"grupe inferioare - conform MP"
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Petrodava", Piatra Neamț - 26.08.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 28 (0 members and 28 guests)
-
Postat în original de tokosp Vezi post"grupe inferioare - conform MP"Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Iar eu nu stiam ce nu stiati Dvs.
Ramaneti primul servit, aveti locul asigurat, si, ca prestare-n plus, deja puteti vedea MP-ul cam unde Va va propulsa pe tabloul din dimineata concursului. Si tot asa, la fiecare modificare a listei.
La Aplus, pozitia din clasament "serveste", nu "prima-venire", dar si acolo lista finala va merge dupa MP.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Postat în original de tokosp Vezi postIar eu nu stiam ce nu stiati Dvs.
Ramaneti primul servit, aveti locul asigurat, si, ca prestare-n plus, deja puteti vedea MP-ul cam unde Va va propulsa pe tabloul din dimineata concursului. Si tot asa, la fiecare modificare a listei.
La Aplus, pozitia din clasament "serveste", nu "prima-venire", dar si acolo lista finala va merge dupa MP.Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
senior- 27.mar.2012
- 1135
- Piatra Neamț
Likes given: 782Likes received: 125
L-am rugat pe Marcel sa modifice postul initial in care limitam nr. de inscrisi la open la 18.
Astfel in urma inscrierilor pana la aceasta data la categoria amatori putem mari nr. de locuri la open la 30, lasand 30 de locuri disponibile si pentru categoria amatori.
Astfel toti cei inscrisi pana la aceasta data la categoria open sunt pe tabloul principal.
Multumesc pentru intelegere.
Multumesc si lui Pali pentru clarificarile aduse colegilor mei.Ultima editare de darksideofthemoon; 19.aug.2017, 18:16.blade: btf amultart
fh: acuda blue p1
bh: rasanter r37
Comentariu
senior- 27.mar.2012
- 1135
- Piatra Neamț
Postat în original de Moma Vezi postDar Dumi,participa cumva la Elite?
Sunt multi ,,campioni'' printre noi inscrisi la aceasta categorie si incerc sa ma antrenez sa le fac fata.
Remember WTTD:
blade: btf amultart
Comentariu
La ultimele antrenamente,s-a antrenat pentru Opel,ca sa joace la Elite si-n final joaca numai la Etilice?!
Comentariu
senior- 27.mar.2012
- 1135
- Piatra Neamț
Burghelea Florin - Piatra Neamț - amatori.blade: btf amultart
Comentariu
Barsa Ioan - open, Moinesti
Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind TapatalkBLADE:Kreanga Aeros
BH:Tibhar Torpedo
FH: Globe National
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:51.Procesare...X
Comentariu