Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ca urmare a noilor reglementări introduse de Guvernul României care fac referire la desfășurarea competițiilor sportive, precizăm că turneele se pot desfășura în continuare, fără spectatori, conform legislației în vigoare și în conformitate cu ratele de incidență din fiecare localitate organizatoare după cum urmează:
a) sub 6, accesul tuturor (personal administrativ și jucători) în sala de sport se face cu una dintre următoarele variante:
- prezentarea certificatului verde;
- dovada unui test PCR negativ efectuat cu cel mult 72h înaintea competiției;
- dovada unui test antigen (test rapid) negativ efectuat cu cel mult 48h înaintea competiției (În cazul în care organizatorul are personal calificat, testele rapide se pot face la intrarea în sală);
b) peste 6, pot participa exclusiv persoanele care posedă certificat verde cu cod QR.
Vă reamintim că în interiorul sălilor de sport, precum și în alte încăperi, este obligatorie purtarea măștilor de protecție, cu excepția persoanelor care se află la masa de joc.
Buna ziua. As vrea să mă adresez organizatorilor turneului cu rugămintea că la alocarea wild cardurilor sa acorde daca este posibil unul la categoria avansați jucătorului Rauh Andrei din R. Moldova și unul la categoria Hoby pentru jucătorului Rauh Victor tot din R. Moldova, cu mențiunea că cei doi sunt campioni pe anul 2021 la secțiunea S (străini), unul la avansați și celălalt la hoby și își doresc foarte mult participarea la turneu și la festivitatea de premiere. Rauh Victor este vaccinat cu Sputnik și deține adeverință iar daca este nevoie face și test rapid. în speranța că solicitarea va fi aprobată vă mulțumim și așteptăm o veste.
Pentru alte detalii pot fi contactat la 0743877791.
Trimis de pe al meu Redmi Note 9 Pro folosind Tapatalk
Dovadă trecut prin boală nu este valabilă? mulțumesc
Certificatul verde atesta ca persoanele sunt:
- vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
- intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.
Certificatul meu (EU didital COVID) își pierde valabilitatea cu exact 2 zile înaintea turneului. Totodată, la acest moment NU sunt dispus pentru o nouă testare. Prin urmare, se retrage jucătorul (NE-certificat) Băluță Silviu, din București (categoria avansați).
Certificatul meu (EU didital COVID) își pierde valabilitatea cu exact 2 zile înaintea turneului. Totodată, la acest moment NU sunt dispus pentru o nouă testare. Prin urmare, se retrage jucătorul (NE-certificat) Băluță Silviu, din București (categoria avansați).
încă nu s-a pus problema, dar Dvs știți mai bine. Masca este obligatorie!
De care certificat aveți? "Trecut prin boală " ? Cel de vaccin nu cred că se expiră pe 14.10.2021.
Puteți face teste rapide la sală, dar dacă nu sunteți dispus... baza de date ”certificat” este bine venită (si pt alte turnee).
Eu sunt trecut prin BOALĂ, deci imunitatea mea ar trebui să fie “sensibil redusă” comparativ cu a celor vaccinați, cum dealtfel ar spune „capetele luminateale vremii”. Implicit, rezultă termenul de valabiliate al certificatului pe care îl dețin – adică max. 180 zile de la data primului TEST Pozitiv, care a fost pe 18 aprilie 2012.
Comentariu