Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Valurile Dunării", Brăila - 05.08.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator tehnic
- 19.iul.2012
- 5539
- Ploiești, PH, Romania
Likes given: 5082Likes received: 2224
"Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."
George Bernard Shaw
https://www.facebook.com/profile.php?id=100076731614144
https://youtube.com/c/MarianBogdanPloiesti
organizator principal- 09.feb.2015
- 1411
- Navodari
- 56
Likes given: 1873Likes received: 773
Postat în original de GeluBv Vezi postFelicitări Silviu Mitrea, ai âmbunătățit jocul, poate reglezi cumva si fair play -ul. Am auzit ca ai "lovit" din nou!
Sper ca felicitatile nu sunt precum scuzele cand se da o minge cu tusa sau fileul, de complezenta
Sa nu ne mai ascundem dupa fileu, toti ne bucuram cand dam o minge cu tusa sau fileul.
M am uitat prin sala si nu v am vazut, v as fi acordat revansa pentru victoria de la Techirghiol
Am ''lovit din nou'' iara am castigat la Brăila
Ma bucur ca am reusit sa va captez atentia, probabil ca mi studiati jocul in vederea unei noi confruntari.
Il stiu pe cel care va informat.Sunt un pic confuz in privinta lui.
Nu stiu cand e sincer si cand e fals.Cand ma felicita ''bine ca l ai batut pe asta'' (Manea M.) sau acum cand comenteaza din gradene.
Asa proceda si cu mine, ma suna sa fac anumite comentarii pe unde erau discutii pe forum.
Va pot arata corespondenta din telefon daca nu ma credeti.
Daca ar fi sa l citez pe Winston Churchill "Nu vei ajunge niciodata la destinatie daca te vei opri sa arunci cu pietre in fiecare caine care te latra."
Credeti ca as mai fi ajuns in finala daca dadeam atentie la toti chibitii din tribuna?
Eu cred ca nu este lipsa de fair-play sa servesti cu o mana dupa care sa joci punctul cu cealalta.
Va doresc sanatate si multe bucurii!
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1606Likes received: 3037
Postat în original de silvinio Vezi post....
Sa nu ne mai ascundem dupa fileu, toti ne bucuram cand dam o minge cu tusa sau fileul.
......
Vezi si mesajul lui Ovidiu Nicolaiciuc, care a scris ulterior, eu am "cazut" cu el de mai multe ori la "joaca" si are dreptate, nu are probleme cand pierde, este o reala placere sa ai parteneri /adversari ca el.
Comentariu
Postat în original de GeluBv Vezi postNu a zis nimeni ca trebuie sa tii doliu, dar sincer iti spun, ca este foarte deranjant sa strigi la fiecare net sau tush de parca ai fi castigat la loto (ciooo, hooo, etc) si daca observi ca nu l-ai facut cu nervii mai completezi si cu ceva versuri. Nu-i normal!
Vezi si mesajul lui Ovidiu Nicolaiciuc, care a scris ulterior, eu am "cazut" cu el de mai multe ori la "joaca" si are dreptate, nu are probleme cand pierde, este o reala placere sa ai parteneri /adversari ca el.
Numai bn ,tuturor!!...
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Comentariu
P.s...nu criticam pe nimeni...dar, fiecare isi exprima bucuria sau supararea in felul lui...Tre sa fim intelegatori si toleranti..
Comentariu
organizator principal- 09.feb.2015
- 1411
- Navodari
- 56
Likes given: 1873Likes received: 773
Postat în original de Brulea Petre Vezi postGelu, accepta Revansa, si poate o sa ai Ultimul cartus
Daca in grupa inferioara am castigat cu 3-0, la revansa acordata dupa grupe am castigat cu 4-1
Ii voi acorda revansa ori de cate ori doreste, iar de va fi sa pierd o voi face cu demnitate si fara nicio urma de ranchiuna.
Ultimul cartus il are aici pe forum.
Deja mi a restrictionat anumite optiuni pe forum.
Comentariu
- 8125
- Brașov
Postat în original de silvinio Vezi post...
Deja mi a restrictionat anumite optiuni pe forum.
Poate stie Ana))
Comentariu
- 8125
- Brașov
Postat în original de Ana Anna Vezi postSi Mircea mai striga "Cio"...
Comentariu
Postat în original de GeluBv Vezi postNoi vorbim despre Netz si Tush, eu nu l-am auzit si l-am "urmarit" in multe meciuri. Aici se vorbeste despre fair-play, plus ca legatura dintre exemple este putin deplasata.
Comentariu
Oricum....toleranta si intelegere...tot de fair.play vb si eu...
Comentariu
Echipa AmaTur- 24.feb.2014
- 4271
- Tulcea
- 46
Likes given: 2150Likes received: 1884
Nu vreau sa degenereze discuțiile, mai ales ca a fost un concurs frumos și bine organizat. Faptul ca aducem in discuție lucruri legate de fair-play este o consecință fireasca. Pana la urma consider ca asta ?nseamnă AmaTur... Sportivitate, competiție, prietenie și FAIR-PLAY !
Sper sa înceteze discuțiile și sa nu uitam Silviu ca la turneul de la Techirghiol ai afirmat ca pentru tine nu exista acest spirit. Și ai dovedit ca asa este.
Comentariu
Postat în original de Iulian Gherasim Vezi postNu vreau sa degenereze discuțiile, mai ales ca a fost un concurs frumos și bine organizat. Faptul ca aducem in discuție lucruri legate de fair-play este o consecință fireasca. Pana la urma consider ca asta ?nseamnă AmaTur... Sportivitate, competiție, prietenie și FAIR-PLAY !
Sper sa înceteze discuțiile și sa nu uitam Silviu ca la turneul de la Techirghiol ai afirmat ca pentru tine nu exista acest spirit. Și ai dovedit ca asa este.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:04.Procesare...X
Comentariu