Ticu Dorin si Braniste George la elite
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa de toamnă", Botoșani - 07.10.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
senior
- 15.dec.2015
- 388
- Iași
- 37
Likes given: 57Likes received: 216
Salutare! Daca se mareste nr de participanti la open+elite exista sanse sa se faca separat 2 categorii sau ramanem impreuna toti? Multumesc!
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4394
- botosani
- 55
Likes given: 3782Likes received: 1764
Postat în original de Ovidiu Nicolaiciuc Vezi postSalutare! Daca se mareste nr de participanti la open+elite exista sanse sa se faca separat 2 categorii sau ramanem impreuna toti? Multumesc!
Ma voi confrunta cu organizatorul si va anuntam astazi/maine cel tarziu (asteptam si actualizarea clasamentului).Ultima editare de sorin_client; 02.oct.2017, 11:59.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
senior- 14.feb.2017
- 420
- Targu Neamț
- 53
Likes given: 56Likes received: 134
Din Targu Neamț se înscriu la categoria avansați Boboc Cosmin și la începători Bobu Ștefan Minodor și Antal Ionuț.
Trimis de pe al meu LG-H960 folosind Tapatalk
Comentariu
Domnilor organizatori daca nu puneti echipa tehnica pe locuri eligibile facem pana la masina si nu aducem mesele (prieteni stiu de ce)
Comentariu
- 4394
- botosani
- 55
Postat în original de ticu dorin Vezi postDomnilor organizatori daca nu puneti echipa tehnica pe locuri eligibile facem pana la masina si nu aducem mesele (prieteni stiu de ce)Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
Postat în original de ticu dorin Vezi postDomnilor organizatori daca nu puneti echipa tehnica pe locuri eligibile facem pana la masina si nu aducem mesele (prieteni stiu de ce)
Comentariu
- 4394
- botosani
- 55
Clasament actualizat !!!
La cererea d-vs organizatorul a hotarat sa separe categoriile Elite+Open.
Sunt cativa jucatori la care media le permite sa-si schimbe categoria de joc (dupa noul clasament). Daca doresc acest lucru ii rog sa posteze in cursul zilei de maine ca sa stim exact cum sa gestionam mesele. Va multumesc.
Mai este posibil ca toate categoriile sa inceapa dimineata. Maine va vom informa exact si despre acest lucru.
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
puteam sa jur ca l-am vazut pe Hasna Cosmin inscris la concurs....hmmmmJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
- 4394
- botosani
- 55
Postat în original de Pinzar Alin Vezi postputeam sa jur ca l-am vazut pe Hasna Cosmin inscris la concurs....hmmmmUltima editare de sorin_client; 04.oct.2017, 07:16.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:08.Procesare...X
Comentariu