Sa ne tii la curent cu evolutia lui Cata , doamne ajuta sa se faca bine!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Dezbateri curente
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
organizator principal
- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Sper să treacă cu bine!! Multă sănătate și să îl vedem cât mai repede alături de noi la masa de tenis!- Marcel - likes this.Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
- Aprecieri 1
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
Postat în original de cata_60 Vezi postMarcel Giosan este internat in stare grava la ATI Galați,Covid 19
Printre picaturi,indreptati va un gand bun catre el
Nu l sunati
E de preferat sa nu i dati nici mesaje
Insanatosire grabnica !Dan V likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 25.aug.2015
- 439
- București
- 61
Likes given: 298Likes received: 115
Suntem alături de tine Marcel Giosan!
Aștept să-ți revii și să ne bucuri pe toți!..Dumitrescu Cornel Dan V like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Multa Sanstate domnule Marcel Giosan! Un luptator ca Dvoastra va invinge si de data aceasta! ✊✊
Be healthy and stay healthy!
- Marcel - Dumitrescu Cornel like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3920
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Hai Marcel, continuă lupta căci vei învinge ! Vine anul viitor, începem turneele și avem nevoie de tine. Ne vom reîntâlni, cu siguranță.
Comentariu
senior- 28.mar.2016
- 1003
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 613
Dumnezeu să-l odihnească!
Trimis de pe al meu Huawei P30 Pro prin intermediul Tapatalk
Blade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2381
- București
- 64
Likes given: 575Likes received: 1297
Buna ziua tuturor,vestea este teribila.Domnul Marcel chiar a fost un om deosebit.Sincere condoleante familiei.Inca nu pot sa cred ca vorbim la trecut despre domnia sa !
Comentariu
Coordonator Onorific- 24.nov.2016
- 686
- Lucieni Db
- 56
Likes given: 606Likes received: 728
De azi Amatur -ul a "sărăcit " complet . Greu o sa apara un personaj " de tăria parfumurile sale "! Condoleante , sincere condoleante !Bubucrys sterczer sandor like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Marcel..., cel care mă suna ori de câte ori găsea vre-o eroare în ceea ce privește organizarea concursurilor și parcă mă m?ng?ia cu acele cuvinte de om ?nvățat!!!
Nu cred că a plecat așa repede și a lăsat multe lucruri neterminate! Să ne ierți pe cei care ți-am greșit vreodată și să ne veghezi de acolo de sus să facem lucruri bune pentru acești pasionați ai tenisului de masă!
Nu te vom uita niciodată!
Condoleanțe familiei îndurerate!
Dumnezeu să te aibă în grijă drag prieten!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
- Aprecieri 3
Comentariu
Am avut ocazia să joc cu el de câteva ori. Un lord, atât la masa de joc cât și în postura de organizator. Pentru mine, plecarea lui Marcel dintre noi la cele veșnice, în aceste zile luminate, ?nseamnă că l-a iubit Dumnezeu. Acum îmi dau seama, mai mult ca oricând că, această mișcare, Amatur, la care prietenul nostru Marcel a avut o contribuție foarte mare, ?nseamnă mult mai mult decât ce face fiecare in activitatea profesională. Prietenii ca în Amatur, este foarte greu să legi în orice altă activitate.
?n aceste vremuri mizerabile, în care tot ce făcea bine sufletului este dat deoparte, când oamenii sunt forțați să se alinieze precum oile, în care e ok să ne înghiorlăim la mall sau în supermarketuri, dar nu mai avem voie să intrăm in biserici sau să jucăm tenis de masă, vremuri în care, chiar dacă deținem atâta tehnologie, suntem ?ngenuncheați de un virus, eu spun să jucăm tenis, nu să ne oprim.
Nu vom putea fugi la infinit unul de celălalt, de teama unui virus, omul este o ființă senzorială și socială, nu una solitară.
Drum bun printre astre, prieten drag!Blade: Nittaku Acoustic;
FH: Butterfly Tenergy 05;
BH: Victas Stiff.
- Aprecieri 8
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
DUMNEZEU SA-L IERTE ,iar noi sa nu-l uitam si sa-l pomenim.DRUM LINISTIT SPRE INGERI PRIETEN DRAG
mihais mioveni likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:05.Procesare...X
Comentariu