Valabil. Am adaugat la vanzare un lemn Levi.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand o fata Tenergy 80
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator tehnic
- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 964
Valabil primul post.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
Postat în original de Mihai905 Vezi postVand unul din vestitele lemne cu bazalt realizate la comanda de domnul Levi. Un lemn Off de 7 construit pentru a-mi face o idee despre seria Innerforce de la Butterfly (adica cu stratul de compozit langa stratul central). Lemnul are urmatoare compozitie spruce-anegre-bazalt-kiri-bazalt-spruce-anegre.
Gama Innerforce are in compozitie urmatoarele straturi : limba-limba-compozit-ayous-compozit-limba-limba...
Daca vrei sa iti faci o idee, comanda la Levi structura de mai sus... eu am comandat-o, iar din ce am incercat, lemnul Levi cu bazalt are un comportament cumva intermediar intre IF ZLF si IF AL... (ca precizare, am avut in posesie toata gama Innerforce, in poza de avatar se observa 3 dintre ele, alaturi de Viscaria, Photino si Donic Li Ping KiTex).
P.S. Nu e suficienta doar amplasarea unui compozit oarecare langa stratul de mijloc pentru a te edifica cu privire la comportamentul unui lemnUltima editare de gabikr; 22.oct.2017, 21:03.Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Pai spuneti exact ce am vrut sa stiu cand am comandat lemnul: cum se prezinta un lemn cu stratul de compozit langa stratul central? Intre timp am cumparat si Innerforce ALC si intr-adevar lemnul cu bazalt este cu foarte putin mai lent. Comportamentul in joc este destul de asemanator. La jocul scurt se simt amandoua ca lemne all wood si abia cand cresti forta loviturilor stratele de compozit incep sa-si faca treaba. Din punctul meu de vedere s-a meritat experimentul. Daca inca nu ai jocul scurt foarte bine dezvoltat pentru a folosi eficient un lemn Butterfly cu koto strat exterior si imediat dupa el stratul de compozit atunci, cel putin pentru mine, un lemn cu stratul de compozit la interior ajuta foarte mult controlul la jocul scurt.
Nu toata gama Innerforce are limba limba ca straturi ALC.S are limba spruce. Daca ati folosit si Innerforce Layer ALC.S (nu ALC) atunci stiti ca spruce este foarte asemanator cu limba, poate de aceea in Innerforce layer ALC.S al doilea strat cei de la Butterfly au inlocuit limba cu spruce, in timp ce anegre este putin ma dur decat limba.
- - - Actualizat - - -
ValabilLemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Comentariu
tenergy ul rosu a ajuns , e perfect , esti un baiat serios! multumesc!Ma Lin Soft
Yasaka Rakza 7
Xiom Yanus
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Multumesc pentru aprecieri. Imi place cand gasesc persoane la fel de serioase si tu te incadrezi in aceasta categorie. E mult mai usor sa ajungi la un punct comun.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Valabil
Tenergy 80 160
Lemnul Levi bazalt 150
Ambele produse 300 de lei. Asigur transportul prin posta la plata in cont.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Valabil
- - - Actualizat - - -
Si cel de-al doilea lemn Levi a fost vandut. Ramane valabil anuntul de vanzare pentru Tenergy 80, stare foarte buna - pret 160.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Valabil anuntul de vanzare pentru Tenergy 80, stare foarte buna - pret 160.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Valabil
- - - Actualizat - - -
Valabil
- - - Actualizat - - -
ValabilLemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:47.Procesare...X
Comentariu