Postat în original de Marian Irimia
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Campion INDOOR Table Tennis 2017 - Elite", Ploiești - 13.08.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Felicitari Lukas!! ai trecut iar pe locul 1 in AmaTur..
Felicitari Nicu Trocan!
Felicitari Lazar Dumitru !! ..daca nu ma insel e prima medalie, nu ..?
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3306
- Giurgiu
- 57
Likes given: 747Likes received: 657
Un turneu de poveste cum numai la Targoviște mai este. Sa-l vedem pe Lazaroiu cand va desface butoiu. Cine inca nu s-a-nscris va ramane acasa, trist.
Comentariu
senior- 21.iun.2015
- 1229
- PLOPENI
- 48
Likes given: 5888Likes received: 708
Postat în original de Cornel 67 Vezi postUn turneu de poveste cum numai la Targoviște mai este. Sa-l vedem pe Lazaroiu cand va desface butoiu. Cine inca nu s-a-nscris va ramane acasa, trist.BH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
Blade: KAZAK
FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX
Comentariu
Bravo Danut Petrov..!
Bine ar fi sa treci cat mai repede la Elite.. problema nu e ca ne bati ci ca ne bati razand..
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2368
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1291
buna seara prieteni.ma bucur ca am participat la acest turneu pot spune de familie.o atmosfera deosebita organizare foarte buna felicitari george iancu si bogdan visan. inca o data ma bucur pentru revederea cu oameni adevarati.si sa nu uit felicitari luckas...o nuca foarte tare.
Comentariu
senior- 29.mar.2016
- 1465
- București
- 57
Likes given: 657Likes received: 561
Postat în original de Cornel 67 Vezi postUn turneu de poveste cum numai la Targoviște mai este. Sa-l vedem pe Lazaroiu cand va desface butoiu. Cine inca nu s-a-nscris va ramane acasa, trist.
Comentariu
Felicitări câștigătorilor si lui George Iancu pentru organizare si pentru ca am avut ocazia de a petrece încă o duminică alături de oameni minunați!Sa ne vedem sănătoși la următoarele turnee
Comentariu
organizator principal- 13.dec.2009
- 4365
- Ploiești
- 64
Likes given: 668Likes received: 689
Va multumesc pt cuvintele frumoase ! Cred totusi ca Nu am prea multe merite in organizare, deoarece datorita voua
turneul a ...curs fluent si cred ca a fost o buna propaganda adusa tenisului de masa intr-un turneu pentru prieteni si intre prieteni !
Cred ca astfel de turnee (ca si cele de la Targoviște) se incadreaza ... intr-o normalitate ...pentru niste intalniri intre amatori care vor
sa-si petreaca timpul liber facand ...miscare, tenis, ...glumind, tenis, ...socializand, tenis, ... povestind, tenis, (...si nu numai) ...
Ii multumesc si lui Visan pt ajutorul de ...la butoane si lui Ionut pt cel de ... la gratar si lui Marian pt filmulete ... si inca o data tuturor
pt ca ati venit !
Felicitari castigatorilor !!!
Cornele, ai fost aproape sa spargi o nuca tare ... dupa alta nuca tare (victoria la Iuliana pe care o felicit pt revenirea in circuit)!
Comentariu
senior- 21.iun.2015
- 1229
- PLOPENI
- 48
Likes given: 5888Likes received: 708
Postat în original de george60 Vezi postVa multumesc pt cuvintele frumoase ! Cred totusi ca Nu am prea multe merite in organizare, deoarece datorita voua
turneul a ...curs fluent si cred ca a fost o buna propaganda adusa tenisului de masa intr-un turneu pentru prieteni si intre prieteni !
Cred ca astfel de turnee (ca si cele de la Targoviște) se incadreaza ... intr-o normalitate ...pentru niste intalniri intre amatori care vor
sa-si petreaca timpul liber facand ...miscare, tenis, ...glumind, tenis, ...socializand, tenis, ... povestind, tenis, (...si nu numai) ...
Ii multumesc si lui Visan pt ajutorul de ...la butoane si lui Ionut pt cel de ... la gratar si lui Marian pt filmulete ... si inca o data tuturor
pt ca ati venit !
Felicitari castigatorilor !!!
Cornele, ai fost aproape sa spargi o nuca tare ... dupa alta nuca tare (victoria la Iuliana pe care o felicit pt revenirea in circuit)!BH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
Blade: KAZAK
FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX
Comentariu
Totul la superlativ! Felicitari si totodata multumiri domnului George Iancu pentru organizarea acestui turneu!!! Multumiri si domnului Lukasz Klimas care a avut amabilitatea sa schimbe cateva mingi cu noi. Un mare jucator cu mult bun simt si un caracter deosebit. A facut tot posibilul sa ne simtim bine lasandu-ne sa ne punem in valoare loviturile si stilul de joc. Stima!
Comentariu
organizator tehnic- 19.iul.2012
- 5539
- Ploiești, PH, Romania
Likes given: 5082Likes received: 2224
"Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."
George Bernard Shaw
https://www.facebook.com/profile.php?id=100076731614144
https://youtube.com/c/MarianBogdanPloiesti
Comentariu
Multumesc Eusebiu!
Ne revedem curand, sper, la Open.. ia-l cu tine si pe Razvan Cristofor
Mult succes amandurora la Regionalul de la Comănești!
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2330
- Agnita
- 65
Likes given: 257Likes received: 361
A revenit dupa aproape doua luni de pauza fortata......CHAPEAU,Adi Lazaroiu!I love table tennis !
Comentariu
organizator tehnic- 19.iul.2012
- 5539
- Ploiești, PH, Romania
Likes given: 5082Likes received: 2224
Mulțumesc!
Sent from my iPhone using Tapatalk"Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."
George Bernard Shaw
https://www.facebook.com/profile.php?id=100076731614144
https://youtube.com/c/MarianBogdanPloiesti
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:35.Procesare...X
Comentariu