BTY SCHLAGER CARBON - Stie cineva cate straturi de carbon are? Am vazut pe unele prezentari ca ar avea doar doua. Cineva cine joaca cu el, spune ca are 8!!! Care e adevarul? Pe site-ul oficial BTY nu se dau detalii de acest gen. Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
BTY SCHLAGER CARBON
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: BTY SCHLAGER CARBON
Bty Schlager Carbon are cate un strat de carbon pe fiecare parte.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Postat în original de anomisBTY SCHLAGER CARBON - Stie cineva cate straturi de carbon are? Am vazut pe unele prezentari ca ar avea doar doua. Cineva cine joaca cu el, spune ca are 8!!! Care e adevarul? Pe site-ul oficial BTY nu se dau detalii de acest gen. Multumesc.Blade:tb Spark fl
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Grip-s Europe
Comentariu
Postat în original de cezarhtnPostat în original de anomisBTY SCHLAGER CARBON - Stie cineva cate straturi de carbon are? Am vazut pe unele prezentari ca ar avea doar doua. Cineva cine joaca cu el, spune ca are 8!!! Care e adevarul? Pe site-ul oficial BTY nu se dau detalii de acest gen. Multumesc.
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Un lemn extraordinar de bun dar foarte pretentios cu utilizatorul lui. Nu m-am putut acomoda cu el deoarece este mult prea rapid. In plus, daca nu esti stapan pe fiecare lovitura in parte, te penalizeaza imediat. Adica daca ai pus un capac cu paleta miscata numai cateva grade fata de pozitia ideala ai dat in fileu sau afara. La fel la topspin sau alte procedee. Exista palete in genul Schlager (Primorac Off+ sau Gergely Carbon) care sunt foarte apropiate ca viteza dar au parca un plus de control. Gergely este un lemn extrem de apreciat si foarte multi jucatori de divizie de la noi joaca cu Gergely. Cele 3 tipuri de lemne pe care le-am amintit au comuna o caracteristica: Carbon Tamca 5000. 2 straturi de carbon care dau viteza si control lemnului. De curand a iesit si Timo Boll Tamca 5000 despre care am inteles ca ar fi mai rapid decat toate cele 3.
Nu recomand Schlager daca esti incepator!
Comentariu
cadet- 25.oct.2008
- 88
- Târgoviște
- 33
Likes given: 0Likes received: 0
Schlager-ul are 2 straturi de carbon,in nici un caz 8Timo Boll Alc
FH:Acuda S1
BH:Acuda S2
Comentariu
D-nii VISCO si SORIN 167 au perfecta dreptate.
Eu de asemenea am avut un SCHLAGER CARBON si l-am vandut pt ca era un lemn prea rapid , si nu am reusit sa-l domin, nu am reusit sa ma acomodez cu el mai ales ca am avut si un TENERGY 05 pe FH.
Poate altfel s-ar fi pus problema cu niste fete mai moi...TENERGY // LIN Gaoyuan // TENERGY
TENERGY // VISCARIA // TENERGY
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:46.Procesare...X
Comentariu