Gelule, simpaticul ăsta mic joacă pe la cică la elite și cumpăra meciuri...sau nu era vorba de curățat lipitori......
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Dezbateri curente
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Postat în original de Eltibi Vezi postPână nu se curăță unu nu va potoliți cu turneele astea în săli Năstase la 40 de grade afară și 60 în salaarmani likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 25.mar.2013
- 872
- Oravita
- 50
Likes given: 446Likes received: 314
Las și eu ceva aici!!Era o dată,,Amatur"..noi Oravița de prin 2013'..Erau palete,și palete,erau OAMENI și ,,oameni".Fiecare juca cu ce avea..Doamne,ce cărneli veneau din fețe,dar nimeni nu sa supărat,Socializarea și omenia au fost la înălțime pe vremea aceea..Au ce buna era o răchie,sau o clisa,un vin,o bere.. așa între începători!!♥️Nu zic..ne adaptam, ne-am adaptat,am evoluat, suntem mai buni...Mă bucur și acum să mă văd cu prietenii din Amatur,dar parcă nu mai e la fel..Ne batem pe puncte,orgolii,clasament..dar parcă,din ,,amatur''-ne ducem mai departe,unde"Divizia A,Superliga..,,Niciunde"!!Doar să fim oameni!!....♥️🤔🫣😏😅...Să ne vedem cu bine la masa de joc,dragi colegi și prieteni!!♥️😘😏Ultima editare de pedrosyto; 25.sep.2024, 21:25.
- Aprecieri 21
Comentariu
Se poate ca organizatorii sa posteze poze cu sala si eventual informatii tipul de sala unde vor desfasura turneul atunci cand se anunta turneul?
Mie personal mi-e putin dificil sa gasesc informatii pe google cu salile de sport din diferite comuneDantim Cristian Baican like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:07.Procesare...X
Comentariu