Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Felicitări Costin ! Felicitări Buzău! Mă bucur că aducem cate o medalie la Buzău...?n ultima perioadă se întâmplă frecvent și asta e bine . Mulțumim organizatorilor și tuturor jucătorilor , totul a fost foarte bine , exceptand căldura , care ne a dat de furca , dar pestele a fost -jos pălăria[emoji108] . Felicitari tuturor participantilor si mai ales castigatorilor care au demonstrat nu numai ca sunt cei mai buni la tenis de masă ci si niste buni maratonisti ! [emoji28]
Johnny- Mulțumim frumos ! Toate cele bune și ție!
Trimis de pe al meu Lenovo P70-A folosind Tapatalk
Meciul dintre Ticu Dorin & Trocaru Remus a fost de 3 - 2 ptr. Ticu Dorin , nu 3 - 0.
?n rest un turneu frumos dar prea cald.
Felicitări tuturor care au avut curaj să joace astăzi , dar în special băieților din Tulcea în special Levente Baiburi (locul 3 - 4) - Avansați și Nicolae Toader alias TELENA (locul 2) - Open.
Sănătate să avem și să ne revedem cu bine la următorul concurs de Tenis de Masă.
- FELICITARI CASTIGATORILOR au fost "ADEVARATI GLADIATORI"
- In permanenta au avut de partea cealalta a mesei "Doi Adversari"
- Unul fiind Adversarul de joc
- Al Doilea a fost "Teroristul " Cel mai Aprig care a "Sabotat" Turneul - Teroristul Caldura
- Teroristul care a modificat atat "Calitatea Jocului" cat si "Sansele de Castig" ale unora.
- Am vazut Dimineata postarea lui Cornel Zainescu cu 35 de Grade la umbra pe la ora 9 dar fiind Sala Polivalenta si nu Tip Nastase am zis ca "Poate Poate" o fi altfel...
- Cornele nu pot decat sa te Felicit pentru alegerea "Inteleapta" pe care ai luat-o.
- Pe o caldura din asta ORICE JUCATOR care a Castigat - Un Meci, - O Grupa, - Un Tur de Eliminatoriu si Bineanteles Turneul merita O Gramada de Laude si Felicitari
- Efortul a fost Considerabil si de Apreciat
- Felicit Organizatorii care au rezolvat foatre bine problemele de Organizare, au Fluidizat F. Bine Turneul, au avut un Meniu Bun si nu pun Caldura sub nici o forma in Sarcina lor. Cu "Mama Natura" nu te pui... asta e "Vara nu'i ca Iarna"
- Salut cu multa Stima si Respect pe toti cei Dragi cu care m-am gasit la Turneu
- SA NE VEDEM SANATOSI LA UN TURNEU CU CALDURA MAI PUTINA
Organizare foarte bună, păcat ca a fost destul de cald, dar suportabil si vreau să-l felicit in mod special pe amatorul Toader Nicolae cu MP 14.5 care a demonstrat ca valoarea lui este de Open. Felicitări tuturor participanților pentru ca au făcut jocuri frumoase într - o atmosfera încinsă.
Și sper ca, cazurile acestea izolate de lipsa de fair-play, combinate cu sicanarea și încercarea de umilire prin vorbe și gesturi a adversarilor în timpul jocului sa înceteze.
Sa auzim de bine și va așteptăm la Turneul A Delta Dunării din 12 august!
.. Iuliane, ai jucat foarte bine.. dar pentru revansa ramane asa cum am vorbit.. dupa un an poate jucam un amical..☺.. Pana atunci, raman neinvins..
PS: Felicitari pentru rezultat!
Felicitari organizatorilor! Atmosfera frumoasa, revedere cu o parte din prietenii de departe. Felicitari tuturor castigatorilor! Felicitari domnului Mitrea pt castigarea turneului, insa un mare minus...nu am nici o problema cu a pierde un joc, nici cu faptul de a pierde mingi prin "tuse" sau "fileu"..fac parte din joc. Nu contest valoarea unui jucator. Am doar o problema cu lipsa totala de fair-play si dovada de amatorism ieftin din unele momente ale jocului. In rest toate cele bune si sa ne vedem cu bine!
Comentariu