Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
In urma dorintei exprimate de jucatorul de SuperLiga - Durdun Gheorghe de a juca in concursul nostru, am hotarat sa ii dam posibilitatea sa participe la Open + Elite in grupele inferioare, cu mentiunea ca meciurile lui nu vor fi luate in calcul.
Lica George - E(u)forie
Popescu Andrei - Constanța
...amatori de bors si saramura peste !
venim pe la noua, noua si ceva...fix !
Va asteptam!
Nu am putut face ceva organizat ca anul trecut cu masa pentru ca va fi foarte aglomerat in Tulcea cu zilele orasului si Pestisorul de Aur, insa exista posibilitatea sa mergeti la restaurantul Scorpion sau restaurant Insula aflate la 50 repectiv 100 metri de sala unde puteti comanda mancaruri de peste
Lica George - E(u)forie
Popescu Andrei - Constanța
...amatori de bors si saramura peste !
venim pe la noua, noua si ceva...fix !
- Dupa cum ai facut inscrierea... Esti Super Tare... Nu te opri... Sper sa continui asa tot Turneul
- Abia astept sa ne cunoastem... Imi plac "Oamenii Veseli" la Nebunie...
- Pacat ca nu ai citit postarea cu Videoclip referitoare la "Pestele Gustos"... da nu este "Bai' ca te Dezmeticesti tu pe parcurs...
In urma dorintei exprimate de jucatorul de SuperLiga - Durdun Gheorghe de a juca in concursul nostru, am hotarat sa ii dam posibilitatea sa participe la Open + Elite in grupele inferioare, cu mentiunea ca meciurile lui nu vor fi luate in calcul.
- Pacat ca nu se iau in Calcul... Ar fi Stricat Multe Socoteli...
- Stim REGULAMENTUL..... "Stim ca Nu se Poate" Dar Cel Putin Suna Frumos Tare...
- Durdun daca "Nu am Norocul" ca in Grupa Inferioara sa pici cu mine macar ma voi bucura sa te vad la "LUCRU"...
- Iulian G. Felicitari... Esti Super Tare... Ai facut o Combinatie "TRASNET" cu Durdun
- Cand m-am uitat pe Liste si l-am vazut inscris pe Durdun nu apucasem sa citesc si Postarea lui Iulian asa ca mi-am zis:
- Mai lipseste din lista Ma Long - Timo Boll - Zhang Jike - Xu Xin si mai la urma Harimoto Tomokazu... ca e mai mic... - ("Da tot ne-ar rupe Capul la Toti") si gata Turneul "A" de la Tulcea
- Sunt convins dupa Jucatorii inscrisi pe liste pana acum ca va fi "CEL MAI TARE TURNEU TINUT LA TULCEA"de pana acum
- Imi doresc sa fiu in forma - (Ca la Turneul de la Brăila de la Caldura si Stat in Curent m-a durut Capul si nu am putut sa joc nimic) - Buna Forma care o doresc la toti...
- Stiti cum e... "Toata Lumea sa Traiasca numai noi sa Nu Murim"
- SA NE VEDEM SANATOSI SI CU MARE CHEF DE TENIS LA TURNEU - IAR CALDURA SA FIE MILOASA CU NOI...
Foarte tare.Poate am noroc să joc cu Gheorghe Durdun ,ar fi foarte frumos.
Sănătate să avem!👍
Comentariu