Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dezbateri curente

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Gelule, simpaticul ăsta mic joacă pe la cică la elite și cumpăra meciuri...sau nu era vorba de curățat lipitori......
    armani armani likes this.

Comentariu

• Postat în original de Eltibi Vezi post
      Până nu se curăță unu nu va potoliți cu turneele astea în săli Năstase la 40 de grade afară și 60 în sala
      Din pacate jucăm de ani de zile...de curățat sau curățat doar cei pe care ia vrut Dumnezeu...
      GeluBv GeluBv likes this.

Comentariu

Până nu se curăță unu nu va potoliți cu turneele astea în săli Năstase la 40 de grade afară și 60 în sala
        Îmi erai simpatic dar acum ești de toată...pe...aula...păi inde dreaku mai vrei să joci în China...sincer ai devenit un mic impertinent....colosal...în rest de Ando
        armani armani likes this.

Comentariu

• Las și eu ceva aici!!Era o dată,,Amatur"..noi Oravița de prin 2013'..Erau palete,și palete,erau OAMENI și ,,oameni".Fiecare juca cu ce avea..Doamne,ce cărneli veneau din fețe,dar nimeni nu sa supărat,Socializarea și omenia au fost la înălțime pe vremea aceea..Au ce buna era o răchie,sau o clisa,un vin,o bere.. așa între începători!!♥️Nu zic..ne adaptam, ne-am adaptat,am evoluat, suntem mai buni...Mă bucur și acum să mă văd cu prietenii din Amatur,dar parcă nu mai e la fel..Ne batem pe puncte,orgolii,clasament..dar parcă,din ,,amatur''-ne ducem mai departe,unde"Divizia A,Superliga..,,Niciunde"!!Doar să fim oameni!!....♥️🤔🫣😏😅...Să ne vedem cu bine la masa de joc,dragi colegi și prieteni!!♥️😘😏
          Ultima editare de pedrosyto; 25.sep.2024, 21:25.

Comentariu

• Las și eu asta aici

Comentariu

• 👋🏻

Comentariu

• Vezi Tibi numai este supărat nea Dan pe tine
                Dantim Dantim Eltibi Eltibi like this.
                Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
                fh tenergy 05
                bh rakza 7 soft

Comentariu

• Postat în original de Bubucrys Vezi post
                  Vezi Tibi numai este supărat nea Dan pe tine
                  Nu am fost niciodată doar îl acream puțin....)))
                  Bubucrys Bubucrys likes this.

Comentariu

• Se poate ca organizatorii sa posteze poze cu sala si eventual informatii tipul de sala unde vor desfasura turneul atunci cand se anunta turneul?

Mie personal mi-e putin dificil sa gasesc informatii pe google cu salile de sport din diferite comune

Comentariu

👋🏻
                      Ciudat!
                      Din punctul meu de vedere, ar fi trebuit să ai mai multe like-uri pentru fotografia cu Dan, decât pentru cea cu Schlager.😉
                      Blade: Nittaku Acoustic;
                      FH: Butterfly Tenergy 05;
                      BH: Victas Stiff.

Comentariu

• Acum vorbeam cu niste prieteni și colegi care sunt primari și vice primari sa incepem sa facem niste Turnee pe la Dunăre,in Caraș-Severin..dar se pare că nu se mai poate...să fie ceva frumos pe Clisura Dunării..dar se pare..că nu se mai poate..cu atâta birocrație..nimeni nu-și asumă responsabilitatea,păcat!!Va salut cu drag pe toți!!🏓♥️😏

Comentariu

• Și uite Așa...din niște ,,Amatori" facem Liga Secundară de Tenis de Masă....spor la aprobări!!😪😪😪păcat....ce am fost ,nu știu ce vom devenii..Nu știu unde ajungem...probabil..o răchie nu o sa mai beau cu ,,Nima"!!..E păcat,am fost prieteni,jucători,colegi..nu profesioniști..se pare că Amaturul, nu mai e Amatori...ne legalizam asta e...păcat!!🧐🤔😪Si orgolii și frustrări..de ce ..suntem doar ,,,AMATORI""......și nu ne bucurăm doar că ne întâlnim și socializam..😪😏♥️🏓

Comentariu

• Postat în original de pedrosyto Vezi post
                            Și uite Așa...din niște ,,Amatori" facem Liga Secundară de Tenis de Masă....spor la aprobări!!😪😪😪păcat....ce am fost ,nu știu ce vom devenii..Nu știu unde ajungem...probabil..o răchie nu o sa mai beau cu ,,Nima"!!..E păcat,am fost prieteni,jucători,colegi..nu profesioniști..se pare că Amaturul, nu mai e Amatori...ne legalizam asta e...păcat!!🧐🤔😪Si orgolii și frustrări..de ce ..suntem doar ,,,AMATORI""......și nu ne bucurăm doar că ne întâlnim

Un "coleg" care mânca la masa ta a vr sa fie mai "catolic decât Papa!"

Comentariu

• De aia am scris..să fim oameni și să lăsăm supărările!!Toate bune tuturor!!

Comentariu

• La masa mea, toată lumea a fost binevenita!!

Comentariu

• Postat în original de pedrosyto Vezi post
                                  Și uite Așa...din niște ,,Amatori" facem Liga Secundară de Tenis de Masă....spor la aprobări!!😪😪😪păcat....ce am fost ,nu știu ce vom devenii..Nu știu unde ajungem...probabil..o răchie nu o sa mai beau cu ,,Nima"!!..E păcat,am fost prieteni,jucători,colegi..nu profesioniști..se pare că Amaturul, nu mai e Amatori...ne legalizam asta e...păcat!!🧐🤔😪Si orgolii și frustrări..de ce ..suntem doar ,,,AMATORI""......și nu ne bucurăm doar că ne întâlnim și socializam..😪😏♥️🏓
                                  Spune-ne și nouă, ăstora care...nu știm să citim printre rânduri, care este speța?
                                  Din nou își vâră unii coada .... să spurce aluatul?
                                  pedrosyto pedrosyto likes this.
                                  Blade: Nittaku Acoustic;
                                  FH: Butterfly Tenergy 05;
                                  BH: Victas Stiff.

Comentariu

• Nu e nici o speță ''..doar ,,Omenie"!!!

Comentariu

• Postat în original de tobyas69 Vezi post

Spune-ne și nouă, ăstora care...nu știm să citim printre rânduri, care este speța?
                                      Din nou își vâră unii coada .... să spurce aluatul?
                                      Și coada și picioarele cu tot cu încălțări!

Comentariu

• Păcat..când ne vom vedea la Turnee...o sa va spun părerea mea...Spor la antrenamente și să ne vedem cu bine la masa de joc!!...

Comentariu

• Ce facem in privinta turneelor ? nu mai avem loc , azi se posteaza, tot azi esti pe locul 50 pe lista de asteptare . caz Sighisoara, Arad, Aiud, Alba etc.

Trebuie marita capacitatea turneelor cumva , altfel descurajam participarea

-Ori un turneu care sa se desfasoare pe 2 weekenduri , 1 zi dedicata per fiecare categorie.
                                          -Ori doua sali disponibile in cadrul aceluiasi turneu
                                          -Impartim amaturul in 2? amatur si protur ?😅

Comentariu

• Turneele A trebuie să aibă minim 16 mese. Dacă se fac turnee A cu 9 mese, cei care oferă condițiile cerute mai sus nu au loc în calendar. De ex: Alex - Brașov dorește turnee A și/sau A+ și nu găsește data disponibilă în calendar.

...pe 2-9 mese se pot face turnee de tip B, nu merită să ocupe loc în calendar.
                                            Rares1337 Rares1337 likes this.
                                            Hobby: Motoare si ski !
                                            http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

Procesare...
                                            X