavocea unora și altora!
Comentariu