Cumpăr față lisă neagră tăiată mare(160/160 min.),de atac.Nu am o preferință
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Față lisă neagră
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 08.mai.2014
- 1149
- Bacău, Romania, Romania
- 22
Likes given: 140Likes received: 68Taguri: Nimic
In ce buget vrei sa te incadrezi?FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Am o stiga calibra lt sound 155/163 gr 2 mm, daca te intereseaza trimite-mi nr de tel si iti pun poze pe whatsupFH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
Ok daca tu ziciFH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
Colegu nu auzi ca e lenta stiga calibra lt sound? Ii dai si mai lenteFH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
Postat în original de eres01 Vezi postAm o stiga calibra lt sound 155/163 gr 2 mm, daca te intereseaza trimite-mi nr de tel si iti pun poze pe whatsup
mai rapida la Anul la banii tai,,,, la cat de mare vrei tu trebuie sa fie noua,,,,, si sarac si cu pretentiii,,,Ultima editare de leo33; 12.sep.2017, 10:11.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:27.Procesare...X
Comentariu