Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dezbateri curente

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Gelule, simpaticul ăsta mic joacă pe la cică la elite și cumpăra meciuri...sau nu era vorba de curățat lipitori......
    armani armani likes this.

Comentariu

• Postat în original de Eltibi Vezi post
      Până nu se curăță unu nu va potoliți cu turneele astea în săli Năstase la 40 de grade afară și 60 în sala
      Din pacate jucăm de ani de zile...de curățat sau curățat doar cei pe care ia vrut Dumnezeu...
      GeluBv GeluBv likes this.

Comentariu

Până nu se curăță unu nu va potoliți cu turneele astea în săli Năstase la 40 de grade afară și 60 în sala
        Îmi erai simpatic dar acum ești de toată...pe...aula...păi inde dreaku mai vrei să joci în China...sincer ai devenit un mic impertinent....colosal...în rest de Ando
        armani armani likes this.

Comentariu

• Las și eu ceva aici!!Era o dată,,Amatur"..noi Oravița de prin 2013'..Erau palete,și palete,erau OAMENI și ,,oameni".Fiecare juca cu ce avea..Doamne,ce cărneli veneau din fețe,dar nimeni nu sa supărat,Socializarea și omenia au fost la înălțime pe vremea aceea..Au ce buna era o răchie,sau o clisa,un vin,o bere.. așa între începători!!♥️Nu zic..ne adaptam, ne-am adaptat,am evoluat, suntem mai buni...Mă bucur și acum să mă văd cu prietenii din Amatur,dar parcă nu mai e la fel..Ne batem pe puncte,orgolii,clasament..dar parcă,din ,,amatur''-ne ducem mai departe,unde"Divizia A,Superliga..,,Niciunde"!!Doar să fim oameni!!....♥️🤔🫣😏😅...Să ne vedem cu bine la masa de joc,dragi colegi și prieteni!!♥️😘😏
          Ultima editare de pedrosyto; 25.sep.2024, 21:25.

Comentariu

• Las și eu asta aici

Comentariu

• 👋🏻

Comentariu

• Vezi Tibi numai este supărat nea Dan pe tine
                Dantim Dantim Eltibi Eltibi like this.
                Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
                fh tenergy 05
                bh rakza 7 soft

Comentariu

• Postat în original de Bubucrys Vezi post
                  Vezi Tibi numai este supărat nea Dan pe tine
                  Nu am fost niciodată doar îl acream puțin....)))
                  Bubucrys Bubucrys likes this.

Comentariu

• Se poate ca organizatorii sa posteze poze cu sala si eventual informatii tipul de sala unde vor desfasura turneul atunci cand se anunta turneul?

Mie personal mi-e putin dificil sa gasesc informatii pe google cu salile de sport din diferite comune

Comentariu

👋🏻
                      Ciudat!
                      Din punctul meu de vedere, ar fi trebuit să ai mai multe like-uri pentru fotografia cu Dan, decât pentru cea cu Schlager.😉
                      Blade: Nittaku Acoustic;
                      FH: Butterfly Tenergy 05;
                      BH: Victas Stiff.

Comentariu

Procesare...
                      X